Ablam psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyor ne yapmalıyım?

merhabalar öncelikle bunu kimsenin görmeyeceğine eminim fakat içimi dökmek istedim ablamla aramda 3 yaş farkı var öncelikle annem ve babam işte çalışıyor ve günümü ablamla geçiriyorum onu çok seviyorum onun da beni sevdiğini düşünüyorum fakat başkalarına sinirlenip veya hiçbir sebep yokken beni dövmesi sinirimi bozmaya başladı. Normal bi abla gibi de dövmüyor boğuyor yerde tekmeliyor odama kilitliyor bir yerimde morarık oluşmasın diye gelip buz koyuyor benim iyiliğim için yaptığını düşünüyodum ama artık ona olan bi sevgim kalmadı. yemekten dolayı kavga çıkarıyor genelde azıcık süt kalıyor onu ben alıyorum olay çıkartıyo hepsini ona veriyorum öyle susuyor sürekli KENDİ PARAMDAN ona yiyecek alıyorum bi gün gitmek istemesem beni gene dövüyor. Öf bile diyemiyorum kavga edemiyorum ben abla kardeş gibi kavga etmek istiyorum fakat o beni hareket edemicek duruma getiriyor aileme anlatamıyorum anlatsam bile bişi demiyolar görseler kızmıyolar hep beni suçlu buluyolar bazen olaylarda haklı bulunuyorum o da gelip sen nasıl kendini haklı çıkarırsın diye dövüyor kendisi salonu topladığında bişi yapmadığımda odamı dağıtıyor topluyorum eşyalarımı almamı söylüyor bunlar benim eşyalarım değil diyince hepsini ben mi toplayacağım diyip gene dövüyor ne yapsam yaranamıyorum ben onun sırrını kimseye anlatmazken o gelip herkese yayıyor. Arkadaşı da yok zaten herkes onun ne halt olduğunu biliyor ben de biliyorum ama hep yanındayım bunun farkında değil dertlerini dinleyip tavsiye veriyorum bana gelince kulaklığını takıp dinlemiyor her seferinde lanet bir pislik olduğumu gebermemi ve döl israfı olduğumu söylüyor aklımı kaçıracağım lütfen ne yapmalıyım tavsiye verin
Ablam psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyor ne yapmalıyım?