Abimden psikolojik ve fiziksel olarak şiddet görüyoum. Bana taktik öneri verebilecek var mı?

1 yıldır bizimle aynı evde kalıyor, hayatımı cehenneme çevirdi. Hergün köpek gibi davranıyor, seni kimse elimden alamaz kurtaramaz diye psikolojik baskı yapıyor yeri geliyor hırpalıyor. Daha az önce üstüme yürüdü. Annemler 2 aya kadar gideceğini söyledi ama ben artık dayanamıyorum. Babama evden taşınıp gitmek istediğimi söyledim, ya da onun evden gitmesi gerektiğini yani kovmasini istedim. Babam bunlar seçenek olmayacağını söyledi bana ve kabul etmedi. Artık kalbim stres kaldıramaz hale geldi, yerinden çıkacak kalbim patlayacak diye korkup duruyorum, hergün evde korkarak uykuya dalıp kalkıyorum. Bu durumdan kurtulmak için en kısa sürede evlenip gitmeyi bile düşündüm ama kendi öz abim böyle yaparsa elin oğlu daha fena davranır diye düşündüm, vazgeçtim. Ama ciddi söylüyorum bu gidişle birgün kalbim duracak, dayanamıyorum artık. Ne yapıyım ben, 2 ay daha nasıl dayanıyım şu evde o şeytana Allah rızası için biri bana öneride bulunsun.

Abimden psikolojik ve fiziksel olarak şiddet görüyoum. Bana taktik öneri verebilecek var mı?