Şavaş olmazdı belki ama çok gergin yaşardık paylaşamadığımız erkek milleti yüzünden birbirinin arkasından atıp tutan , dedikodu dolu bir dünyamız olurdu.
Erkekler kadınlar için savaşır, kadınlar sevişir, bu hemen tüm vanlılarda var ama kafınların rekâbetçiliği beni hep korkutur. Gerçi Sümerler'de anaerkil toplum oldukları zaman savaş olmamış, ne zaman atarrkil olmuşlar, kendilerini yok etmişler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet daha güzel olurdu bence
Guzel olurdu hele birde anne ise kadin super olurdu hatta olmasa bile en azindan anne adayi her turlu guzel olurdu...
Obama'ya katılıyorum ve dahası ben de yıllardır aynı şeyi söylerim ama bence arka planda yöneten zaten kadınlar, o başka tabii.
Dünyayı zaten kadınlar yönetiyor bu halde oluşu kadınları şaşırtmıyor olmalı
1994 te KADIN BAŞBAKAN YÖNETTİ bizi
Nasıl oldu ülke
Dünya da öyle olurdu
yani B. KTAN
Kadın ya da erkek değil
Dünyayı
AKIL YÖNETMELİ..
Her halde her şey güllük gülüstanlık olurdu ete ruhunda bir kadın yönetmezse. 😅
Şavaş olmazdı belki ama çok gergin yaşardık paylaşamadığımız erkek milleti yüzünden birbirinin arkasından atıp tutan , dedikodu dolu bir dünyamız olurdu.
Muhtemelen bir şey değişmezdi diye bir düşüncem var
15. Dünya savaşını yaşıyor olurduk.
Kadınlar savaşmaz
Erkekler kadınlar için savaşır, kadınlar sevişir, bu hemen tüm vanlılarda var ama kafınların rekâbetçiliği beni hep korkutur. Gerçi Sümerler'de anaerkil toplum oldukları zaman savaş olmamış, ne zaman atarrkil olmuşlar, kendilerini yok etmişler.
Eekeklerin yönettiğini kim söylüyor ki
ojesi bozuldu diye savaş çıkarırdı
Daha beter olurdu
Ortalık yanık kilotlu çorap kokardı
Daha yaşanılır olurdu
Muhtemelen bir şey değişmezdi
Hırı yediydik
Bøk gibi olurdu