Müslümansın ya hani şimdi senin bana ergen demen için 2 tane kadının onay vermesi gerekir 1 taneniz yetmiyor maalesef :D yarım sayılıyorsunuz çok yazık ya :D :D :D
Türk Ordusunda Subay Bir İnsanım Bence Sen Sesini Kes Ninja 🥷 ya da boş ver konuş konuş yarın öbür gün bir yerde canlı bomba ihbarı yapılırsa altından sizin gibiler çıkar zaten 😂😂
Ne oldu Be Ninjaların Hocası 🥷🥷🥷 Burada sizi almak isteyen bir sürü hanım jandarma arkadaşım var... sizin gibilerle ilgilenmeye bayılırlar kendileri 😏😏
İslamda siyah ferace giyeceksin demiyor. Kurandada siyah feraceden bahsetmiyor. Türk kadınlarını araştır istersen bi bak bakalım anadoludaki kadınların cumhuriyet öncesindeki giyimlerine
İstediğin gibi tesettür şeklini secebilirsin. Sadece anadalu türkleri siyah ferace giymezlerdi o yüzdende insanların yadırgaması normaldir. Takma kafana.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Haç kolyesi tak garip bakışlara maruz kalmazsın he
Çok güzelsin, sadece artık kalıplaşmış düşünceler yüzünden bu gibi giyimlere çok ön yargı var. ya da belki de çok asil durduğun içindir😅❤️
Bilmem genelde severim ya çok masum hoş duruyorlar birazcık onlara da bakıp utanıyorum açık kızları itici buluyorum
tesettürlü olanlar şahsen benim için daha dikkat çekici
Bir tane daha Ninja... Bayılıyorum şu gericilere gözlerini falanda kapat az olmuş o 😂😂
Gerici değilim merak etme sadece müslümanım yüzüm açık 😎 ama gerekirse kapatırım da
Aynen Müslümanlık canlı bomba gibi dolaşmak zaten 😂😂 yüzünü Kapatman Hepimiz için iyi olur bir gericiyi daha görmekten kurtuluruz 😏
Sende beynini aç senin de beynin geride kalmış
bak Şu köşede yobaz yobaz zırlayabilirsin hadi izin verdim o kadar :D ------------>
Ayy sen baya ergensin ya 😅
Müslümansın ya hani şimdi senin bana ergen demen için 2 tane kadının onay vermesi gerekir 1 taneniz yetmiyor maalesef :D yarım sayılıyorsunuz çok yazık ya :D :D :D
Pardon da ben devlet kurumunda öğretmen bir insanım sesini kes bence 😅
Türk Ordusunda Subay Bir İnsanım Bence Sen Sesini Kes Ninja 🥷 ya da boş ver konuş konuş yarın öbür gün bir yerde canlı bomba ihbarı yapılırsa altından sizin gibiler çıkar zaten 😂😂
Seninle ergen gibi saçma tartışmalara girmicem biraz daha geniş düşün insanları görünüşe göre yargılama 👍🏻
Ne oldu Be Ninjaların Hocası 🥷🥷🥷 Burada sizi almak isteyen bir sürü hanım jandarma arkadaşım var... sizin gibilerle ilgilenmeye bayılırlar kendileri 😏😏
Suçum olursa alsın tabiki 👍🏻😅
İnanın bana özellikle takipçiniz olacak hanım arkadaşlarımız sizin 😎
Sen cok tatlisin cokta harikasin bilgin olsun tam istedigim tarzda bir kadinsin
Merak ediyorlar muhtemelen
Neyi tam olarak
Özelden yazabilirsin
Tuhaf tabiki. Daha çok dikkat çekiyorsun
Neden
Normal giyim bu şekilde değil. Mesela çok açık giyinenlere ya da çok renkli giyinenlerede bakılıyor çünkü normalin alışılmışın dışında bir giyim
Gerçek tesettür böyle ama
Olabilir. Ama bu tesettür türü son 10 yıldır daha çok görülmeye başladı. Bizim türk tarihimizde bu şekilde bir tesettür şekli yok
Tesettürün türkü arabı olmaz dini islamı olur
Ülkelere Göre Kadınların Örtünme Biçimleri ↗
Evet bende islama göre tesettür kısmındayım orayı okuyabilirsin tekrar
İslamda siyah ferace giyeceksin demiyor. Kurandada siyah feraceden bahsetmiyor. Türk kadınlarını araştır istersen bi bak bakalım anadoludaki kadınların cumhuriyet öncesindeki giyimlerine
Çok rengarenk giyinmeyi ben tesettüre uygun bulmuyorum o yüzden tercih sebebim bu
İstediğin gibi tesettür şeklini secebilirsin. Sadece anadalu türkleri siyah ferace giymezlerdi o yüzdende insanların yadırgaması normaldir. Takma kafana.
Mana vermeye çalışoyorlardır durumuna
Ne var durumumda?
İdrak edemiyorsan benim yorum yapmam doğru olmaz
İçinde kimbilir neler var 😂
Ne gibi
Fiziksel
Güzel olabilir misin neden
Çünkü abartılı
insanlar ne yapıcağını şaşırmış yemin ediyorum
boş ver onları
Bu kadar fazla değil mi kapalı olmak
Neden fazla olsun ki tesettürün amacı bu değil mi