Ben kasiyerim bi sürelik. Adamın biri bugün gelmiş "Paranın da değeri kalmadı. Bak şu kadarcık ürünlere ne verdik. Pazar günü seçim var neyse" dedi. Bende "Aynen ama bi şey değişmeyecek" dedim. Adam "Sende benimle aynı görüştesin galiba" dedi
Bende adamın akpli olduğunu anlayınca bilmiyorum dedim. "Daha iyisi gelirse gelsin isterim" dedim.
"Daha iyisi gelmez" dedi gitti
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hahaha niye sorguladin ki boyle bunlar hem begenmezler hem hala yonetime ayni devam ederler ya bu eziklik psikolojisi neden ozellikle eski insanlarda bu boyle napti anasi babasi bu insanlara cözemiyorum kardesim
Adam "sen değişsin m istiyorsun" diye sorunca benim rengim gitti valla
Gercekten ben cözemiyorum ne istiyolar kendileri de bilmiyolar ki hayir kk gecse ya da muharem ince gecse sinan ogan gecse basimiza mermiler yagip ortaligi silahli insanlar saricak saniyolar galiba matrix film mi cekiyoruz😅
😅😅 kafaları bozuk gerçekten. Gerekirse taş yerler yine erdoğan
Siayset e girme. bence kimseyle senin icin iyi olur
bir kaç ay sonra değeri hiç kalmayacak ozaman akp seçmeni isyan bayrağını çekecek
Hic sanmam en dibi gorduk depremde de gorduk kimse cekmedi valla daha da sevmisler
Daha bu iyi günlerimiz
Haklisin ekonomiyi falan boş gectim bi sekilde bulunur da insanlara yapilan bu haksizliklar kadinlari eziklemeleri gencleri umursamamalari sinir bozucu
Sana söz yine baharlar gelecek
Salla gitsin takma kafaya
ee yani
Boşveeer
Sana söz