Cok zor gercekten? Lütfen okuyun sonuna kadar?

Evet arkadaşlar konuya nerden gireceğimi Bilmiyorum benim annem ben bebekken vefat etti babamda üç yıl önce vefat etti okadar çok zor ki size anlatamam sonra etraftaki insanların acımasız davranmlarina mahrus kaldim en çok akrabalardan herkesten bi kötülük gordum kimsesizlik kadar çok kötü bise yok sonra evden uzaklaşmak istiyorum ama gel görki en yakının bile baş kalkınca yapıyor diyeceğim o ki istediğim sadece aile ortamı ve huzur ama kardeşin bile olsa hakaret duyuyorsun çok isterdim biliyor musunuz annemle babamın olmasını annemi ztn hic gormedim babamlada üvey annem yüzünden aramızda bi bağ olmadi yok gibiydi sevgiden mahrum kaldim iftiraya uğradım çocukken üvey annemden hem fiziki hem psikolojik şiddet gördüm onu bile zor atlattım ama hicbise bitmedi hala sorunlar devam ediyor içimdekileri kimseye anlatamıyorum oyuzden yazmak istedim dertlerimi anlatmak istediğim için bu hayatta bi kez olsun annemi görmek isterdim ama göremedim belki mahşerde en çokta bu üzüyor beni sahipsizlik cok zor gerçekten hersey daha da zorlaşıyor tek başına olmak ta zor dıştan yalnızlık guzel desemde neyse bugunluk yeter bu kadar.

Cok zor gercekten? Lütfen okuyun sonuna kadar?