Aile şiddet çaresizlik aynı durumda olan var mı ne düşünüyorsunuz siz kurtulmak için napardınız?

Ailem çok sıkıntılı küçüklükten beri şiddet görüyoruz ne yapmaya çalışsak engel oluyor erkek kardeşlerim bize destek olmuyor annem şimdiye kadar babamdan şiddet görüyor ve en ufak bir şeyde evde büyük kavgalar çıkıyor ve babam annemi aldatıyor saçma sapan şeylerini görüyoruz bunun için bile sizin susmanız gerekiyor falan diyor artık tahammül edemiyorum, okumak istiyorum onada engel bir şehirde tek başıma kaldım artık ondan tamamamen kurtulmak istiyorum yani o kadae kötü şeyler yaşattıki bize hep dışarıya muhtaç etti hep sevgisiz bıraktı onun yüzünden düşmediğiz hata gitmediğimiz yol kalmadı artık çok yoruldum bir çözüm bulamıyorum ben artık birazda olsa mutlu olmak istiyorum okuyup kendi mesleğimi elime almak istiyorum onada engel boşansınlar istiyorum annem kime gidecem nereye gidecem boşanırsam diyor çok çıkmaza girdik yani bu kadar çaresiz hissetmemiştim eskiden birazda olsa tahammül edebiliyordum ama artık edemiyorum gitsem diyorum arkamda ablalrım var annem var onlara eziyet edecek
Aile şiddet çaresizlik aynı durumda olan var mı ne düşünüyorsunuz siz kurtulmak için napardınız?