30 yaşındayım ve yeniden meslek edinmeye çalışacağım, sizce çok mu geç kaldım?

Üniversiteyi maddiyattan dolayı örgün okuyamadım. Zaten örgün okusam da pek fark etmiyor sanki şu zamanda ama bilemiyorum örgün okusam daha farklı bir yol çizer miydim diye. Aöften hem ön lisans hem de lisans mezunuyum. Okuduğum süreçte harç ücretlerini yatırabilmem için çalışmam gerekti. Bir ajans buldum ve bu ajans aracılığıyla marketlerde stand hostesliği yaptım. İnanılmaz eğlenerek çalıştığım bir işti. Sürekli farklı insanlar tanımak, emir altında çalışıyor gibi hissetmemek, standda dururken yanında bir iş arkadaşının olmaması, bir insanla çalıştıktan sonra diğer hafta firmaya göre yeni insanlarla çalışmak beni inanılmaz mutlu ediyordu. Ama bu iş part timedı ve artık devamlı bir işe girmem gerekti. Sonra spor salonuna satış temsilcisi olarak girdim. orada sürekli emir altında olduğumu hissetmek, her gün aynı insanları görüp aynı insanlarla çalışmak beni mutsuz etti. 5 yıldır düşünüyorum, küçükken de oyuncu olmak isterdim. Oyunculuk için utangaçım diye bu hayalimden vazgeçtim ama olsaydım yine bir ajansla proje bazlı, sürekli farklı insanlarla çalışacaktım aynı stand hostesliği gibi. Şimdiki düşüncem make up artist (makyaj sanatçısı) olup dizi setlerinde çalışmak. Sizce çok mu geç kaldım bu yaştan sonra bu mesleği edinebilir miyim?

30 yaşındayım ve yeniden meslek edinmeye çalışacağım, sizce çok mu geç kaldım?