Kendime güvenim yok dikkat dağınıklığı var ellerimde titreme var doktora gittim testlerimi yaptırdîm neden titriyor bilmiyorum psikiyatriye gidiyorum depresyona girmişim arkadaşlarım benimle dalga geçti psikiyatriye gidiyorum diye benimle ilişkisini bitirdi bir tane bile arkadaşım yok 😭😭😭
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, 30 yaşında iş hayatına yeni atılmak kesinlikle geç kalmak anlamına gelmez. İş hayatına başlama yaşı, kişisel tercihler, eğitim süreci, yaşam koşulları ve farklı faktörlere bağlı olarak değişebilir. Birçok insan, 30'lu yaşlarında yeni bir kariyere veya işe başlama kararı alır ve başarılı bir şekilde ilerleyebilir. Yaş, deneyim kazanmanız, kendinizi tanımanız ve hedeflerinizi belirlemeniz için bir fırsattır. Önemli olan, iş hayatında başarılı olmak için istekli olmanız, yeteneklerinizi geliştirmek için çaba sarf etmeniz ve sürekli öğrenmeye açık olmanızdır. Kendinizi geliştirerek, yeni beceriler edinerek ve fırsatları değerlendirerek iş hayatında başarılı olabilirsiniz.
Ayrıca, iş hayatında başarının sadece yaşla ilgili olmadığını unutmayın. Motivasyon, çalışma disiplini, iletişim becerileri, iş ahlakı ve işbirliği gibi özellikler, başarılı bir kariyer için önemlidir. Kendinize güvenin ve hedeflerinize odaklanarak, iş hayatında başarıyı yakalayabilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
CV'ye bakınca geç kalmış görünebilirsin ama çalışırken aldığın sorumluluklar, yaptığın işler seni hızlıca ileriye taşır. Bu nedenle cesur ol ama emin adımlar at. Hızlıca arayı kapatabilirsin. Benzer durumu ben yaşadım. Profesyonel IK desteği almak istersen özelden yazabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılHerşeyin zamanı herkes için aynı değildir. Değişir. Herkes erken yaşta çalışacak erken yaşta evlenecek diye bsy yok. Zaman herkese ayri işler. Psikiyatri konusunda da sen en azından sorunu biliyorsun onemsemis ve çözüm odaklı davranıyorsun tedavi olarak. O arkadaşım dediğin insanlar umutsuz vaka
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
30Cevap
Sonuç olarak yeni iş hayatına atılmışsin ya boş ver. Psikolojik destek al ve sorunlarını bir an önce atlatmaya bak. Sağlıklı insanların da yanında kimse yok emin ol. Olan da çıkar için var zaten yani bizde seninle aynı durumdayız
10 YorumlaAzıcık geç ama takma kafana kimin umrunda ki? Bu senin hayatın.
10 Yorumla
+1 yılZararın nersinden dönersen kârdır
Geç olmuş ama olmuş artık sonrasına bak10 Yorumla
+1 yılhayır, geçlik kavramı kişiden kişiye değişir. kendini üzmene gerek yok
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle hayırlı olsun. Size tek diyebileceğim yaşınızı işe geç başlamanızı hiç düşünmeyin. Hayata yeniden başlayın. Ben olduğunu düşünüyorum sadece sizin için rn hayırlı bir zaman da iş hayatınız olmuş diye düşünüyorum. Siz de öyle düşünün :)
10 Yorumla
+1 yılEn iyi tedavi kendinizi sakinleştirip işe odaklı hale getirmektir
Bunun yolu da Sessiz Sakin Sabırlı davranmak00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbiraz gec kalmis olabilirsin ama öğrenmenin ve gelismenin yasi olmaz:))
10 Yorumla
+1 yılMesleğin nedir? Bazı meslekler için 30 yaş geç sayılabilirken bazı mesleklere başlamak için geç değildir
02 Yorumla- +1 yıl
Dominos pizzada çalışıyorum o
- +1 yıl
Esasen yaptığın iş için yaşın çok geç değil ama o tip işlerde daha çok genç yaştakiler tercih ediliyor, bunun temel sebebi maliyetler. Şu an aldığın ücret seviyesinde çalışmaya devam ettiğin sürece problem olacağını düşünmüyorum.
+1 yılGeç değil bundan sonrasi daha önemli bir adım atmışsınız sonucta
00 YorumlaÜzerine gitmelisin yoksa hiçbir zaman başarılı olamazsın 30 yaş geç değil
00 YorumlaBoş ver zor zamanında gidenler arkadaş bile değilmiş. İşine hayatına odaklan
00 Yorumla
+1 yıliş hayatına atılmak için geç kalmışsın, ama alışma sürecini atlatınca her şey normale dönecek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeç kalmadın benim gibi yakışıklı genç bir 25 lik genci de alsan tadından doyulmaz.
00 Yorumla
+1 yılNormal az dayan, merak etme ilk 3 aydan sonra o iş senin rutinin olucak, ama bu süre boyunca sabret , asla pes etme.
Sık dişini verme canını 😅😅00 Yorumlaheyacani yen normal biseymis gibi davran ilaclara bagimli kalma
00 Yorumla
+1 yılBana yazblrsn elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım bende psikiyatrik destek aliorum
00 Yorumlaarkadaslarin ayip etmis
Kendine guven113 Yorumla- +1 yıl
Dominos pizza
- +1 yıl
Mutfakta çalışıyorum
- +1 yıl
Evet zor ama alıştım
- +1 yıl
Çanakkale
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Yok bayram tatilimiz
Yoo oryantasyonla alakali o yaşla degil
10 Yorumla
+1 yılHiç bir şey için geç değildir
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey için geç değil en iyisini yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yıltakılma hepmiiz calsıyoruz alısırsın
00 Yorumla30 yaşına kadar nerdeydin be kardeşim
00 Yorumla
+1 yıltakma kimseyi bak keyfine toparlarsın
10 Yorumla
+1 yılyıo normal
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliş hayatına alışırsın üzülme arkadaş bulursun...
00 Yorumla
+1 yılKendimi baz aldığımda epey geç bir yaş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGuzell
10 YorumlaTam zamanında girmişsin
00 Yorumla
+1 yılNerede yaşıyorsun
00 YorumlaFake engel
00 YorumlaGeç falan değil
00 YorumlaMeslek ne
00 Yorumla
+1 yılGec degil
10 Yorumla
+1 yılNeden geç olsun
10 Yorumla
+1 yılEvet
10 YorumlaYoo normal
00 YorumlaNe oldun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 30 yaşındayım iş hayatına yeni atıldım, çok mu geç kaldım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat