Üniversiteyi bitirdim boş bir bölüm okudum ömrüm çalışmadan geçti şimdide beni işe almayacaklarını düşünüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzel sektörde iş bulmak çok zor eğer tanıdık çevre yoksa, bunun bilincinde olan iş bulamayan gençlerde bari gidip devlet memuru olayım keyfime bakayım kafasında olduğu için KPSS''ye yığılma yapıyor bu seferde 1000-2000 kişilik kadro için 60-70 bin kişi sıraya giriyor ülkede her şey b*ktan yani çevrendeki tüm arkadaşlarım hep torpille tanıdık referansıyla işe girdi, tanıdık olmayınca başvuru yaptığını şirketler anca CV görüntülüyor veye hiç görüntülemiyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence öyle düşünme. Kimse bu neden 30 yaşımda işe başlıyor demez çünkü üniversiteyi bile 30 yaşında okuyanlar var. Bu gayet normal bişey. Hayat şartları herkese aynı işlemiyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
+1 yılKardeşim gibisin. Şimdi inşaatta amelelik yapıyor. 25 ine kadar bi meslek sahibi olmak lazım. Olursa kendine güvenlik belgesi al. En iyi iş şimdi bu
00 YorumlaBu hayatta hiç bir şey için geç değildir. Kararlı, kendinden ödün verme yeter sana. Aşamayacağın engel kalmaz.
00 Yorumla
+1 yılYok kanki hiçbir şey için geç değil bir yerden başla
00 YorumlaDoğrusu biraz geç ama denemeden bilemezsiniz
00 YorumlaSizde çalışma azmi eksik olmadıkça becerilernize göre iş babilecek ve hatta kendi işyerinizi kurabileceksiiz.
00 YorumlaUfak tefek islerde calisarak tecrube edinmeye caliş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşe alsalar bile çok zorlanırsın. Şahsen ben bu yaşımdan sonra işte çalışamam
05 Yorumla- +1 yıl
İş hayatına kaç yaşında atıldın ki sen
Cevap sahibi+1 yılÜniversiteden mezun olduğumda 28 yaşındaydım. O yaşta işe girdim ve 2 ay çalışabildim çok zor geldi o yaştan sonra emir altına girmesi
- +1 yıl
Evet belli yaştan sonra müdürlerden ağır eleştiriler alınca insanın zoruna gidiyor
Cevap sahibi+1 yılBu yüzden 2 ay çatışıp işi bıraktım ve şimdi kendi işimin patronuyum
Erken başlamışsın 50 60 yaşını bekleseydin keşke
01 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣
Hayatın keyfini biraz daha çıkar sonra başlarsın
00 Yorumla
+1 yılNe bölümü okudun ki
00 YorumlaÇabalamaktan vazgeçme pes etmiş gözükme
00 Yorumla
+1 yılGeç olsun temiz olaun
00 Yorumla
+1 yılmeslek yokmu okuduğun bölüm ne
01 Yorumla- +1 yıl
Boş bir bölüm dört yıllıga tamamlamam gerekiyor kpss kazanmam gerekiyor ki iş bulayım yerel yönetimler
hiçbir şey için geç değildir
00 Yorumla
+1 yıl19 yaşında devlet stajı çok mu erken?
00 Yorumla
+1 yılFabrikaya ata kendinj
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 30 yaşındayım ve çalışma hayatına yeni atılacağım. Sizce de geç mi kaldım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat