2 aylık evliyim, bir erkek olarak film izlemek, sanat ile uğraşmak veya bilimsel konular ile konuşmak hobilerim arasında fakat karımın hoşuna giden şeyler bu tür konular olmadığı için sohbet etmek istemiyor. Bunda hiçbir sorun görmüyorum, herkes farklı bir bireydir ve hoşlandığı farklı alanlar olabilir. Bu alanları bulmak istiyorum fakat biz çok farklıyız diyor ve konunun kapanmasını sağlıyor.
Kendisinin zevk alacağı şeyin bir yerleri gezmek, farklı ortamlarda bulunmak istediğini belirtiyor fakat bunu her zaman yapamayacağımızı kendisine ilettiğim zaman seninle ortak noktamız yok deyip muhabbeti kesip atıyor.
Zaman zaman şunu görüyorum ki kendimden çok farklı birisi ile hayat kurmaya çalışıyorum. Hobileri olmaması önemli değil, elbette film, kitap vesaire sevmeyebilir fakat kendisinin hayat akışında yapabileceği hiçbir aktivite yok ve bunun suçlusu benmişim gibi davranıyor.
Sohbetlerimiz sırasında kendisine şunları söylediğimde bana verdiği cevap başkalarından fikir almam gerektiğini düşündürdüğü için yazıyorum. Konuşmamız şöyle gerçekleşti;
Her zaman bu şekilde gezemeyiz, ben de tabii ki farklı yerler görmeyi istiyorum, yeni şeyler yaşamak istiyorum fakat mutlu olma eşiğin çok yüksek ve seni normal düzeyde mutlu edebilecek bir hobin yok, önce bunu bulmalıyız.
Ben sana fikir vermiyorum, sen de bana fikir verme.
Bu cevabından sonra sohbeti bitirdim ve bu evliliğin de bu şekilde giderse biteceğini biliyorum. Eşimi seviyorum fakat mutlu olmak istemeyen birisi ile ilişki yürütecek kadar kendimden uzaklaşmak istemiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer