Eşimle aramız iyi değil?

9 aylık evliyiz ve eşimin ailesinin yaptıkları yüzünden görüşmek istemediğimi söylüyorum eşime. Ama bana her şeyi unut Bi daha olmayacak diyor. Yarın bayram ve babaannesinin vefatının ilk bayramı ailesinin yanında olmak istiyo bana sende geleceksin diyor. Kesinlikle gelmem dedim aramam da dedim o zaman bende senin aileni aramam dedi sen bilirsin bizimkiler sorun etmez senin de ailen gibi olduğunu düşünür en fazla oda senin ayıbın olur istersen hiç arama dedim. Ailesi o kadar kötü şeyler yaptı ki anlatamam şimdi güya annesi pişman olmuş hak etmediği şeyler yaptık diye eşimle özürlerini iletiyor ama iş işten geçti artık onlara karşı soğudum şimdi 2 ay sonra doğum yapıcam arayı iyi tutmaya çalışıyorlar farkındayım bebek olmasa aynı şekilde devam edeceklerdi onu da biliyorum. Şimdi eşimle dünden beri kavgalıyız illa gidecez diyor hayır gelmem diyorum ne yüzle beni bekliyorlar ki? Defalarca alttan alan ben oldum ama yeter kayınpederim anneme bile dil uzattı o günden beri asla konuşmam diye yemin ettim.
Eşimle aramız iyi değil?