9 aylık evliyiz ve eşimin ailesinin yaptıkları yüzünden görüşmek istemediğimi söylüyorum eşime. Ama bana her şeyi unut Bi daha olmayacak diyor. Yarın bayram ve babaannesinin vefatının ilk bayramı ailesinin yanında olmak istiyo bana sende geleceksin diyor. Kesinlikle gelmem dedim aramam da dedim o zaman bende senin aileni aramam dedi sen bilirsin bizimkiler sorun etmez senin de ailen gibi olduğunu düşünür en fazla oda senin ayıbın olur istersen hiç arama dedim. Ailesi o kadar kötü şeyler yaptı ki anlatamam şimdi güya annesi pişman olmuş hak etmediği şeyler yaptık diye eşimle özürlerini iletiyor ama iş işten geçti artık onlara karşı soğudum şimdi 2 ay sonra doğum yapıcam arayı iyi tutmaya çalışıyorlar farkındayım bebek olmasa aynı şekilde devam edeceklerdi onu da biliyorum. Şimdi eşimle dünden beri kavgalıyız illa gidecez diyor hayır gelmem diyorum ne yüzle beni bekliyorlar ki? Defalarca alttan alan ben oldum ama yeter kayınpederim anneme bile dil uzattı o günden beri asla konuşmam diye yemin ettim.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Insanlar hatasini kabul etmis ozur dilyorlarsa bayramda git barisin evllerde hep ailer ndeniyle sorunlar yaşıyor her seye takip kendini uzme sunu unutmaki kimle kus kalirsan kal kimseye bir sey yapmazsin en cok sen zarar gorur uzulur sinirlerin bozulur herkeske ilimli olmya bak
Sakın gitme baksana eşinde emir veriyor ipleri ele verirsen aynı şekilde başa döner bırak ilk onlar gelsin senin doğuma sonrasına bakarsın
Sen yok yakınken ayrıl. Aileler araya girmişse o evlilik bitmiştir.
Esinin seni ezdirmemesi gerekir
Eşim ailesine karşı ilk başta kızıyordu ama şimdi onlara hak veriyor bana kızıyor abartma ne var bunda diyor unut diyor
Iste iki arayi dengelemek gerek. Ama esin bu sekilde seni ezdirmis oluyor.
Evet bana herkes her şeyi deme cesaretini gösteriyor benden küçük görümcelerim bile adımı söylemeyip abi yanındaki ile konuşmayız diyorlar kaynım da diyor ki abi gözünü aç. Ailece bu durumları yaşatırken eşim kimseye kızmadı o benim karım nasıl öyle konuşursunuz hakkında demedi susup dinledi o yol açtı herkes her şeyi dedi bana
Evet esin seni malesef korumamis ezdirmis resmen. Dengelemesi gerekirdi
Evet şimdi kalkıp gidelim Bi daha olmayacak falan diyor ama ben Bi daha kimse ile o raddeye gelmek istemiyorum tekrar tekrar yaşadık hep ben alttan aldım el öptüm arkamı döndüm herkes yine aynı artık bende çaba göstermiyorum
En dogrusu olmasi gerekende bu. Canini sikma ezdirme kendini
Ama eşim kötü etkileniyor çünkü onu da hemen al aşağı ediyorlar hayırsız ilan ediyolar arasa açmıyolar Bi kere yine böyle oldu nefes alamadı bayıldı falan şimdi psikolojik olarak etkileniyor diye korkuyorum
Diger turlude sen zarar göreceksin. Degermi. Izin verirsen dönüş yaparsanız konusmak isterim.
Her türlü ezilen ben oluyorum şu an eşim dünden beri tavırlı soğuk davranıyor ama ben hiç bir şey olmamış gibi davranıyorum. Nasıl olsa yarın olunca gidelim hadi diyecek ve yine gelmiyorum diyince kavga edecez
Dedigim gibi esin seni ezdiriyor. Korumuyorki. Iki tarafi nasil idare edecek
Ya herkes ailesini görmek ister ama yasak var polis ceza yazacak diyorum ama ailesinin gelmediğimiz zaman takınacakları tavrı düşünüyor cezaya razı oluyor
Ailesine baya bagli ama bu kadarida fazla bence.
Evet sorun o zaten ailesi hep hayatımızın ortasında onlar ne der onlar ne düşünür diye yaşıyoruz
Konusmak istermisin?
Çok çok zor keşke baştan dusunseydin
Inceldigi yerden kopsun knk
Ama aile ile seni dengelemeli
Hayır ona kalsa o annesine babasına kızıyor muş ama kimsenin tavrı değişmiyor nasıl nerede kızıyor bilmiyorum ama herkes her şeyi deme cesaretini gösteriyor bana karşı çünkü eşim kimseyi susturup karım hakkında kimse konuşamaz demiyor
Cocuk yapma aman diyim
2 ay sonra doğum yapıcam onlarda zaten bebek geliyor diye değiştiğini söylüyorlar özür falan iletiyor annesi bebek olmasa herkes aynı şekilde devam edecekti
Acele etmişsin keske dursaydın ya olan olmus şimdi daha dik dur
Cocuk aslında cogu yerde kurtarıcı dengeleyici oluyor
Ben kararlıyım diyorum ne ararım ne giderim diyorum bu seferde eşim yok hasta oldum ateşim var iyi hissetmiyorum falan yapıyor gerçekten psikolojik olarak en ufak şeyden etkilenebiliyor daha önce yaşadık nefes alamadı bayıldı falan şimdi ona da bişe olacak diye korkuyorum
Desene iş yine sana kaldı Allah, yardımcın olsun bebek için tebrikler olmayanlara da nasip olsun
İstediği kadar desin ben yüzsüz değilim herkes her şeyi desin sonra unut boş ver gel canı sıkılan git istemiyoruz görüşmek desin yok artık
Bebek de var artık gerilim stres yapma
Haklıysan sözlerinin arkasında dur.
Hayat senin tercih senin
Aile ve evlilik yapınızı inceleyelim mi
Eşimle hiç bir sorunum yok ama ne zaman ailesi araya girse alt üst ediyorlar
İncelemem gerekiyor
İncele
Burdan olmaz
Daha cok erken ama ve cocuk için acele etme
Bosanmayi dusunuyo musun
yasınız kaç