Güncellemeler
1 yıl
Bir insan size adresiniz de eksiklik olduğunu söylüyorsa Tamam Hakkınızı helal edin Tabii ki düzeltirim yerine arayıp şikayet etmek nedir ya.. Allah bin belanızı versin ya özellikle bayanlar bunu yapıyor. Bu cesareti Siz nereden buluyorsunuz ya sizin haddinize mi ya bir insanın ekmeği ile oynamak. Allah böyle insanların yanına bırakmaz emin olun. Terbiyesizler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Üzüldüm durumuna bizde de uygulamadan dolayı adreste eksiklik olmuştu arayıp dediklerinde hemen güncelliyorum teşekkürler haber verdiğiniz için demiştim kadın cidden kafayı yemiş patronunda resmen canım diğer gazlayanlarda emin ol bu durumun aynısını yaşar ahın çıkar onlardan
Ya abla bunda rencide olunacak EGO yapacak neyi var ben anlamadım adresiniz eksik hanımefendi dedim günceller misiniz dedim benim adresim doğru Bi siz bulamıyorsunuz dedi. Bende tamam özür dilerim dedim kapattım. Özrü de niye diledim böyle bir insana özür dilenmez ama baktım ki bana çemkiriyor. Özür dileyim de kapansın konu dedim. bunda şikayet edilecek ne var Allah aşkına ya. Bana yüklendiği için Aslında benim şikayetçi olmam lazım da işte hayat. Günlerdir uyuyamıyorum bir sürü ödemem var.
Sakın olmaya çalış is bakmaktan başka çare kalmıyor yaşattığını emin ol o da yaşayacak ve patron seni azarladığında sana neler dedi
Bana dedi ki bayan seninle çalışmamamızı söyledi bize dedi müşteri bizim için velinimet dedi. Ben de dedim ki abi bunda şikayet edilecek neyi var ben anlamadım dedim durumu anlattım o da dedi ki Uzatmaya gerek yok dedi. Abi sen dedim beni 7 yıldır tanıyamamışsın dedim. O da dedi ki diğer kuryelerden de şikayet var dedi. Şikayet de şey Benim onlardan her gün 2 saat erken çıkmam. İyi de benim anlaşmam öyle 7 senedir.
Ben meseleyi anladım dedim asıl mesele çekememezlik. O bayanın Şikayetini öne sürüyorsunuz dedim.
Allah bilir şöyle de olmuş olabilir Benim hatamı aramak için bayanı arayıp bir sorun var mı diye sormuş olabilirler. Oda aslında yokda kuryeniz bana adresini düzeltmemi söyledi falan demiştir.
Insanlar artık her şeyi yapabilirler çıkarları için.
Ben kadının atılması söylediğini düşünmüyorum. Patronun zaten seni atmayı kafaya koymuş diğerlerinde gidip seni arada kotulediyse bunlarında etkisi vardır. Olay kadının şikayeti değil olay patronun çıkarmak istemesi. Kısacası atmak için küçük bir bahane bulmayı beklemiş ve bulduğu anda işten atmış ama merak etme ahın çıkar ondan aheste aheste
Kuryelikte çok başıma geliyor ama şikayet eden olmadı
Şikayet etmezse yorum yazıyor ya sinirini egosunu bir yerden tatmin ediyor. Ayrıca neyin sınırı ise anlamadım ben normal bir şekilde söyledim Ne sesim Yükselttim Ne de ters bir şekilde söyledim normal söyledim. Ama hanımefendi de öyle bir EGO var ki Dediğim lafı suçlama olarak anladı herhalde.
Avel hepsi ya
Patron ayrı bir şerefsiz. Tabii benim yerimde gözü olan diğer kuryelerin ve onların yardakçılarının dolduruşu da var 1 yıldır uğraşıyorlardı benimle. Buradaki asıl mesele beni çekememezlik.