Hanımefendinin birine adresinde eksiklik olduğunu söyledim beni aramış şikayet etmiş işimden oldum?

Aramış demiş ki böyle insanlarla çalışmayın diye. Ve adresim ısrarla doğru dediğinde. ben haklı olduğum halde özür diledim. beni yinede şikayet etmiş.. Allah bilir neler dediyse patronun bana Söylemediği. İnanın şaşkınlardayım.

Bir müşterinin lafıyla eleman kovan şirkete mi Bela okuyayım yoksa lüzumsuz arayıp beni şikayet eden bayana mı. Allah böyle insanları bildiği gibi yapsın. Hakkımı helal etmiyorum.
Ayrıca ben o şirketin 7 yıllık çalışanıydım.

Allah kimsenin ahını yerde bırakmaz o kadının yaptığı Yanına Kalmaz. Ayrıca o kadar yıllık emeğimi hiçe Sayan patronun da yanına kalmaz. Daha önce de başka bir şirkette 10 yıl çalıştım. Ama insanlar artık o kadar kolay ekmekle oynar oldu ki gocunmuyorlar bile ya.
Lanet olsun böyle dünyaya da insanlara da.
Güncellemeler
1 yıl
Bir insan size adresiniz de eksiklik olduğunu söylüyorsa Tamam Hakkınızı helal edin Tabii ki düzeltirim yerine arayıp şikayet etmek nedir ya.. Allah bin belanızı versin ya özellikle bayanlar bunu yapıyor. Bu cesareti Siz nereden buluyorsunuz ya sizin haddinize mi ya bir insanın ekmeği ile oynamak. Allah böyle insanların yanına bırakmaz emin olun. Terbiyesizler.
Hanımefendinin birine adresinde eksiklik olduğunu söyledim beni aramış şikayet etmiş işimden oldum?