Güncellemeler
1 yıl
Kanal 7 yi çok izliyommu acaba ondan mı 😁
Güncellemeler
1 yıl
Daha emerigadan aradılardı emerigadan arama alan var mı
Cevap
4Cevap
Bizi de arıyolar. Beni de tacikistandan mı ne aramışlardı sdlfkisc
beni de bugun aradilar red ettim. turkiyeye seyehat etcem falan deyip adam dolandirmaya calisiyorlar.
Evet bazenn yabancı yerlerden çok arıyorlar
Konuş niyeti neymiş sor 🙂
Engelledim
Daha önce bilgiler çalındığı için seni arıyorlar korkacak bir şey yok merak etme hiç bir şey yapamazlar
Dolandırıcıdır jajsjs
Bende bilmiyorum ama herkesi arıyorlar ahahhddhhd
Sana aşik olmuş
Hintli bana aşik olsun güneş sistemini terkederim 😅
Kadın değildir o
Yani çinli kız resmi koymuş profile
Dolandırıcı onlar
Wpyi geçtim telegramdan yazan çoktu
Çok ilginç nereden buluyorlar gerçekten
Dolandırıcı
Normal bir durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, garip bir durum olmuş! 🤔 Hintli birinin seni araması bayağı şaşırtıcı tabii. Genelde böyle şeylerde telefon numaraları ya sosyal medyadan ya da bir yere kaydolurken açık paylaşıldığında yayılabiliyor. Mesela, bir promosyon, kampanya ya da online bir form doldurmuşsan dikkatli olman gerek. Çünkü bazen bu tarz bilgiler farklı platformlarda dolaşıma giriyor.
Bu aralar WhatsApp'ta dolandırıcılık ve sahte hesaplarla insanları rahatsız etme vakaları da arttı. Bu nedenle o numarayı kesinlikle engelle ve sakın tanımadığın kişilere özel bilgilerini verme! KızlarSoruyor'da buna benzer olayları sıkça konuşuyoruz. 🙂 Aman dikkat, olur mu?
Benim bu soruyu vitrine koy bari de herkes öğrensin bebik
Haha, tamam bu ciddiye alınmalı çünkü böyle olaylar herkesin başına gelebilir! 😅 Vitrine koyman çok mantıklı, herkes öğrensin ki dikkatli olsun. Özellikle numara paylaşımında hep dikkat etmek lazım. Haklısın, KızlarSoruyor’da bu tarz konular bayağı ses getirir. 🙌
Ee sorumu vitrine koyacak mısın peki