Numara söylediler numara farklı bir numara onun değil ama isim aynı ona ulaşamadık seni aradık dediler ne ile alakalı dedim terörle mücadele falan dediler eşimin numarasını berdim onada gelince öğrenirsin demişler ne olabilir sizce?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Muhtemelen sosyal medya da siyasi içerikli eleştiri olabilir
Eşim mi yapmıştır yani
Yani bilmiyorum siyasi düşüncesi nedir bilemem ya reel de yapmıştır yahut sosyal medya da ama bildiğim kadarıyla 2015'de bana Şafak baskını yapmışlardı 😂
Bunu kibarca davet etmişler şartlar değişmiş olabilir ((':
Çok ilginç
Sonuç ne oluyor peki
Para cezası falan mı
Suç unsuru nedir bilmiyorum ama siyasi suç çok sıkıntı mesela diyelim bir yıl ceza alırsa bunun hepsini kapalı cezaevinde yatar niyetim seni korkutmak değil ama bu böyle tabii ki eşinin durumuna vakıf değilim tekrar söylüyorum korkma ama para cezası olmaz genelde siyasi suç hapis ile sonuçlanır...
Neee 🤦🤦🤦
İnşallah öyle bişey değildir
Dedim ya 😂 korkmana gerek yok niyetim seni germek değil ben sadece olanı söyledim gidişat böyledir genelde dediğim gibi durumu tam bilmediğim için sadece yorum yapmakla mükellefim ((':
Çok ilginç ya ben zaten panik biriyim şimdi napcam bilmiyorum
Keşke sana yorum yapmasaydım 🙂
Korku paniğe yol açmış oldum sayıyorum kendimi ama gerçekler böyle bilmiyorum durum ne aşamada muhtemelen ifade için çağrılmış olabilir ama şuna emin olabilirsin büyük bir şey olsa baskın yapar alırlar genelde bu böyle anlayacağın korkmana gerek yok..
Haa inşallah büyük bişey yoktur
İnşallah da yoktur bence sen bunu bizzat kendisine sor o cevap ondadır muhtemelen
Eşim de bilmiyor
Hatırlamıyor mu ki
Eşin doğulu mu CHPlimi 🙂
İkiside değil aslında
Ahooo Malum Partili mi 😂😂😂😂
Valla malum partiden kastın ne bilemedim ki😀
Valla eşim değil şimdi ben girecem içeri parti konuşmaktan 🫣
Gözünü seveyim konuşturma beni edison ampulü icat etmiştir 😂😂😂😂
Valla ortada Bi haksızlık var ve buna alkış tutuyorsan ve bu kim olursa olsun en büyük eksikliktir aslında bu siyaset değil vicdanın rahatsız ettiği bir insanın yansımasıdır düşünsene zulüm denizinde yüzüyorsun ama şükür diyorsun!
O Halde sormazlar mı adama hangi şükür 😉
🫣🫣😀
Öyle öyle değil yüzünü kapatmak kulağını tıkasan çığlık olur yüreğini deler bu bozuk düzen ok gibi saplanır vicdanına 😉
Napalim diyecek bişey yok
Haklısın neyse korkma sen temam 😉
Teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğin için
Rica ederim Hoşcakal 👍
🌹🌹 hoşçakal
Tamam de git 😉😂😂😂
Ayhh gidemedim 😂😂🫣🫣
Tamam sor o zaman yine Noldu 😁😁
burada farklı çıkıyor gülme emojisi klavyede farklı ama sitede yazınca suratsız bir ifade çıkıyor buda amerikan İsrail oyunu sanırım 😂
Yaa görende sürekli bişey soruyorum sancak 🙄
her şey bir oyun
😂😂😂😂😂🫣Tamam Tamam Şimdi Sürmesi Gereken Bir Konuşma Vardı O soru sor deyimim konuşmanın devamını getirmek içindi deli 😂
Oyun oyunda bu hep benim senin sırtında oynanıyor ama işin kötüsü 😉
Napalim yapcak bişey yok oynasınlar
Yani diyorsun ki umurumda değil sırt benim sırtım Allah rahmet eksikliklerini vermesin hem bu beni daha güçlü kılıyor hayatın her alanında zorluk yaşayarak tecrübe ediyorum 😉?
Bak şu klavyenin bana yaptığına 😂 Allah eksikliklerini vermesinin arasına rahmet otomatik girmiş ((':
Yani umrumda da değil demiyorum da
Yapacak bişey yok Allah'a sığınacagiz
Yaw Allaha sığın sığın yakında donumuza kadar alacaklar madem ses etmediniz buna da ihtiyacınız yok galiba der gibi 😂🫣
İnanır mısın bilmiyorum ama hani seni dahil etmicem sende biraz kabullenmişlik içerisindesin ama onlar kadar değil ben bıktım usandım böyle bilinç düzeyi düşük sorgulama yeteneğinden kopmuş açlıkla sömürüyü bi şükürle atlatmaya çalışan Bi toplumda yaşamaktan samimi söylüyorum yoruldum yahu Allah sana git kendini ezdir dememiş akıl vermiş düşün diye göz vermiş gör diye kulak vermiş duy diye 😉
Dolandırıcı
Normal ev telefonu ama
Bide gel görüşelim diyorlar emniyette ne işleri var dolandirilarin
Dolandırıcı