Eşimin ailesi biz ne evlenirken yardım ettiler ne de evlendikten sonra. Sadece bir kere geçen yıl 5bin lira gönderdiler. Benim ailem yardım etti evlenirken şuanda her türlü maddi manevi yardım etmeye hazırlar. Bazen sıkıştığımız aylar oluyor. Hatta geçen sene kaza yaptık. Eşim sıkıştığında ya da para lazım olduğunda babasından istedi ama hiç vermedi hep bir bahanesi var, ve bu arada ticaretle uğraşıyor. Bu ay özellikle aşırı sıkıştık eşim bizimkilerden istemek istemedi Kendi babasından ay boyunca istedi istedi, adam para vermeyi bırak bu yaşına geldin hangi maaşınla bana ne aldın demiş! Eşimin kardeşi üni de okuyor, ayın başında da para lazım dedi ortasında da, 2 gün önce tekrar dedi babasına, kardeşine 50bintlye bilgisayar aldım para yok demiş. Mecbur bizimkilerden istedik eşim o kadar perişan üzgün ki bizimkilerden istemenin üzgünlüğü arkasında kimsenin olmayışının üzgünlüğü. Manevi olarakda zaten eşimin ailesi aramaz sormaz, biz arıyorduk saçma sapan şeylerden bahsediyorlar hal hatır bile sormuyorlar. Eşim artık ailesini sildi. İyi yaptı bence artık noktayı koymalıydı bence ama ona üzülmeden de yapamıyorum hiç hakketmiyor. Gerçekten bir insan çocuğunu hiç mi düşünmez anlamıyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kızım ev gecindirecek erkek dediğin her sıkıştığında birine saran adam önce bir kendini gözden geçirecek
üzüldüm eşine ailesi dar gününde yanında değilse cehenneme kadar yolları var der insan siler
Öyle demiş baya sayıp dökmüş. Birde şimdiye kadar ailesine hiç yük olmamış okurken burs almış, askerlik parasıyla kardeşine bile telefon almış. Babasının alması gereken şeyleri eşim almış hep. Adam şimdiye kadar 5kuruş harcamamış zaten. İlk evlendikten sonra el öpmeye gittik ya pazar parasını bile biz verdik. Gerçekten ben ilk defa böyle bir şey gördüm bizim sülale arkadaşlarımda falan hep aile yardım eder. Bizde sildik artık bundan sonra ne konuşcaz ne görüşcez arabalarda açmıcaz. Zaten aramazlarda
cidden üzüldüm arkadaşa :(
ben olsam aynı tavrı sergilerdim
aile dediğin birbirine destek olur sevgi gösterir yardımlaşır
bugün bana yarın sana durumu var
yazık yaw
kimse kusura bakmasın bu durumlara düşmemek için deli gibi çalışırım ama sonuçta insanız yarın ne olacağımızı kimse bilemez..
motive olsun inadına kazanmaya çalışsın
online da işini bilen iyi kazançlar elde eder.
Günün birinde yana yakıla arayacak oğlunu o adam, aynısını dedemde gördüm, babamda cami avlularında yatıp kalkıp inşaatta harçlığını çıkararak büyümüş. Babamdanda gördüğüm şey. Yatırımlar falan yapıyoruz biraz ondan sıkıştık aslında. Bakalım bugünün yarını da var. Ben istemekten ya da ayı çıkarmamaktan gocunmuyorum. Eşim yıkıldı resmen ona üzülüyorum bu kadar iyi yürekli bir insanın sevilmemesi bi köşeye atılması. Senden başka hiçkimsem yok diyor sürekli 😐
Bizim ailede para istemek ayıp değil. Mesela dayım devlet ihalelerine girip iş alıyor 40 yaşında ama devlet parayı vermiyor bazen çok geç veriyor. Babamdan istiyor. Babamlar araba değiştirecek oluyor kredi çekmek yerine dayımdan alıyor biraz sonra ödüyor mesela. Kredi çekmek yerine birbirlerine yardım ediyorlar.
:( :( :( sen bakma KS de tozu dumana katanlara erkek dediğin şöyle böyle olacak diyenlere tav malzemesi görüyorlar...
her karanlığın bir aydınlığı vardır. bütçenizi sıkı tutun bu kriz dönemleri elbet bitecektir adamında çok üzülüp karalar bağlamasın bugünü görmesi gerekiyormuş yapacak bir şey yok
ya şu an bi ton borcum var ama onun on katı alacağım var bazen rüzgar ters eser eşinden dostundan istersin bundan doğal bir şey yok
Aynen üzülüyorum ama bunu anladığı içinde bir yandan içim rahatladı. Kaç yıldır ne manevi ne maddi hiç bizi önemsemiyorlardı. Kötü gelin gibi olcam ama olmamaları daha iyi. Biz sevgilik döneminde çok iyiydik eşim nereye elini atsa para kazanırdı, borsayla çok ilgileniyor. Ama her zaman aynı gitmiyor. Zaten bunları diyen bekarlar sanırım evli olsalar anlarlardı. Yeni evlenen arkadaşlarım eşimin evli arkadaşları şu an durumları iyilerse hep birileri yardım etmiş ev vermiş araba vermiş daha ne olsun kazandığı cebe. Biz borçla başladık. Ki evi arabası olup hala sıkışan insanlarda var çevrede onları da görüyoruz. Büyük konuşmasınlar başlarına gelmesin diyorum 😂
aynen öyle büyük konuşmamak lazım..
bu sabah her şey iyiyken zararla açtı borsa konumuzla ne uyumlu bilemiyorsun ne olacağını. bana borsadan bahsetme gizli üye (adını bilmiyorum böyle hitap etmek zorundayım :D ) bugün bizi oturtu kazığa borsa :D akşam çıkarsa rahatım yoksa gün zararla kapanacak :D
Allahtan diğer işler yürüyor
Bizim bu ay niye sıkıştığımız Belli değil mi😂😂😂
Teşekkür ederim dertleştiğin için
zarardan satıp trade yaptım zararı bir miktar hafiflettim
umarım toparlarsınız sizde
ben teşekkür ederim iyi günler :)
kaç tl ki ihtiyacınız olan miktar
Evlenmeseydin
İgreniyorum
Neyden
Su para muhabbetlerinden ve para lafini yapan insanlardan