Maddi olarak sıkıştık eşimin ailesinden para istedik, sen hangi maaşınla bana ne aldın dedi?

Eşimin ailesi biz ne evlenirken yardım ettiler ne de evlendikten sonra. Sadece bir kere geçen yıl 5bin lira gönderdiler. Benim ailem yardım etti evlenirken şuanda her türlü maddi manevi yardım etmeye hazırlar. Bazen sıkıştığımız aylar oluyor. Hatta geçen sene kaza yaptık. Eşim sıkıştığında ya da para lazım olduğunda babasından istedi ama hiç vermedi hep bir bahanesi var, ve bu arada ticaretle uğraşıyor. Bu ay özellikle aşırı sıkıştık eşim bizimkilerden istemek istemedi Kendi babasından ay boyunca istedi istedi, adam para vermeyi bırak bu yaşına geldin hangi maaşınla bana ne aldın demiş! Eşimin kardeşi üni de okuyor, ayın başında da para lazım dedi ortasında da, 2 gün önce tekrar dedi babasına, kardeşine 50bintlye bilgisayar aldım para yok demiş. Mecbur bizimkilerden istedik eşim o kadar perişan üzgün ki bizimkilerden istemenin üzgünlüğü arkasında kimsenin olmayışının üzgünlüğü. Manevi olarakda zaten eşimin ailesi aramaz sormaz, biz arıyorduk saçma sapan şeylerden bahsediyorlar hal hatır bile sormuyorlar. Eşim artık ailesini sildi. İyi yaptı bence artık noktayı koymalıydı bence ama ona üzülmeden de yapamıyorum hiç hakketmiyor. Gerçekten bir insan çocuğunu hiç mi düşünmez anlamıyorum

Maddi olarak sıkıştık eşimin ailesinden para istedik, sen hangi maaşınla bana ne aldın dedi?