Ben güvenlik görevlisiyim gece gündüz çalışıp 1200 tl kazanıyorum ve oraya buraya takılmıyorum ki dışarıda para harcamayayım. yani tüm paramı eve getiriyorum.8 aylık evliyim eşimde bu ay kasiyer olarak işe başladı yarım maaş alacak bu ay yani 400-500 civarı 100 tl sinide anneme vereyim dedi. ona birşey demedim ama içimden çok sinirlendim. Tam maaş aldığında annene harçlık ver ama dimi? Önce evin sonra annen baban gelmeli, kaldı ki kayınbabamın aylık geliri 4000-5000 tl civarında. sizce ben sinirlenmekte haksızmıyım?
Cevabın nedir?
Sizinle evli olduğu için ailesini geri plana atmasını beklemen saçma...
Elbetteki sen çalışacaksın ve kazanacaksın evine bakacaksın. Sen erkeksin
Bu senin vazifen. Eşinde çalışıyorsa bu onun güzelliğidir. Kazancınıda sevdiklerini
mutlu edebilmek üzere pay ediyor. Ana candır. Büyütmüş, okutmuş, çilesini cefasını çekmiş.
elinden gelen 100 TL verebilmek kızcağızın. Çok görecek birşey yok. Önemli olan eşinin mutlu
hissetmesi sen buna müsade edeceksin ki oda seni mutlu etsin. Evin geçimini sağlamak senin vazifen..
O bir bayan bunu unutma04 Yorumla
Soran+1 yılBu devirde tek maaşla ve 1200 tl ile geçinebiliyorsan birşey demiyorum. Evli değilsin herhalde? Ayrıca soruyu iyi okursanız ilk maaşı yarım 400 tl civarı yani ben buna kızdım.2. Maaşını tam aldığında yapsa sinirlenmezdim zaten..
- +1 yıl
Hayatı müşterek olarak paylaşabilmek özelliklede maddi anlamda eşinizle güzel birşey ve elbetteki rahat.. Evli değilim.. Geçmişte 10 yıl evli kaldım. Eşim çalışmazdı. Benim söylemeye çalıştığım bahse konu meblağ düşünülecek veya kızılacak bir meblağ değil ve üstelik o bir bayan yani daha şevkatli düşünülmeli evinde oturmak isteseydi ne diyecektiniz Boşanalım mı? böyle düşünün. Zamanla getirip sizin elinize verir zaten maaşını. Yani sinirlenecek birşey yok. Sorumsuz bir insan olduğunu sanmıyorum. Hali hazırdaki düzen zaten devam ediyor. Yerinizde olsam sadece gülümserdim. bilmiyorum.1200 TL benim aylık sigara param ile çocuklarım için gönderdiğim nafaka yalnızca. Zor elbette o rakamlarla geçinebilmek ancak bir erkek olarak o sorunuda çözebiliyor olmak sizin elinizde değil mi :)
Soran+1 yılHayır tabiki boşanalım demezdim. zaten ben ona çalışma boşver dedim ama o evde sıkılıyorum çalısmak istiyorum dedi. o yüzden izin verdim. madem çalışıyor eve katkıda bulunmalı bence..
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 11,8b cevap paylaştı. Haklısın tabii ki... Kadın kısmı işte.. Çoğu maalesef böyleler.
06 Yorumla
Soran+1 yılYa ben işyerinde saatlerce ayakta kalıyorum ve kösele ayakkabım var. ayakkabı almadım kendime bu zamana kadar ki kadın kısmını parasız bırakmayacaksın dedikleri için büyüklerimiz
Soran+1 yılŞu an çocuk yok ama eşim istiyor bakalım..
Soran+1 yılRica ederim ne demek
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır sinirlenme bence. benim de annem boyle yapıyo arada. dedemde geliri yüksek baya. ama neden veriyo soylim mi içinden geliyo para kazanma hevesi gelmiş anneme verip sevindirim diyo iinden ya da annesi para isteyemz babasından bişi olur anneye yardım ya bu sinirlencek ne var... gerçekteniçini rahat tut bu kötü bişi değil ki. sende kendi annene verebilirsin bu çok doğal
010 Yorumla
Soran+1 yılYa ben anlatamıyormuyum derdimi diye düşünmeye başladım? Bak soruyu iyi oku, bu ay yarım maaş alacak o da 400 tl civarı birşey zaten. gelecek ay tam maaşını aldığında bu yardımı yapsa daha iyi olmazmıydı? Bak ben güvenlik görevlisiyim ayakkabılarım çok sert ve ayaklarımı mahvediyor. günde 4-5 saat ayaktayım ve kendime ayakkabı almadım ki eşime harçlık verebileyim diye.. bence onun yaptığı düşüncesizlik..
Cevap sahibi+1 yılher ay verecek değil ya bir kere ilk maaşıyla heycandan yapmış. daha evleneli 8 ay olmuş. henüz ailesine hala bağlı.. bir de boyle düşün bn seni anlıyorum ama ilk kez oldu bu olay sürekli tekrarlansa tamam haklısın dicem ama şu an abartıysun
Soran+1 yılYoo konuşurken diyor her ay anneme 100 tl falan harçlık vereyim diye.
Soran+1 yılHatta onu bırak dedesine sözü varmış 1000 tl de ona verecekmiş
Cevap sahibi+1 yılsinirlenmeden olayı anlat.. bu kadar olması hoş değil ve de annesininde karşı çıkması lazım sürekli vermesine. eğer sert tavırla anlatırsan bu durumu sinirlenip senden gizli vermeye devam eder. de ki eger vereceksen bnmde haberim olsun.. beraber karar verelim
Soran+1 yılYok ben öyle yapmayı düşünmüyorum. tamam annesine her ay versin bende anneme veririm o zaman ama dedemede para verecem derse aldığım tüm maaşı orda burada yer şimdi evi sen geçindir derim. bazı insanlara empati yapmasını öğretmek gerekir
Cevap sahibi+1 yılevet giderleri belirleyin bir ay o bir ay sen ödeyin.. bayan olarak biraz o da bu işi anlasın..
Soran+1 yılBencede mantıklı bu sevdim seni :)
Cevap sahibi+1 yılönemli değil , ama iyi bir eş ol bağırma yoksa kadın daha da cadılaşır :))
Soran+1 yılYok hiç tepki bile vermedim sen bilirsin dedim ;)
Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. Simdi bugune kadar esin calismazken ona kalacak 300 lira da yoktu. Dolayisiyla sikintiya girmis olmazsiniz 100tl verdi diye. Bunu takma ve aldirma derim. Sana soylemis verecegini de, daha ne yapsin? O da evlat, anasina babasina bir parca faydasi dokunacagi an bunu yapmak istemistir. Hemen agresife baglama
07 Yorumla
Soran+1 yılİyide sıkıntı çektiğimiz için çalışmaya başladı zaten. ben babamlardan alıyordum aylık 300-500 ee ben babamlardan almaya devam edeceksem çalışmasının ne anlamı var?
Soran+1 yılSen bekarsın değil mi.
- +1 yıl
bekarım. fakat olayı ana baba parasına bağlayacaksan benim de iki çift sözüm olur. çalışıyorum, kendim kazanıyor geçiniyorum. Eğer geçinmeyi gözüm kesmezse evlenmem. Şimdi ailenize 100 lira verince laf edecek günler yaşatmasın rabbim. hoş değil. yerinde olsam eşime hiç ağzımı açmam. ben anneme her ay bin liranın üzerinde para veriyorum. ihtiyacı da yok; ama benim içimden geliyor.
Soran+1 yılYok evlilikle ya da geçimle ilgili birşeyden bahsetmeyecektim. tatava yapma gibi konuşman hoş olmamış. bu tarz bir üslup ile evlenmende zor görünüyor zaten.
Soran+1 yılTamam, zaten düşünmüyorum ;)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
9Cevap
Öncelikle kadının yeri düşüncesi herşeyi evidir. Babası ayda yüzbinde kazanıyor olabilir. O verdiği yüz tl varya seni kendi ailesinin gözünde kahraman ilan edecektir yani şöyle düşün. Kocam bana bakıyor allaha şükür bak annem ben kocamın yetersizliğinden değil biraz ek gelir birazda ehli keyf çalışıyorum. O yüz lira senin gururundur sinirlenme karının anlından öp iyiki hayatımdasın de.. Sıkıntı yapma eşin senden gizli senin ruhun duymadan da veremez miydi.. Bence karına haksızlık yapma gurur duy.. Allah yardımcınız olacaktır..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin fedakarlık yaptığından eşinin haberi var mı? başına kakacaksan, rahatsız olacaksan neden fedakarlık yapıyorsun? ona bu konuda bir şey demediysen onun seni anlamasını nasıl bekliyorsun? müneccim mi bu kadın? kazandığı para eşinin, anne de eşinin. onun cebinden çıkana karışmaya ne hakkın var? sen kendi anan baban olsa yardımcı olmayacak mısın? bu yaşa kadar yedirmiş içirmiş anne babasına karşı bu düşüncen biraz nankörce değil mi?
bu kadar sorudan sonra cevabın; haksızsın... senin gibi bir eşten korusun rabbim bizi...01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılayrıca eğer geçinmekte zorluk çekiyorsan, eşinin maaşıyla ilgili şikayet edeceğine internetini kapattırabilir ve bunun masrafından kurtulabilirsin mesela. kimse interneti olmadığı için ölmez. facebook'a girmek hayati bir ihtiyaç değil.
- Diğer konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılHaksızsınız. Eşiniz yıllarca elinde para olmamasının ezikliğini yaşamıştır. Siz ona imkanlar sunsa da gurur olarak bunu yaşamıştır emin olun. Üstelik kayınpederinizin gelirinin çok olması kaynananıza çok para verdiği manasına gelmez. Ben aylık geliri 20000 olan adamın karısına kuruş koklatmadığını gördüm. Annesinin durumunu bilemezsin. Üstelik İslam'a göre karınızın sizin paranızın her kuruşunda hakkı vardır ve bu konuda sizi hesaba çekebilir, ancak sizin onun parasında hakkınız yok. Kadın o parayla istediğini yapmakta özgür.
00 Yorumla Ee verse nolur annesine? Bunda sinirlenecek ne var ki şahsen eşim annesine maaşından para verse hiç de kızmam bu yaşa getirmiş kadın herşeyi hakediyor bence
01 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu tam okumadığınızı düşünüyorum. Ben ilk maaşı zaten yarım tam maaş aldığı sonraki ay verse sinirlenmezdim zaten dedim
Öncelikle evini düşünmesi gerekir evet, özellikle de sizin paraya ihtiyacınız varken.. Ama ilk maaşıyla annesine bir jest yapmak istemiş olabilir. Konuşarak çözülmeyecek şey değil.
08 Yorumla
Soran+1 yılYa ben annesine jest yapmasın demiyorum ki ama tam maaş aldığında yapsa daha iyi değil mi? 400 tl para alacak 100 ünü annesine verecek
Doğrudur, ama oda ilk maasiyla annesine parasının geçmesini istemiştir. Normal birsey kızma bu kadar.
01 Yorumla
Soran+1 yılİlk maaşı yarım maaş bile değil, tam maaşını alınca annesine jest yapsa olmaz mıydı? Annesi biryere kaçmıyor ya, ben işyerinde eski kösele ayakkabı giyiyorum ayaklarım mahvoldu ama eşimi harçsızlık bırakmamak için ayakkabı almadım ya, karşılığı bu mu?
kayınbaba esine para vermiyor sanırım, düşüncende haklısın, ses çıkarmaman büyük olgunluk
01 Yorumla
Soran+1 yılEşine para veriyormu vermiyormu bilmiyorum dostum ama ben annesine para vermesin demedim kızlar tepki göstermiş bana, ben 2. Maaşı yani tam maaşını alınca verseydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Sonuçta bizimde kendimize göre ihtiyaçlarımız var..
+1 yılBence annesi babası önce sizi düşünmeli, yazık günah ya niye böyle bir şey yapmak istediği acaba?
00 Yorumla- Diğer konusunda 18,7b cevap paylaştı.
+1 yıldüşüncesizlik değil, annesiyle arasındaki dialogdan sanırım. hayırlı olsun gibi bişi
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi hayırlı olsunu gelecek ay tam maaş aldığında yapsada bizi sıkıntıya sokmasa olmazmı?
- +1 yıl
heyecandan düşünememiştir.
+1 yılallah allah ya sen mi kazandin parayi kendi calismis kendi parasi ister verir ister vermez sanane
03 Yorumla
Soran+1 yılİyi o zaman bende çalıştığım tüm parayı anneme verseydim? Ben çalışıp kazanıyordum o kazanmıyordu nasılsa?
- +1 yıl
Tüm parayi vermemis o hadi oyle olsa tamam haklisin derim ama kazandigi paradan biraz vermek istemis iste bunu anlayamazsin sen ben olsam bende veririm hatta daha fazlasini veririm.
bak sen annene versen esin buna kizardi dogru ya dogru. Kizmaya hakki yok senin de yok.
Soran+1 yılHı hı daha fazlasını ver hatta benim maaşımdanda tırtıkla ver ki ikimizde aç kalalım ;)
+1 yılpaylaşmak güzeldir önce bunu bil belki annesi de oda destek oluyordur onun ona verdiği karşısında küçük bir jest olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence vermemeli sen haklisin bu durumda eger annesi istesiyse verir normal ama kendi tutup verirse sacma olur bence
08 Yorumla
Soran+1 yılKendisi dedi vereyim diye, ben vermesinede karşı değilim ama bu ay alacağı zaten 400 lira para, o parayla şu kış ayında doğalgaz alsak ne bileyim evin bir eksiğini gidersekte gelecek ay tam maaş aldığında annesine jest yapsa zaten hiç sinirlenmezdim
Cevap sahibi+1 yılHaklisin yani önce evini düsünmeli
Cevap sahibi+1 yılAnnesininde almamasi gerek kizim önce ihtiyaclarinizi giderin benim paraya ihtiyacim yok falan demeli
Soran+1 yılValla tebrik ederim düşüncenden dolayı, burada bazı kızlar ee versin ne olacak diyorlar ama ben kösele ayakkabı ile saatlerce ayakta bekliyorum iş yerindr ki ayaklarım mahvoluyor ama ayakkabı almayıp eşime harçlık veren bir insanım o parasız kalmasın diye.. insan biraz ince düşünmeli..
Cevap sahibi+1 yılBencede onunda seni düsünmesi gerek
Cevap sahibi+1 yılPeki öyle diyince sen ne dedin
Soran+1 yılSen bilirsin dedim sadece
Cevap sahibi+1 yılYani bir seyde diYemezsin ki bu durumda onun anlamasi lazim
Aga sendede nasıl bir vicdansız kayınpeder var mk...5000 tl geliri var ama karısı harçlığa muhtaç !
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen aga ya, bir faydaları yok zaten olmasında bekleyende yok ama bari zararları olmasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen eşine bakmakla yükümlüsün ama o kazandığı parayı istediğine harcar bunda sinirlenecek birşey yok
037 Yorumla
Soran+1 yılValla iyiymiş haa ben bakmakla yükümlüyüm o istediği yere harcar? Allah tan senin gibi eşim yok, Allahta kimsenin başına vermesin ;)
Cevap sahibi+1 yılislam dininde bu böyle canım üzgünüm :)
Soran+1 yılİslam dininde kadının çalışması nerede yazıyor peki? Hadislerde bile var, evinde oturup eşini beklemenin sevap olduğu.. işinize gelince islam dini böyle diyor dersiniz. nisa suresi 34. Ayet te eşinize vurun diyor. eşin seni döverse ses çıkarma canım ;)
Cevap sahibi+1 yıloooowwww fenaa cahiiil hiç laf anlatmaya uğraşmayacağım hadeee
Soran+1 yılBence anlatacak lafın olmadığı için böyle konuşuyorsun ve hemen cahil vs diye saldırıya geçiyorsun. üzgünüm ergen olduğunu bilseydim yorum bile yapmazdım..
Cevap sahibi+1 yılwww.fetvameclisi.com/...arayi-harcamasi-29816.html demek istediğim bu
Soran+1 yılwww.kuranmeali.org/.../kurani_kerim_mealleri.aspx bende bundan bahsediyorum o zaman geldiğinde kocana ağzını açıp ne yapıyorsun sen demezsin ;)
Cevap sahibi+1 yılniye konuyu çarpıtıyosun :)
Soran+1 yılSende çarpıtıyorsun, sonuçta eşinin izniyle çalışmasına müsade ediyor dinimiz değil mi? Kazancım tam manasıyla bize yetse bende izin vermezdim çalışmasına, bu sepeple çalışmasının bir amacı var yani.. bu arada benim soruma konuyu çarpıtıyorsun diye cevap vermişsin, bence sen dini istediğin gibi kullanmaya çalışıyorsun ;) istediğim yönlerini göreyim işime gelmeyen yönleri beni bağlamaz ohh ne ala dünya :)
Cevap sahibi+1 yılcanım hala anlamadın sen yaa :D çalıştığı para her zaman kendinindir zoruna gidiyo olabilir ama böyle ;) üstelik sadece 100 lira vermiş bunda delirecek birşey yok sen de soruyu sormuşsun ama işine gelen cevabı alıyosun :)
Soran+1 yılYa tamam seninle uğraşmayacağım çünkü at gözlüğü takmışsın olaya sadece bir yönden bakıyorsun.. sen evlendiğinde çalış geçim konusunda eşine yardımcıda olma, hatta kazandığın tüm parayı annene ver, sonra herhangi bir konudan eşinden dayak yediğindede ağzını açma ama.. islam dini böyle çünkü ;)
Cevap sahibi+1 yılbenimle zaten uğraşamazsın :) bence eşinle de uğraşma vefalı annesine para vermek istemiş senin bununla gurur duyman gerekir ama burada coşuyosun hee başka istediğin varsa onu da yaz :)
Soran+1 yılYa senin işin gücün yok mu :D de get az ötede oyna
Cevap sahibi+1 yılyoook uğraşacak insan arıyodum iyi oldu bu soru :P
Soran+1 yılTamam o zaman bana islama göre kadının erkeğe görevleri ve erkeğin kadına görevlerini say :p 2 gün gelmez artık :D
Cevap sahibi+1 yılerkeği saysam kaçarsın bence :D
Soran+1 yılKadını say o zaman :O
Cevap sahibi+1 yılGogıl amcaya soralım kanka uğraştırma beni
Soran+1 yılBen şimdi nöbete gidiyorum 1 saat sonra seninle görüşeceğiz kanka :p
Cevap sahibi+1 yılTaam kanka kolay gelsin :D :D
Soran+1 yılGeldim kanka napıyon :D
Cevap sahibi+1 yılHoşgeldin kanka napıyım sitedekilere sataşıyorum sen napıyosun :D
Soran+1 yılZaten sataşmasan şaşardım kanks :D görüşlerini sevmedim ama seni sevdim bro :)
Cevap sahibi+1 yılAynen ben de :) canını sıktıysam kusura bakma kanka tutamadım kendimi :D
Soran+1 yılSeni zaten kimse tutamaz kanka :D yani kendini tutamamış olman normal :) önemli diil ya, bende senin canını sıktıysam sende kusuruma bakma.. kimsin sen? Nickini acsana 2 dk :p
Cevap sahibi+1 yılArkadaşla ortak kullanıyoruz kanka ondan gizli yazdım keser şimdi beni :D Yok kanka ne kusuru yaa canın sağolsun :D
Soran+1 yılYuhh hesabıdamı ortak kullanıyorsunuz :) para almıyorlar len üyeliğe :)
Cevap sahibi+1 yılBaktım 5 xper atladım üstüne napıyım :D :D
Soran+1 yılBeleş mezar bulsan içine atlayacan la :)) senin bu halin ne olacak kuzu? Çok üzülüyorum ben sana:(
Soran+1 yılBen lobiye gidiyorum kanka :(
Cevap sahibi+1 yılBenim eski e postayla açılmış ama hakkım yok mu hıııı? ;( Kanka bak küserim sana :D
Cevap sahibi+1 yılTaam kanka =)
Soran+1 yılBen geldim kanka :D özledin dimi beni :p
Cevap sahibi+1 yılçok özledim kanka :D
Soran+1 yılKanka ben eve gidiom, eşim bu siteye girmeme izin vermiyor :( artık yarın görüşürük :( beni özle tamam mı :p
Cevap sahibi+1 yılTamam kanka özleyecem eşine çok selamlar :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki annesinin bir ihtiyacı vardır söyleyemiyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılBizim ihtiyacımız yok değil mi?
Cevap sahibi+1 yılO zaman güzelce konuş bu ay bize lazım diğer ay annene verelim de
Haklısınız ama söylenmez yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol kardeşim hak verdiğin için..
Gizli Üye(36-45)+1 yılkayınbabanın geliri iyi sonuna kadar haklısınnn
00 Yorumla
+1 yılhaklısın kardeşim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgayet normal
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi