Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Allah yakınlara bakmayı emreder. İleride sizin evlatlarınız böyle düşünse veya gelininiz damadınız siz ne düşünürsünüz? Lütfen biraz empati kurun rabbim bereketi ve rızkı verendir.
Kocanızın maaşına müdehale hakkınızın yok aç ve açıkta değilseniz. Ama böyle nesli gördükçe Allah'a hayırlı nesiller vermesi için dua ediyoruz. 600 TL sizi fakir etmiyordur çok sıkıntı yaşıyorsanız o halde eşinizin sizi boşamasını da düşünebilirsiniz. Bana eşim bunu sorsa boşanmayı seçerdim.
BENIM EVIMDE OTURUYORUZ BU EVDE BEN DE CALISIYORUM SAYEMDE BU EVE DAHA COK PARA GIRIYOR BEN BU KQDAR SEYI CAN SIKINTISINDAN YAPMIYORUM DAHA RAHAT YASAMAK ICIN YAPIYORUM
O zaman sende git boşan kendine zengin bir koca bul ne kadar pis bi insansin ya annen aynısı olsa bu şekilde mi davranırsın yazık acıyorum sana sen çocukta yapma senin yetiştireceğin çocuk katil matil olur
Ee yanına al kadını yanlız yaşıyor bir tabak daha fazla sofraya koy artı evi de kiraya verip yan gelir yaparsınız bu kadar kötü olmamalı insan bir gün sende kaynana olacan unutma ne ekersen onu biçersin
O Zaman kocanın annesi ona saygı duy oda kocanı büyüttü bu yaşa getirdi şimdi de oğlu annesine bakıyor 600 lira hiç bir şey yani bu durumda yine adam elinden geleni yapıyor
asgari ücretli biriyle evlenmek hata yapmışsın. annesinin kimsesi yoksa tabiki bakacak ve sen de tabiki buna katlanmak zorunda değilsin. ayrık kendi hayatını yaşa daha mantıklı
madem adamı bu kadar seviyorsun katlanacaksın. bırakmak istemiyorsan katlanacaksın. anne bu sonuçta. ama dediğim gibi asgari ücretle evlenmek büyü k hata
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Allah yakınlara bakmayı emreder. İleride sizin evlatlarınız böyle düşünse veya gelininiz damadınız siz ne düşünürsünüz? Lütfen biraz empati kurun rabbim bereketi ve rızkı verendir.
Allaha şükür ateistim
En azından şükür ediyorsunuz bu da güzel bişey kaç yaşındasınız?
26
İleride dediklerimi daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Çocuğunuz var mı peki?
Çocuğum yok geleceğe yatırım da yapıyorum yani ben kimseye muhtaç olmam
Büyük konuşmayın derim umarım olmazsınız. Ama çocuğunuz olunca evebeyn olmayı daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum.
Her çocuğu olan kaynanasini anlıyor mu
Anlamayabilir kişiden kişiye değişir kötü olan da var iyi olan da bu dünyada. İyiliği çevreye yayarsanız siz de iyilik görürsünüz düşüncesindeyim ben.
İyilik benin tek rahat ettiğim evimin işgal edilmesi mi
Evinizi işgal etmiyor anladığım kadarıyla siz aylık 600 tl için bu kadar yaygara çıkarıyorsunuz.
Aylık 600 lira benim maaşımin 4 de biri
Kocanızın maaşına müdehale hakkınızın yok aç ve açıkta değilseniz. Ama böyle nesli gördükçe Allah'a hayırlı nesiller vermesi için dua ediyoruz. 600 TL sizi fakir etmiyordur çok sıkıntı yaşıyorsanız o halde eşinizin sizi boşamasını da düşünebilirsiniz. Bana eşim bunu sorsa boşanmayı seçerdim.
İhtiyacı varsa gönderebilir görmemezlikten gelemez annesi sonuçta
Paraya ihtiyacı yoksa işi bırakayım o zaman
Tamam da annesi oda
Benim çalıştığım para olmasa ya da benim evim olmasa nasıl gönderecek acaba benim sırtımdan anasını besleyemez
Senin annende olabilirdi
Başka bir yol bulurdum ama karımın elindeki parayı alıp calistirmazdim
600 TL fazla bişey değil okuduğum kadarıyla çocuğunuzda yokmuş
Kaynanan ölsün mü yani. Adam tabi anasına bakacak. Nasıl insanlarsınız
Zaten maaşı ve evi var
o zaman sne de annene 600 lira gönder. ciddiyim. ve annen senin için biriktirsin
bence sne o adamla evlenmek le yanlış yapmışsın ve o da evlenmemeliydi bu konuşllarda
Annesinin kimsesi yoksa bence yanınıza alın
Oldu üzerinde sevişelim bi de
Tövbe tövbe ayıp ayıp yaşlı kadın evi maaşı varmış gerek yok ihtiyacı da yok ki
Istiyo niye istiyo
Enteresan bir durum istememesi lazım ev var maaş var parayı ne yapacak ki vermem ben olsam
Ne kadar iğrenç bi insansın yazık kafana pis insan
Ya tabii beni annem kaynanama bakayım diye doğurmuş
Ya senin annen aynı durumda olsaydı ona para göndermeyecek mıydın hem sana bak diyen yok niye eşine engelle olmaya çalışıyorsun onu anlamadım
BENIM EVIMDE OTURUYORUZ BU EVDE BEN DE CALISIYORUM SAYEMDE BU EVE DAHA COK PARA GIRIYOR BEN BU KQDAR SEYI CAN SIKINTISINDAN YAPMIYORUM DAHA RAHAT YASAMAK ICIN YAPIYORUM
O zaman sende git boşan kendine zengin bir koca bul ne kadar pis bi insansin ya annen aynısı olsa bu şekilde mi davranırsın yazık acıyorum sana sen çocukta yapma senin yetiştireceğin çocuk katil matil olur
soran sne o adamla evlenmek le yanlış yapmışsın. asgari ücret alıp evlenenler anlamıyorum zaten
@fatoşistt bizim paramız kendimize yetiyor gereksiz harcama yapmazsak
Kadın napsin açlıktan ölsünmu bunu mu istiyorsun
Maaşı var evi var
Niye veriyor o zaman
Annesi nerde yaşıyor eşi Var mı
Yanlış yasiyor
Ev onun mu kira mı
Onun
Ee yanına al kadını yanlız yaşıyor bir tabak daha fazla sofraya koy artı evi de kiraya verip yan gelir yaparsınız bu kadar kötü olmamalı insan bir gün sende kaynana olacan unutma ne ekersen onu biçersin
BEN KOCAMLA BAGIRA BAGIRA SEVISMEYE DEVAM ETMEK ISTIYORUM SALONDA YAZIN IC CAMASIRIMLA OTURMAK YATMAK ISTIYORUM ANLIYO MUSUN
ALLAH BENI KIMSEYE MUHTAC ETMESIN BASKASININ YANINDA SIGINTI GIBI KALACAGIMA OLEYIM DAHA IYI
O Zaman kocanın annesi ona saygı duy oda kocanı büyüttü bu yaşa getirdi şimdi de oğlu annesine bakıyor 600 lira hiç bir şey yani bu durumda yine adam elinden geleni yapıyor
O zaman ev kirası ödesin beni de çalıştırmasın mesela
Oğlu annesine bakmıyor karısına bakamayan adam annesine bakıyor anlıyor musun
Neyse ailevi konulara girmem doğru olmaz bunların kararını verecek olgunluktasınız
Zaten konu ailevi cins3l hayatımız biter herseyimiz biter
Çocuk olunca da azalmıyor mu sanıyorsun her saat yapamıyorsun anca geceleri
Çocuk yapmıyorum ama şu an
Kusura bakma nasıl olsa ilerde cinsel hayatımız bitecek su an bitirelim
Sen bilirsin
Yanınıza alın kadını
Ne işi varmış benim evimde alla alla
🤣🤣🤣🤣
E siz taşının
O ne demek anlamadim
Kaynananın yanına taşının kira vermezsiniz
kira verdigimi kim soyledi
Sen eşinle mutlumusun gerisini boş ver
Bozulmasın diye uğraşıyorum
Ha bak o sıkıntı işte
Cinsel hayatımız bitecek
asgari ücretli biriyle evlenmek hata yapmışsın. annesinin kimsesi yoksa tabiki bakacak ve sen de tabiki buna katlanmak zorunda değilsin. ayrık kendi hayatını yaşa daha mantıklı
Aynennn.
ayrık=ayrıl
@fatoşistt ne alaka
@fatoşistt oldu annesine bakacak diye bizi mi bırakacak
Senin dengeyi iyi kurman lazım. Ha şöyle bir ayrıntı var cinsel hayatında eşini ziyadesiyle memnun edersen sikinti olmaz
madem adamı bu kadar seviyorsun katlanacaksın. bırakmak istemiyorsan katlanacaksın. anne bu sonuçta. ama dediğim gibi asgari ücretle evlenmek büyü k hata
@fatoşistt para biryere kadar emin ol
O zaman o da 31 çekmeye alisacak
Murat bey para her şeydir. Gerisi hikaye. Boşa romantik filmlerde kalmasın aklımız. Parası olmayanın evlenmesi en büyük hatadır
Öyle olmuyor işte. Sende mastürbasyon yaparsın
Bunun sonuçları felaket olabilir ben max 3 gün dayanabiliyorum
@fatoşistt Allah aşkına ne yaşadınız ki ne biliyorsunuz. Ki ben zamanında 100 lük dolarlarla sigaramı yakıyordum
3 gün yine iyi. Ben 1 saat bile dayanamam
E ne yapacak acaba o zaman
Senin yaptığını
Annesinin durumu kötümüü
Maaşı ve evi var
Tuhaf mış yaaa biley diyemedim