Eşim annesine çok para harcıyor. Ne yapmalı?

Kaynanamin 5 oglu var ama bir tek esimden yuz buluyor. Annesi için bizim ust katımızı tuttu. Hem oranin hem bizim evin kirasini ödüyor. Annesi ne derse onu yapıyor. Hali alalim diyor hali aliyorlar. Evi tuttu ama icini baştan dosetti kadin. Yani koltuk aldı, hali aldi, tv aldi. Ben bosuna masraf olarak goruyorum. Kaynanamin zaten evi var. Kocasi sağ. Gelir arada burda kalirim diyor. Onun ara sira kalmasi icin biz kira ödüyoruz (hatta ev sahibiyle görüşmüş satilik olma durumu varsa o evi almayi da dusunuyormus. Daha bizim kendimize ait evimiz yok) esim demiyor mu hic ben yuva kurdum, evliyim, cocugum olur ilerde. Ona bir hayat hazirlayalim. Diyorum cok para harciyorsun tabi harcayagim o benim annem deyip restlesiyor benimle. Senin oglun olsa bir sey istemez misin, sana bakmasini ilgilenmesini istemez misin diyor. Ilgilenmek, ondan bir sey istemek farkli. Ev almak, ara sira kalacagi bir yer icin bu krizde masraf yapmak farkli. Tabi ki annesi yapar bir seyler ama bunlar bana fazla geliyor. Gel bir seyler alalim eve dedigimde de senin maasin var git al diyor. Benim maasim var ama inanin maaşıma annemle, babam bir kere dokunmadilar. Senin hakkin kizim sen calistin, emek verdin biz sadece sana destek olduk, ortam hazirladik dediler. Anneler, babalar gunu falan olunca hediye olunca kabul ediyorlar. Onun dışında istemediler hic paramı. Esimin annesi de tam tersi sanki ben parasıni yemeyim diye cebinde para biraktirmamaya çalışıyor anlamiyorum. Oglu benimle gelmiyor eve bir esya alacagim zaman. Ama annesi icin hep beraber gidiyoruz bana fikir soruyor bir de bu nasil, evin arka odasina yakisir mi diye. Bir kere de demiyor ki oglum masraf olmasin, oglum sen evlisin para biriktir, gelecek torunuma yatirim yap demiyor. Bunu nasil çözeceğim? Sabrim o kadar tasti ki son zamanlarda bosanmayi bile düşünür oldum. Aklima boyle seyler geliyor.
Eşim annesine çok para harcıyor. Ne yapmalı?