Absürd bir durumla karşı karşıyayım, ne yapacağım, bir şey yapmalı mıyım daha doğrusu? ?

Karımın deprem sonrası bir kader arkadaşı olmuştu, genç bir yeni üni mezunu kız. Geçen sene ziyârete gelmiş, gitmişti. Güzelce ağırladık. Bu sene daha doğrusu 2 gün önce tekrar geldi. her şey normal seyrinde ama dün gece karım bir şey anlattı , kafam allak bullak oldu.

Kız utana sıkıla bir sağlık sorunundan bahsetmiş, sivilce ve ya kıl dönmesi gibi bir şey çıkmış tam şeyinde. Karımdan bir bakmasını istemiş. Karım da utanıp ben bakamam doktora git demiş. Kız ise doktordan utanacağını, bizim gibi aile dostlarına güvendiğini söylemiş.

Gece bana bunları anlattı, tâbi ben şaşkınlıkla dinlerken, bir de sence açıp baksamıydım yoksa sen mi bir baksan ben anlamam dedi. Durdum, sustum. Yat uyu dedim. Şimdi ikisi birlikte düğüne gittiler, ben işe gideceğim. Kız bir hafta bizde, bu neydi şimdi yav?

Kız mı rol kesiyor, karım mı rol yapıyor? Ben mi abartıyorum? Kız güzel ve alımlı olduğu için mi beynim dondu anlamadım, mantıklı bir cevap verin lütfen.

Güncellemeler
1 yıl
Sitenin hâline bak, gerçek soruya kimse bakmadı.
Misafirliğe gelen kız bana fülüt çaldı desem herkes yorum yazardı
Absürd bir durumla karşı karşıyayım, ne yapacağım, bir şey yapmalı mıyım daha doğrusu? ?