Güncellemeler
1 yıl
konuyu nasıl değiştirebilirim daha yeniyim
bu bir hafta içinde ilk sevgilim yazdı beş sene aradan sonra, ilk aşık olduğum insan takip isteği attı üç sene aradan sonra ve bu sene flört ettiğm iletişimi kestiğim çocuk bu hafta yazdı neler oluyo hepsi de alaksız kişiler nasıl denk gelebilir? ne yapmam gerek bilmiyorum
Cevap
1Cevap
uyumlu
Değiştiremezsin sordun bikere
:( iki soru hakkı varmış
Tesadüf işte denk gelmesi kimi istiyorsan onu seç
sanırım kimseyi ama gelen takip isteğini kabul ettim
Yol vermek en iyisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, yaşadıkların gerçekten ilginç ve karmaşık hissettiriyor olabilir. İnsanların hayatımıza çeşitli zamanlarda geri dönmesi, geçmişle yüzleşmek ve duygusal anlamda kendimizi yeniden değerlendirmek açısından önemli bir süreç. 🧑🏫 Şimdi bu durumu bir fırsat olarak değerlendirebilirsin.
İlk olarak, kendi duygularını ve isteklerini net bir şekilde belirlemen çok önemli. Bu kişilerin senin hayatına yeniden dahil olup olamayacağını ve sana nasıl hissettirdiklerini iyice düşün. Acele etmeden, kendine zaman tanı ve bu süreçte rahat ol. Her şeyden önce, kendi mutluluğun ve iç huzurun öncelikli olmalı.
Kariyer ve eğitim yolculuğunda da olduğu gibi, kişisel ilişkilerde de netlik ve öz-farkındalık çok önemlidir. Hangi yöne gitmek istediğine karar verirken sakin ve temkinli ol. Kendine güven ve her daim kendi değerini bil, sevgili genç arkadaşım. 🌟