Öyle saçma sapan bir durum içindeyim ki ne yapmalıyım?

Kendime olan özgüvensizliğimden dolayı fake bir hesaptan hoşlandığım biriyle konuştum başlarda bana karşı mesafeliydi ama sonrasında birbirimize alıştık sevgili olduk ama o beni hiç görmedi farklı bir ülkede yaşıyor benim için 2 kez Türkiye'ye geldik ancak ben yalanlarımdan ötürü cesaret edip onunla buluşamadım 2 yıl oldu biz tanışalı 8-9 ay ise sevgililiğimiz sürdü tabi ne kadar doğru denilirse çünkü o aslında beni değil fotoğraflardaki kızı seviyordu ama son zamanlarda bana güvenmemeye başladı ve biz ayrıldık sonrasında hayatında bir başkası olduğunu söyledi ve ben farketmeden ona o kadar bağlandım ki tüm gerçekleri anlattım görüntülü konuştuk bana söylediği şey gerçekten güzel bir kızsın bunu neden yaptığını anlayamıyorum kendi hesabından benimle konuşsaydın biz şu an sevgiliydik dedi o an o kadar kötü hissettim ki kendimi onu hala sevdiğimi beni gerçekten tanımak isteyio istemediğini sordum ancak o bir daha bana güvenemeyeceğini söyledi ve ayrıca hayatındaki kişiyi sevdiğini onu bırakamayacağını söyledi bende artık ona yazmıyorum aramıyorum ama çok pişmanım ve çok özlüyorum en son kız ile bir fotoğraf paylaşmış onun mutluluğunu da bozmak istemiyorum ama onu unutamıyorum da gerçekten berbat haldeyim
Öyle saçma sapan bir durum içindeyim ki ne yapmalıyım?