Cok kotu durumdayim ne yapabilirim?

Yeni evliyim bebegim oldu 5 aylik ve ben esimden ayrilmak istiyorum. Esimden siddet goruyorum onun sozunu dinlemeyince aninda saldiriyor bana ve bebegimle tehdit ediyor elimden alacagini soyluyor. Ustelik beni aldattigini dusunuyorum. Telefonu bozuldu o yuzden benimkini kullaniyor arada ve silinmis fotograflardan gordum konusmus instadan ve o chatin fotografini cekmis orada yaziyo iliski yasadigi biriyle ama o kisi sahte bi hesap 0 takipci 0 takip ediyor anlamadim hicbirsey. Aslinda hicbiyere gitmiyor hep evde ise bile dogru duzgun gitmiyor hayirsiz hangi ara aldatti bilmiyorum ama ben gercekten cok igreniyorum ondan artik hic sevmiyorum ve ayrilmak istiyorum ama bebegime ve bana ya da aileme zarar vermesinden cok korkuyorum. Psikopatin teki kendisi hic normal degil ve hamileligimden beri cok kotu siddet uyguladi bana korkuyorum. Ailemede soyliyemem uzmek istemiyorum onlarada zarar vermesinden korkuyorum. Polisle bile kavga eden biri polisle bile korkutamam artik Allaha dua ediyorum ölsün kurtulim diye beddua ediyorum. Sizce napmaliyim?
Cok kotu durumdayim ne yapabilirim?