Aile & Toplum Erkek arkadaşım ben çocuk istiyorum sen 30 üstü yaştasın dedi ayrıldık geç mi kaldım mutluluğa? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benden bu yaştan sonra ev kadını olmaz seni sevecek başkasını bul dedi. Kısmet nasip ama herkes evlenecek değil Bilmiyorum farklı düşünüyorum Geç kaldın evliliğe artık her gelen kusur arar Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkek arkadaşım ben çocuk istiyorum sen 30 üstü yaştasın dedi ayrıldık geç mi kaldım mutluluğa? Cevapla Çocuk Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı. Ayrılmak için bahane üretmiş gadası 1 2 Yorumla nordun_gadasi 1 yıl teşekkür ederim Yorumla Soran 1 yıl 🎆✌️ Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Kısmet nasip ama herkes evlenecek değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 40 lı yaşlarda biriyle yapıyordum. İçime boşalma hamile kalırım dedi. Sen daha 30 lardasın. Deseydin ya ona. Bi kere içime boşal bak bakalım hamile kalıyor muyum diye 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Aile & Toplum konusunda 975 cevap paylaştı. Normal zamanda evlilik zordu şimdi çok daha zor çocuksuz evlilik dışı ilişkiye hazırlan 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Niye ya 30 üstü kadınlar doğuramıyor mu 0 0 Yorumla
TheBourty Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 907 cevap paylaştı. Geç kalmadın o yanlış düşünüyor 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,2b cevap paylaştı. Evet uzatmalara oynuyorsun 0 0 Yorumla