Hemen hamile kalmalımıyım o istiyor ben henüz erken buluyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba
Öncelikle çocuk dediğiniz şey o kadar büyük bir sorumluluk istiyor ki bir kişi ister diğer kişi istemezse bu sorumluluğun altında eziliyorlar o yüzden iki kişinin de istemesi şart birbirlerine olan saygısından ötürü de bu şekilde olması gerekiyor zaten Ben sevdiğim adama saygı duyuyorsam o çocuk istemiyorsa çocuğa hazır değilse çocuk fikrine girmem onun da senin için aynı şeyi düşünmesi gerekiyor yani burada en büyük sorumluluğu sen taşıyacaksın demesi gerekiyor benim eşim şu an yani anne olmaya hazır değildir ya böyle bir büyük sorumluluğun altına girmeye hazır değildir ya da ne bileyim farklı bir sebebi vardır henüz kendini iyi hissetmiyordur bunun için deyip senin ne zaman istediğini beklemesi gerekir diye düşünüyorum onun dışında çocuk geçindirmek zor çocuk büyütmek zor ekonomi zaten çok berbat mama fiyatları 400 lira 200 lira arası bez fiyatları uçmuş 250 lira olmuş çocuk büyütmek meşakkatli bir iş o yüzden gerçekten de iki tarafında istemesi lazım ve o şekilde çocuk sahibi olunması lazım tek taraflı istenip de yapılacak bir şey kesinlikle değil sen çocuk istiyorsun diyelim eşin istemiyor ama çocuk sahibi oldunuz ileride eşim bu çocuğa bakmak sana destek olmak işte uyandığında hadi canım sen uyu Bu sefer de ben ilgileneyim emeyecek işte bu sefer de altını Ben değiştireyim sen biraz dinlen canım mamasını ver Ben yedireyim sen otur kafana toparla canım diyen bir eşe sahip olman gerekiyor yani bu durumda eşinin de bebek istemesi gerekiyor sorumluluklar tek kişinin üstüne atıldığında hayat çok zorlaşıyor bu konuda o yüzden iki tarafta isterse sorumluluğu iki tarafta alırsa her şey çok daha güzel olacak diye düşünüyorum bu yüzden eşinin sana saygı duyması gerek00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz gençliğini, evliliğini yaşa derim ben.
Çocuk öyle yaparım, kenarda durur dediğin bir şey değil. Hamilelikle birlikte hayatın altüst olacak ve eğer kendi isteğinle hamile kalmadıysan, çok pişman olacaksın emin ol.
Meşakkatli bir yol. Ha, çocuk doğduğunda ise apayrı bir hikaye başlıyor haberin olsun. Ve 24 saat sen geçiriyorsun onunla: yat kalk emzir pışpışla. Buna hazırsan, buyur. Değilsen, birazcık hayatını yaşa.
016 Yorumla- +1 yıl
Hayatının hangi döneminde olursa olsun hamilelik yine zor ve çocuk bakmak yine zor olacak. evliligin tadını çıkarmaktan kastınız ne bilmiyorum ama.. gezmeye, eşle dolaşmaya vs hiçbir zmaan doyulmaz. bence ilerde çocuk düşünüyorsa şimdiden dogurmali
- +1 yıl
@Umutsuzvaka0307 Katılmıyorum. Doyuluyor. En azından bende gezmiştim, bende görmüştüm, diyorsunuz. Çocuğunuz olduktan sonra ilk bir kaç sene tatili, gezmeyi, tozmayı, rahat rahat bırakın çay kahve içmeyi, tuvalete gitmeyi bile özlüyorsunuz. Hiç gezmeyen adamın milletin instagramda paylaştığı storyleri görüp iç çekmemesi mümkün değil. Hemen kucağına çocuk verilmiş ve belki eşini bile tanımamış, çünkü eşiyle seyahate çıkma fırsatı olmamış. Kadınlığın tadına varmak lazım, anne olmadan. Çünkü doğumdan sonra bir müddet kendinizi sabah akşam sağılan inek gibi hissediyorsunuz.
- +1 yıl
Evet yazdiklarinizda çok çok haklısınız. ama işin bı de rahatlığa alışmak boyutu var. sonra daha zor oluyo
- +1 yıl
@Umutsuzvaka0307 Yirmili yaşlarda evlenen insanlar gayet rahat davranabilir. Çünkü bence, zamanları var, doya doya yaşasınlar. Bende evlendikten 5 sene sonra hamile kaldım. Geriye dönüp baktığımda şunu söyleyebilirim: Gezdim doya doya. Hem arkadaşlarımla. Hem eşimle. Hem tek başıma seyahatler ettim. Hayatımı gayet yaşadım, güzel yerlerde yemek yedim, kahveler içtim, sohbetler ettim, manzara izledim doya doya, efkarlandım, kitaplar okudum, filmler diziler seyrettim, eğitim aldım, işe girdim, çalıştım, çabaladım, kendimi geliştirdim, insanlara faydalı olmaya çalıştım. Ve şimdi öğrendiklerimi sabırla evladıma öğretmenin vakti geldi. Hayatı, evliliği, zevki sefayı bilmeden, evladıma ne verebilirdim? Gayet idealdi benim için 5 sene.
- +1 yıl
Yani bilmiyorum herkesin hayatı farklı. ama 22 yaş ve daha beklemek su bu derken neredeyse 30 da anne olmak bana daha zor geliyo. sizin güzel bı hayatınız olmuş ne güzel.. peki şu an da gezmek istemiyor musunuz.. mesela bu yaptıklarınzin hepsini artık yapmiyo musunuz? Ben bunu diyorum.. yine yapılacak yine herşeyi yapmak isticez insanız sonuçta. bu arada da çocuk aradan çıkar büyür gider demek istiyorum.. yoksa sizinle çok farklı düşüncede değilim..
- +1 yıl
Erken yaşta anne olunca çocuk büyüdüğünde de çok güzel tekrar eşinle arkadaşlarınla harika zaman geçirip bu dediklerinizi yapabilirsiniz mesela.
- +1 yıl
@Umutsuzvaka0307 “Bu arada çocuk aradan çıkar” diyorsunuz ya, o kısma pek katılmıyorum. Tek çocuk düşünülüyorsa belki evet, çıkar aradan, bir süre sonra da kendi kendine yeter, sizde kaldığınız yerden devam edersiniz. Peki ya birini kreşe verdim ya da okula başladı derken sıradaki gelir ve bu 40 yaşına kadar devam ederse?
Gezmeyi elbette seviyorum, hâlâ da isterim. Ama çocuğum olduğu takdirde nelerden belli bir süre vazgeçeceğimi önceden bildiğim için, birşeyler kaçırıyor gibi hissetmiyor. Kursakta kalmış heves çok korkunç birşeydir. Benim kalmadı elhamdülillah. Genç gelinlere de bunu tavsiye ederim hep. Eşinize bir doyun, gezin, eğlenin, tartışın, sevişin, dövüşün, nihayetinde tanışın, sonra evliliğiniz çocuk eğitmeye uygun zeminse, çocuğunuza çombalağınıza karışın, doya doya büyütün. Ama gerdek gecesinde hamile kaldığını düşündüğüm insanlar tanıyorum. Evliliği oturmamış, düzen oturmamış, muhabbet oluşmamış… En azından gerçekten en azından 1-2 sene çocuk yapmamalı. - +1 yıl
Gerçekten sonuna kadar katılıyorum söylediklerinize gerdek gecesi de hamile kalmasın tabiki ama çokta beklemeye gerek yok diyorum özetle. yani çocuk zaten düşünülüyorsa bence beklemesin. karde yapmak istiyorsa onu de beklemeyip arkasına eklesin bence..
- +1 yıl
Klavye hatalari için özür dilerim bu arada 🙂
- +1 yıl
Birde şunu eklemek istiyorum.. eşinizi taniyamazsiniz o da sizi tanıyamaz bence..30-40 yıllık evliler ayrılıyor.. kendimden örnek veriyim ben 9 yıldır eşimi tanimamisim içinden bambaşka bi adam çıktı.. benim de öyle..
- +1 yıl
@Umutsuzvaka0307 İnsanlar değişir azizim. Bunun kadar doğal bir şey yok. Ben kendimden bildiğim üzere konuşur, akıl veririm, siz kendi bilginiz üzere.
Biliyor musunuz, hiçbir erkeğin eşi hakkında şu cümleyi kurduğunu duymadım “tanıyamamışım, içinden bambaşka biri çıktı, 360 derece değişti” ama ne hikmetse, birçok kadın bu cümleyi kuruyor. Enteresan bence.
Benim insanlara güvenmem çok zaman alır. Bilhassa erkeklere. Eşim dahî olsa, tanımam, güvenebilmem lazım. Öyle “zaten hiç tanıyamazsın” diyip, anlaşamadığım adamdan birde çocuk yapacak kadar şuursuz değilim. Bu çocuğu birlikte yapıyoruz, doğum bende olduğuna göre, bana çok çok destek olmalı. Öyle içinden bambaşka biri falan da çıkamaz, bende salarım genlerimdeki psikopatlığı, bak gör kimin nevri dönüyor. - +1 yıl
Peki adamla iki yıl evli kaldın ya da beş yıl.. yine kendimden soyleyim evli kaldım çocuk hiç düşünmeyen bir insandım.. neyse evlilik güzel gidiyo vs çocuk oldu. hersey sende aynı olup adam eve gelmemeye başlar çocuktan kaçar. ve çok istediği uğruna ne kavgalar ettiği deli gibi istediği çocuğu eline bile almazsa.. iyi giden evlilik tanıdığın adam nereye gitmiş olacak ve ben ne yapmış olacağım.. haliyle ben de değiştim. sonra eşim bana sen çok değiştin dedi. Eski sen değilsin degilsin. şu an bile çocuğuma bakmakta zorlanıyorum. çocuk sevmiyorum ve bakamıyorum da kafamda kaldırmıyor işin gerçeği.. ama evliliğim iyiydi eşimi iyi tanımıştım ona çok guvenmistim.. sonuç bu şimdi. tqbimak güvenmek vs bilmiyorum iste herkese göre değişiyor..10 yıl sonra yapanda da sorun olabilir.. kendisini hazır hissetmesi lazım kadının bence..
- +1 yıl
Evli misniz bilmiyorum ama siz napardiniz?5 yıl evli kaldınız eşinizle birbirinizi çok seviyor ve güveniyorsunuz, evet maddi manevi bütün olanaklar tamam. adam dediki her dakika sana yardımcı olacağım söz veriyorum dedi güvendiniz. cocuk oldu.. bütün her iş size kaldı adamin cevabı "zaten dışarda çalışıyorum,"arkadaşlarla gitmem gerek, mesaiye kaldım. dediginde ve bu uzadiginda siz değişmez misiniz?
- +1 yıl
@Umutsuzvaka0307 Elbette değişirsiniz sizde. Adamına göre muamele dedikleri şey işte bu.
Eşinizle birbirinizi nerde kaybettiğinizi, nerde “değişmeye” başladığınızı bulmanız gerek. Tanıyamamışlık değil ki sizinki. Yaşadığımız olaylara verdiğimiz tepkiler belirler karakterimizi. Önce güven verip, sonra çocuğun yüzüne bile bakmamak öyle mi… bu adamı tanımaya imkanınız yokmuş zaten, çünkü bu bildiğiniz iki yüzlülük. Madem sevmeyeceksin, bakmayacaksın, niye çocuk yapıyorsun? Bende bunu anlamıyorum.
Çocuk doğduktan sonra bir adam evden kaçıp, arkadaşlarıyla evli değilmişcesine, baba olmamışcasına alem yapıp, buna “mesai” diyorsa, eve geldiğinde de en basit ricaya bile “dışarda çalışıyorum ya evde bir rahat ver” diyorsa, kusura bakmayında, benim o adama niye ihtiyacım var? Ömrümdeki rolü ne o adamın, törpü mü?
Tersini düşünün: Bir kadın evini düzenli tutmasa, yemek yapmasa, eşiyle vakit geçirmek için çabalamasa, iki güzel cümle kurmasa, sürekli geç gelse, bir adam bir dakika bile düşünmez ayrılır, değil mi? Ozaman terside kadının hakkı, yok öyle yağma! - +1 yıl
Aynen.. dayanamayıp ayrıldım. ayrilirken dünyanın hakaretini yedim neler oldu neler. hepsini yutup geri geldim çocuğum mahvolmustu şimdi beraberiz.. şimdilik herşeye yardımcı oluyo ama iş işten geçti. bana yaptıklarını söylediklerini asla unutamıyorum. boyle de gitmicek çocuğum biraz büyüsün.. çok perişan olmuştu bı daha onu öyle bırakamam aklının biraz yetmedi lazım..
- +1 yıl
Neyse başınızı agritmayim.. herkes hazır olduğunda yapsın. Allah güç kuvvet versin.. umarım tahmin ettikleri gibi hayatları olur 🙂
Haklısın metropol hayatında eşler birbirleri ile 3-4 sene vakit geçirmeli ekonomik ve sosyal olarak netleşip gerçekten çocuk istiyoruz ve vakit ayırabiliriz dediğimiz an olabilir. Çocuk zaman ayırmak emek vermek gerek hele ki baba anneye atmamalı tüm alaka ve işleri.
00 Yorumla
+1 yılYas farkına bu yüzden dikkat edilmeli işte en bariz örneği burada senin için erken ama onun için geç 35 yaşında baba olduğunu düşünsene çocuk 20 yaşına geldiğinde kendisi 55-56 olacak baba oğul veya baba kız gibi vakit geçiremeyecek
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
40Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır denemesi hamileliği vs 24 ü bulur ideal bence erkenden hamile kaldı doğum yaptı vücut daha güzel toplasın ilerleyen yaşlarda yaparsan sarkma çatlama çok olur.
10 Yorumla
+1 yılİlerde çocuk düşünüyorsan şimdiden yap. ilerde daha fazla yalnızlığa ve sessizliğe alıştığnda çocuk çok zor gelebilir. bence şimdiden yap. genclige veya diğer seylere doyum zaten olmuyo. cocuk doğdu diye gezmicek misin? Ya da eşinle bı yere gitmeyecek misin? Hayır.. bence çocuğu yap aradan çıkar
20 Yorumla
+1 yılHer şey gençken oluyor. canım çocuk doğurmakta 30 yaştan sonra doğurmak zor oluyor. Çocuk büyütmeye hazırsan doğur sorumluluk işi uykusuz geceler biraz zor oluyor ama bebek bakmak güzel bir şey :) Bir de her geçen sene çocuk doğurmak ve bakmak daha maliyetli olmaya başladı. Durumun varsa kendini hazır ettiğin vakit düşünürsün. 5 sene önce 1500 tl olan doğum ücreti bu sene 10000 tl den başlıyor.
00 Yorumla
+1 yılhayır çocuk sahibi bu yaşlarda olabilirsin ancak ilerleyen yaşlarda doğurganlık özeliğin bitiyor
10 Yorumla
+1 yılSenin için erken olan yarın onun için çok geç olabilir eğer seviyorsan ortak bir karar la olabilir geç kalinmadan
10 Yorumla
+1 yılSenin için erken, onun için ideal. Senin dediğin olmalı. Sonuçta emzirecek bakacak taşıyacak sensin. Hazır hissetmiyorsan hamile kalmamalısın. Ayrıca evlilik öncesi bunu konuşmanız çoktaan anlaşmanız gerekiyordu.
00 Yorumla
+1 yılAslında eşinle konuşup 1 ya da 2 sene daha bekliyebilirsin, hem kendini hazırlamış olur hemde bu zamanda elinle aktiviteler yaparsınız, mesela çocuk olunca yapamıyacağımızı şeyler, biz eşimle paraşütle atlamayı istiyorduk ama şimdi kızımızla yapıyor babası bu planları 🤣 tabiki bu planlarda ben yokum artık, anneler böyle şeyler yapmazmış.
10 Yorumla
+1 yılben 24 yasindayim kocam 30 yasinan giriyor ocak ayinda ama sirf o 30 oldu diye de cocuk yapacak degilim cunku bebegi ben tasiyorumkarnimda o aglayinca da uyanacak olan benim hormonlarim degisecek isimden gucumden olacam erkekler bi zahmet bebek konusunda eslerinin ustune gitmesin cok sukur benim kocam daha vakti var diyor ayaklarin yere saglam bassin diyor
00 YorumlaBenimde yaşım 30 arkadaş çevrem, sosyal medyadan konuştuğum insanlar ölüyor; ben kendimden 8 yaş küçük biriyle ilişki kuramıyorum. Dünyalar çok ama çok farklı. Evlilikte ideal yaş farkı artı/eksi 2-3 bence.
01 Yorumla
+1 yılSadece kocanın istemesi yetmez senide isteyecek hale getirmeli.. kendini hazır hissetmelisin en başta sonuçta o çocukla en çok sen ilgileneceksin..
00 Yorumla
+1 yılYani adam 30 yaşında isteme hakkı yok mu çocuğunu en azından emeklilikte onunla vakit geçirmesin çocuk büyük sorumlulık sende hqzır değilsen açık açık söyle şu an bu yükü kaldıramam diye
00 YorumlaOrtak karar olmak zorunda erken ama o hemen ister çünkü seni kendine maddi manevi mecbur etmek erkekliğini ispat etmek vs gibi bir çok neden var
10 Yorumla
+1 yılbence 22 iyi çocuğun 11 olduğunda sen 33 olcan en azından onun büyüdüğünü daha iyi görersin benim annemde 22 yaşında hamileymiş
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılYaş sadece sayıdan ibaret, farkın önemi yok diyenlere gelsin bu soru 😅 siz öyle sanın. Sen haklısın... Sakın çocuk yapayım deme en az 5 yıl...
00 Yorumla Orta yolun bulunması gerek senin isteklerine onun onun isteklerine sen saygı göstermelisin sen kendince haklısın oda kendince
00 Yorumla
+1 yılAnnem beni 22 sinde doğurdu. 21 inde evlenmişlerdi. Evlendiklerinde babam 29 yaşındaydı. Bence erken değil ya
00 Yorumla
+1 yılİkinizinde istemesi gerekiyor. Kendini hazır hissetmiyorsan yapma. Çocuk sorumluluk demek. Yasinda daha genç .
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok erken bi 5 yıl sonra falan yapılır ayrıca bu kişiyle bi 2 yıl evli kal belki evlilik size göre bi sey degil çocuk için biraz birikim yapın dan diye çocuk yapilmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok erken biraz evliliğini yaşa.. hazir hissettinde ben de istiyorum de ikna et.. onun yaşı gelmiş ama bir çocuğa en cok anne lazim onun sorumluluğunu anlayacak zamanda olman en güzeli olur
00 YorumlaNe zaman evlendiniz o önemli 2 3 sene geçtiyse evliliğin üzerinden istemesi normal bende adamın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstemiyorsan uygun bir dille biraz daha zamaninizin olduğunu soylebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBencede erken konus söyle onun icin de Normal o yasta onu da anliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtık buradan aldın cevapları erken diye
Eşine söylersin sordum erken dediler diye
Herkes özel konularda çok bilmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖnce bi hayatını yaşa. Çocuk olursa işlerin zorlaşır
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek için erken değil çocuk için mi erken sacma degilmi
00 Yorumla22 yaşında evlenmek erken olmadıda çocuk yapmak mı erken oluyor? Diye derler adama böyle dersen.
00 YorumlaBence çocuk mutluluk ve neşedir. Sorumluluklar gerektirecektir tabi ama bence değer.
00 Yorumla
+1 yılOnun hareketlerine güvenmeden yapma. Çok büyük sorumluluk
00 YorumlaDaha çok erken sen istediğin zaman düşün o zaten hazır sende hazır hissettiğin zaman yap.
00 YorumlaÇocuk iyidir evin neşesi ve ilişkinin anlamı
00 YorumlaZengin mi kocan
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle erken yapma pişman olursun
00 YorumlaYaş farkının kötü yanları
00 Yorumla
+1 yılBir 2-3 sene daha bekle bence
01 Yorumla- +1 yıl
Sen olsan beklermiydin istekli olsan
+1 yılOnun içinde geç oluyor hayatım
00 Yorumla
+1 yılHaklısın 22 yaş erken bence de
00 Yorumlaevlendiysen yap işte. ne bekliyorsun ki.
00 Yorumla
+1 yılhemen kalman lazım
00 Yorumla
+1 yılHakının hakkı hakkıya fazla gelirmiş
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte 1 yil dolduysa yapabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılSenin için erken onun için değil ama
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 650 cevap paylaştı. bu yaşta sakın çocuk yapma hayatını söndürür
10 Yorumla
+1 yılSen hayatın tadına varmak istiyosun dimi daha çok
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 483 cevap paylaştı. Bi bşsmşllah deyşn oturun bi soluklanın önce
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklısın bu büyik bir sorumluluk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl8 yaş büyük adamla evlenmeseydin
00 Yorumla
+1 yılNe kadar oldu evleneli
00 Yorumlahaklısın kesinlikle yapma
00 YorumlaHaklısın sana bişey sormak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılYaşın uygun bence
00 Yorumla
+1 yılYaş farkınız bencede çok
00 Yorumla
+1 yılAnca bence
00 Yorumla
+1 yılyap kurtul hep evde sin sonra
00 Yorumla
+1 yılHaksızsın
00 Yorumla
+1 yılHemen yapın pişman olmazsınız
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılHaksızsın
00 Yorumla Yazı tura atın 😅
00 Yorumla
+1 yılDerdin neydi safiye
00 Yorumla
+1 yılErken yaaaa ne cocuuuuuu
00 Yorumla
+1 yılUfaksın adamda yaşlı
02 Yorumla
Soran+1 yılEe napcaz
- +1 yıl
Daha erken 25 ten önce düşünme bence anlaşabiliyorsanız iyi eşinle
- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Kocam 30, ben 22 yaşındayım. O çocuk istiyor ama benim için erken. Haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler