Aile & Toplum Bir erkek hem işi gücü yerinde hem elinden her türlu ev işi tamir gelir birini nereden buluruz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Tabi tip de önemli 😉 yanıma yakışmasi lazım Güncellemeler1 yıl Bulunmaz Hint kumaşı Bir erkek hem işi gücü yerinde hem elinden her türlu ev işi tamir gelir birini nereden buluruz? Cevapla İş Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Tamire neden bu kadar takıldın? Napacan alçı sıva mı yapacan? Evin tesisatını mı yeniletecen? 1 10 Yorumla Soran 1 yıl Yok ama bu işler içinde biri lazım oluyor ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum, böyle vasıflı biri de hayranlık sebebi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlginç. Hiç hayranlık duyanı görmedim ben. Yorumla Soran 1 yıl Ben çok farklıyım kimseye benzemem de ondan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu egoyu kasmak için yaşın çok ileri yalnız. Yorumla Soran 1 yıl Gerçek olunca konu ego olmuyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herkes öyle der. Yorumla Soran 1 yıl Ama gerçekler ayrılır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynı yaş grubunda olan biri olarak söylüyorum, bu laflar bu sözler ne inandırıcı, ne de heyecan uyandırır. 20'li yaşların başındaki ergen egosu lafları bunlar. Yorumla Soran 1 yıl Sen öyle sanmaya devam edebilirsin😉 sorun yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sana kolay gelsin. Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Komşularına soruyorsun tamir işinden anlayan var mı çevrenizde diye var derse kimlik istiyorsunuz evli değilse şansını deniyorsun :D 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. Eve tamirci çağır. İlk 2 ye tik atarsın hemen🤣Tipi de iyiyse tamam işte 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Nerede tipsiz var hepsi beni buluyor o zaman 🤣 aynaya bakan yok Yorumla windman107 1 yıl O zaman kader, kısmet, şans deyip gidiyorum🤸♂️ Yorumla
Topraki35 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 31% 1 yıl Elimdem gelmiyor da bahane olmamalı. Bir erkek evinin her anlamda sorumluluğunu almalı. 1 1 Yorumla Topraki35 1 yıl Peki sizce bir kadın da hayranlık uyandıran özellik nedir? Yorumla
Kediseven01 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Bazı erkekler evlenince Tamir işlerini yapabiliyor gelen ustaya para vermemek için bazıları tam tersi hiç uğraşmıyor 1 2 Yorumla Soran 1 yıl İşte o uğrasmayan yüzünden böyle adamlar hayranlık sebebi Yorumla Kediseven01 1 yıl Aynn çok haklısın beş parmağın beşi bir değildi gayret olursa her şey olur Yorumla
DesHommesStupides Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl doğulu olup İstanbul İzmir gibi büyük şehirlerde yaşayanlarda gördüm sadece o özelliği türk erkeklerinde pek yok anca işi sana yıkmaya çalışır 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Çok haklısın Yorumla
Blackkjackk1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yapmadığım şey yok. Gemi makinası yapan biriydim de bi önemi yok karşındakine değmiyorsa 0 1 Yorumla Soran 1 yıl her şey karşılıklı tabii Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Vallahi beni tarif ettin ama kotu ozelliklerimde var 😀 0 7 Yorumla Soran 1 yıl O zaman olmaz🤣 Yorumla EemreE34 1 yıl Zaten evde kalmışsın benim gibi daha çok ararsın hıhhh sen bilirsin 😀 Yorumla Soran 1 yıl Kötü huyu olan biri olsa da olur olmasa da Yorumla EemreE34 1 yıl Herkesin vardır kötü oluyor dört dörtlük kim var senin de vardır elbet Yorumla Soran 1 yıl Yok benim😉 Yorumla EemreE34 1 yıl Böyle düşünmen bile kötü bir yönün diyebiliriz 😀 Yorumla Soran 1 yıl Ahaha🤣 sen öyle san. Gerçekler Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl şimdi herkes bu özelliklere vakıf olur sen hiç merak etme 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yemezler🤣
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. CV nizi bırakın biz size en uygun adayla kısa süre içinde döneriz efendim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl CV benim referanslarım ama önce ilanı görmek lazım cv gerekli mi değil mi bilmem lazım Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Bu ben bak pazar pazar temizlik başladım şimdi kaçırma 😁 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Elinden tamir tadilat da gelmeli ama yemek de olmalı tipi de🤣 Yorumla İstanbullubeyyyy3452 1 yıl Hepsi var şükür kaçırma kapanın elinde kalır Yorumla Soran 1 yıl Kime sorsan var diyor zaten de o arabayı değil kendini koy kanıt 😉 Yorumla İstanbullubeyyyy3452 1 yıl Arabam da arabam 😁 Yorumla Soran 1 yıl Demekki gösterecek tip yok arabayı öne çıkar oldu🤣 Yorumla
RyanJack Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 90% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı. Şimdi çocuğu buldun bu çocuğun seni seçmesi için ne gibi bir sebebi olsun? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Beni tanısan bunu sormazdın😉 Yorumla
Teacher-34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Seni tanısaydık 1 2 Yorumla Soran 1 yıl her şey karşılıklı Yorumla Teacher-34 1 yıl Muhakkak tabi Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bunları karşılayacak ne var sende? 1 2 Yorumla Soran 1 yıl her şey karşılıklı Yorumla güneyjdm 1 yıl Tm Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. Bunları bir arada bulursan mucize olmuş olur 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Bende bildiğim için yine de soruyorum işte Yorumla Asknedencanyakar_ 1 yıl Bende bildiğim cevabı verdim Yorumla
XHAKAANN Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Kendince kriter yükselte yükselte evde kalmışsın bu saatten sonra da beyhude çaba 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 🤣😅 Yorumla
haaland-07 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Pazar da gördüm geçen iki alana bir bedeva vardı 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Pazara düşmez böylesi boşuna konuşma🤣 Yorumla haaland-07 1 yıl Ciddimisin 😅 bak ya ben kesin pazarda olur die düşündüm 😅 Yorumla Soran 1 yıl Çünkü ruhun fakir 🤣 Yorumla haaland-07 1 yıl Hee hee fakirim fasfakir hemde 😝 içimdeki ruhu sana gosterirdim de sen gizlisin Yorumla
Blackg903 Takip Et Yoda Yaş: 30 1 yıl Sen bu isteklerin için yeterlimisin peki 1 11 Yorumla Soran 1 yıl Beni tanısan bunu demezdin Yorumla Blackg903 1 yıl Herkeste aynı laflar sende beni görsen kölem olursun Yorumla Soran 1 yıl Bu yaşta birine asla olmam ki böyle biri de olsa köle olacak yapım yok diz çökmem 😉 Yorumla Blackg903 1 yıl Yaşımda ne varmış yaw Yorumla Soran 1 yıl Küçüksün bana göre Yorumla Blackg903 1 yıl Belkide değilimdir Yorumla Blackg903 1 yıl Orada yazan değil yaşım Yorumla Soran 1 yıl Ne peki Yorumla Blackg903 1 yıl Burada yazamam 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Moruksun o zaman bir rakamı gizledigine göre🤣 Yorumla Blackg903 1 yıl Yokk beee değilimmm Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tamam öyle buldun diyelim iş güç geliyor diye elinden olur mu başka şeyler önemli değil mi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl her şey önemli denklik lazım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mesela neler önemli daha ve yaş kaç senin Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Üstüne ketçap mayonez de koyalım mı 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hiç sevmem 😉🤣 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ahah benden bahsetmiş😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Seninde yaşın tutmaz be tüh 🤣 Yorumla Zorunne388 1 yıl 😂 çok üzüldüm Yorumla
Power_MAN Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı. Kriter çok komik geldi sşcödlsld 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Abla sen bi dur ya biz 20likler bulalım 1 4 Yorumla Soran 1 yıl 20 lik bulun siz onlarda da bu kadar vasıf ne arar 🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle deme ablam ya 😿 vardır muhakkak Yorumla Soran 1 yıl He he, 40 Lik adamın arabası olsun dedik soru vitrinde millet ona bile etmediği laf kalmadı 🤣 sen bulursun 20 lik de herşeyi bekle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl buldum bulmasına da ben ayrıldım ailesinin durumu iyiiydi gerçi ama onunda ayrı birikimi vardı ay napsam geri mi dönsem bi gözümü korkuttun Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Sen hamaratmısın 0 18 Yorumla Soran 1 yıl Bende yok yok Yorumla Soran 1 yıl Pazar sabahına börek kokusuyla uyanmak ister misiniz? ↗ Yorumla Soran 1 yıl Bende yok yok bu sadece fragman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evlenelim Yorumla Soran 1 yıl Ahaha görelim seni🤣 PP yap Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Açıyorum kapıyı hazır mısın Yorumla Soran 1 yıl Ahaha🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tavugu pisiren benim 😎 Yorumla Soran 1 yıl music.youtube.com/watch Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evde mi kız baban 😂 Yorumla Soran 1 yıl Baba yok 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Akşama geliyorum o zaman, tavukları pişir hadi 😂 Yorumla Soran 1 yıl Tavuk dündü bugün değil😅 hem ben hamarat adam diyorum sen bana yap diyorsun 🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim karnimi doyur da ne kadar evi isi varda tamir edicem çunku 😂 daha sonra yatağa kahvaltıda getiririz fark etmez ❤️🔥 Yorumla Soran 1 yıl Ben yemek yapmayı sevmiyorum sen bana karnımı doyur diyorsun🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sen de abartma ya bütün işi ben mi yapcam , hem hani ben de yok yok demiştin Yorumla Soran 1 yıl Yok yok da bunların hepsini her an kullanmak zorunda mıyım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha tanışmadan anlaşmazlık çıktı 😂 Tamam günleri paylaşırız Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Evliyim canım🤣🤣şansına küs 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Alan hayrını görsün🤣 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Benim bu ama senin skilleri de görmek lazım. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Görelim böyle gizli gizli herkes atıp tutuyor🤣 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 980 cevap paylaştı. Bendeniz 😎 1 1 Yorumla Korayby3434 1 yıl Boya badana elektrik tesisatı musluk tamiri hepsi yapılır. 😎 Yorumla
kabakgibigot Takip Et Xper 1 Yaş: 36 1 yıl marketlerde var 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 3 harflilerde yok🤣 Yorumla kabakgibigot 1 yıl var var sen sor gosterirler Yorumla
Ssnane1 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 92% 1 yıl Biraz zor gibi 🙂 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Haklısın Yorumla Ssnane1 1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Soran 1 yıl Sanane😅 Yorumla Ssnane1 1 yıl Yanlış yazdin ssnane 😄😄 Yorumla Soran 1 yıl Sonuçta anladin 🤣 Yorumla Ssnane1 1 yıl Gizleyeceksin sanirim😄 Yorumla
ag1979 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 84% 1 yıl Bit pazarindan 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Yok oralara düşmez böylesi😉 Yorumla ag1979 1 yıl O zaman sosyete pazarına bak sen erkek bulursan Belki bende aynı kiriterde kadın bulurum Yorumla Soran 1 yıl Kadın benim de karşılığı yok, pazardan alışveriş yapmıyorum Yorumla ag1979 1 yıl Bende senin gibi birini arıyorum da yok işte yataktada iyi olacak ama Yorumla Soran 1 yıl O çok sonraki iş önce yan yana gelebilmek önemli uymak Yorumla ag1979 1 yıl O da önemli ama yan yana gelinir bir sekilde Yorumla Soran 1 yıl Görmeden uyum var mı yok mu bilmeden bakım gelinecek, önce PP yap Yorumla ag1979 1 yıl Hepsini bir arada yaşayarak görmek gerek Yorumla Soran 1 yıl Önce ilk izlenim Yorumla ag1979 1 yıl Tabiki haklısın Yorumla Soran 1 yıl Görelim seni😉 PP yap Yorumla ag1979 1 yıl Takip etsene Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl yanına yakışması derken fizik olarakmı 0 12 Yorumla Soran 1 yıl E tabii görünüm olarak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl anladım hayırlısı olsun ozaman Yorumla Soran 1 yıl Yaş doğru mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl neden yaşlımı duruyorum Yorumla Soran 1 yıl Yoo gayet iyisin, burada yanlış oluyor ya bazısı o yüzden sordum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hayır doğru teşekkür ederim gayet iyisin derken fizik olarak mı iyiyim 😎 Yorumla Soran 1 yıl Yüzün iyi tip kimi yoksa herkeste aynı zaten, önemli olan yüz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl teşekkür ederim bu gün ki iltifat dozu tamamdırr Yorumla Soran 1 yıl İltifat değil oysa gerçek karşımda keşke daha büyük olsaydı yaşın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl senin yaş kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl merhaba Yorumla
DocDrKece Takip Et Xper 6 Yaş: 35 1 yıl Sen ona ne suncaksin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl her şey karşılıklı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Tamire neden bu kadar takıldın? Napacan alçı sıva mı yapacan? Evin tesisatını mı yeniletecen?
Yok ama bu işler içinde biri lazım oluyor ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum, böyle vasıflı biri de hayranlık sebebi
İlginç. Hiç hayranlık duyanı görmedim ben.
Ben çok farklıyım kimseye benzemem de ondan
Bu egoyu kasmak için yaşın çok ileri yalnız.
Gerçek olunca konu ego olmuyor
Herkes öyle der.
Ama gerçekler ayrılır
Aynı yaş grubunda olan biri olarak söylüyorum, bu laflar bu sözler ne inandırıcı, ne de heyecan uyandırır. 20'li yaşların başındaki ergen egosu lafları bunlar.
Sen öyle sanmaya devam edebilirsin😉 sorun yok
Sana kolay gelsin.
Komşularına soruyorsun tamir işinden anlayan var mı çevrenizde diye var derse kimlik istiyorsunuz evli değilse şansını deniyorsun :D
Eve tamirci çağır. İlk 2 ye tik atarsın hemen🤣Tipi de iyiyse tamam işte
Nerede tipsiz var hepsi beni buluyor o zaman 🤣 aynaya bakan yok
O zaman kader, kısmet, şans deyip gidiyorum🤸♂️
Elimdem gelmiyor da bahane olmamalı. Bir erkek evinin her anlamda sorumluluğunu almalı.
Peki sizce bir kadın da hayranlık uyandıran özellik nedir?
Bazı erkekler evlenince Tamir işlerini yapabiliyor gelen ustaya para vermemek için bazıları tam tersi hiç uğraşmıyor
İşte o uğrasmayan yüzünden böyle adamlar hayranlık sebebi
Aynn çok haklısın beş parmağın beşi bir değildi gayret olursa her şey olur
doğulu olup İstanbul İzmir gibi büyük şehirlerde yaşayanlarda gördüm sadece o özelliği türk erkeklerinde pek yok anca işi sana yıkmaya çalışır
Çok haklısın
Yapmadığım şey yok. Gemi makinası yapan biriydim de bi önemi yok karşındakine değmiyorsa
her şey karşılıklı tabii
Vallahi beni tarif ettin ama kotu ozelliklerimde var 😀
O zaman olmaz🤣
Zaten evde kalmışsın benim gibi daha çok ararsın hıhhh sen bilirsin 😀
Kötü huyu olan biri olsa da olur olmasa da
Herkesin vardır kötü oluyor dört dörtlük kim var senin de vardır elbet
Yok benim😉
Böyle düşünmen bile kötü bir yönün diyebiliriz 😀
Ahaha🤣 sen öyle san. Gerçekler
şimdi herkes bu özelliklere vakıf olur sen hiç merak etme
Yemezler🤣
CV nizi bırakın biz size en uygun adayla kısa süre içinde döneriz efendim
CV benim referanslarım ama önce ilanı görmek lazım cv gerekli mi değil mi bilmem lazım
Bu ben bak pazar pazar temizlik başladım şimdi kaçırma 😁
Elinden tamir tadilat da gelmeli ama yemek de olmalı tipi de🤣
Hepsi var şükür kaçırma kapanın elinde kalır
Kime sorsan var diyor zaten de o arabayı değil kendini koy kanıt 😉
Arabam da arabam 😁
Demekki gösterecek tip yok arabayı öne çıkar oldu🤣
Şimdi çocuğu buldun bu çocuğun seni seçmesi için ne gibi bir sebebi olsun?
Beni tanısan bunu sormazdın😉
Seni tanısaydık
her şey karşılıklı
Muhakkak tabi
Bunları karşılayacak ne var sende?
her şey karşılıklı
Tm
Bunları bir arada bulursan mucize olmuş olur
Bende bildiğim için yine de soruyorum işte
Bende bildiğim cevabı verdim
Kendince kriter yükselte yükselte evde kalmışsın bu saatten sonra da beyhude çaba
🤣😅
Pazar da gördüm geçen iki alana bir bedeva vardı
Pazara düşmez böylesi boşuna konuşma🤣
Ciddimisin 😅 bak ya ben kesin pazarda olur die düşündüm 😅
Çünkü ruhun fakir 🤣
Hee hee fakirim fasfakir hemde 😝 içimdeki ruhu sana gosterirdim de sen gizlisin
Sen bu isteklerin için yeterlimisin peki
Beni tanısan bunu demezdin
Herkeste aynı laflar sende beni görsen kölem olursun
Bu yaşta birine asla olmam ki böyle biri de olsa köle olacak yapım yok diz çökmem 😉
Yaşımda ne varmış yaw
Küçüksün bana göre
Belkide değilimdir
Orada yazan değil yaşım
Ne peki
Burada yazamam 🤣🤣
Moruksun o zaman bir rakamı gizledigine göre🤣
Yokk beee değilimmm
Tamam öyle buldun diyelim iş güç geliyor diye elinden olur mu başka şeyler önemli değil mi
her şey önemli denklik lazım
Mesela neler önemli daha ve yaş kaç senin
Üstüne ketçap mayonez de koyalım mı
Hiç sevmem 😉🤣
Ahah benden bahsetmiş😂
Seninde yaşın tutmaz be tüh 🤣
😂 çok üzüldüm
Kriter çok komik geldi sşcödlsld
Abla sen bi dur ya biz 20likler bulalım
20 lik bulun siz onlarda da bu kadar vasıf ne arar 🤣
Öyle deme ablam ya 😿 vardır muhakkak
He he, 40 Lik adamın arabası olsun dedik soru vitrinde millet ona bile etmediği laf kalmadı 🤣 sen bulursun 20 lik de herşeyi bekle
buldum bulmasına da ben ayrıldım ailesinin durumu iyiiydi gerçi ama onunda ayrı birikimi vardı ay napsam geri mi dönsem bi gözümü korkuttun
Sen hamaratmısın
Bende yok yok
Pazar sabahına börek kokusuyla uyanmak ister misiniz? ↗
Bende yok yok bu sadece fragman
Evlenelim
Ahaha görelim seni🤣 PP yap
Açıyorum kapıyı hazır mısın
Ahaha🤣
Tavugu pisiren benim 😎
music.youtube.com/watch
Evde mi kız baban 😂
Baba yok 😅
Akşama geliyorum o zaman, tavukları pişir hadi 😂
Tavuk dündü bugün değil😅 hem ben hamarat adam diyorum sen bana yap diyorsun 🤣
Benim karnimi doyur da ne kadar evi isi varda tamir edicem çunku 😂 daha sonra yatağa kahvaltıda getiririz fark etmez ❤️🔥
Ben yemek yapmayı sevmiyorum sen bana karnımı doyur diyorsun🤣
sen de abartma ya bütün işi ben mi yapcam , hem hani ben de yok yok demiştin
Yok yok da bunların hepsini her an kullanmak zorunda mıyım
Daha tanışmadan anlaşmazlık çıktı 😂 Tamam günleri paylaşırız
Evliyim canım🤣🤣şansına küs
Alan hayrını görsün🤣
Benim bu ama senin skilleri de görmek lazım.
Görelim böyle gizli gizli herkes atıp tutuyor🤣
Vardır elbet
Bendeniz 😎
Boya badana elektrik tesisatı musluk tamiri hepsi yapılır. 😎
marketlerde var
3 harflilerde yok🤣
var var sen sor gosterirler
Biraz zor gibi 🙂
Haklısın
Kaç yaşındasın
Sanane😅
Yanlış yazdin ssnane 😄😄