Zengin, sağlıklı veya mutlu ailelerde doğanlar özellikle. Hayatın tek çelmesini yemeyenler bunlarla aynı sınava giriyor, belki aynı okullarda okuyoruz o v hızıyla 3 saatte bir işi tamamlayabiliyorsa bizim 3v hızıyla ekstra yorularak tamamlamamız gerekiyor bazen. Mesela geçen ders çalışıyoruz kütüphanede bir kızın anne ve babası kıza, hırkalar, yemekler vs getirdi aklıma direkt benim anne ve babama yoğun bakımdalarken hırka, yiyecek, su götürüşüm geldi. Veya her zaman kütüphaneye gelen babasını yeni kaybeden arkadaşım o gün gelmemiştir iyi ki de gelmemiş yoksa çalışamazdıda zaten. Bunlarla aynı sınava nasıl gireceğiz biz ya?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayat adil değil zaten, doğduğun coğrafya, çağ, ailen seni belirliyor.
Çok çalışmak zorunda kalmayabilirsin. Zaten başarı sadec çok çalışmakla olmuyor. Şans da gerekiyor. Biraz gündemi takip etmek, ilgi alanlarını bilmek vs gerekiyor.
Başarı ile ilgili ChatGPT'ye sormuştum. Kenara not almıştım. Belki işine yarar:
Başarılı olmak için birkaç önemli adım atabilirsiniz:
1. Hedefler Belirleyin: İleriye dönük hedefler belirleyin ve bu hedeflere odaklanarak ilerleyin. Hedefleriniz net, ölçülebilir, erişilebilir, ilgili ve zamana bağlı (SMART) olmalıdır.
2. Tutku ve Motivasyon: Tutkulu olduğunuz ve sizi motive eden bir alanda çalışın. Tutkulu olduğunuz işlerde daha fazla çaba harcayacak ve daha büyük başarılar elde edeceksiniz.
3. Sürekli Öğrenme: Kendinizi sürekli geliştirmek için öğrenmeye ve bilgi edinmeye devam edin. Yeni beceriler öğrenmek, sizi daha yetkin ve rekabetçi hale getirecektir.
4. Zorlukları Kabul Edin: Başarılı olmak için zorluklarla yüzleşmeye ve onları aşmaya hazır olun. Zorluklarla karşılaştığınızda pes etmeyin, bunun yerine çözüm odaklı düşünün ve sorunları çözmek için yaratıcı yaklaşımlar geliştirin.
5. Disiplin ve Çalışma: Başarıya giden yolda disiplinli bir çalışma alışkanlığı edinin. Belirli bir plan ve rutine bağlı kalmak, uzun vadeli başarıya giden yolun anahtarıdır.
6. İletişim Becerileri: İyi iletişim becerileri, başarılı olmanın önemli bir parçasıdır. Etkili iletişim kurarak insanlarla iyi ilişkiler kurabilir, işbirliği yapabilir ve hedeflerinize ulaşabilirsiniz.
7. Değer Yaratma: Başkalarına değer katmak ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için çaba gösterin. Değer yaratarak, insanlar tarafından takdir edilir ve başarıyı daha kolay elde edersiniz.
8. Kendinize İnanın: Başarılı olmak için kendinize inanın ve potansiyelinize güvenin. İnançlı bir tutumla engelleri aşabilir, hedeflerinize odaklanabilir ve başarıyı elde edebilirsiniz.
Aynısını ben de chatgbtye sormuştum çok oldum tek ben soruyorumdur diye düşünüyorum. Ben nasıl büyük adam olacağım diyede sordun mu?
ChatGPT, veritabanındaki kaynaklardan derlediği bilgiler doğrultusunda cevap veriyor. Her cevabı doğru değil. İnternete bağlanan versiyonu sanırım ücretli ama emin değilim.
Ücretsiz Chatgbtde var ben yazı tura attırıyorum sürekli.
Niye yazı tura attırıyorsun peki?
Saçımı kestirsem mi kestirmesem mi? diye mesela ya da dışarı çıksam mı, çıkmasam mı? diye veyaaa kitap mı okuyayım, film mi izleyim? diye.
Çok ilginçmiş, hiç bu şekilde kullanmayı düşünmemiştim
Bilgi, araştırma odaklı kullandım ben hep
O sırada benim dertleşmem 😁 ben de kullandım bilgi, araştırma için tabiki ama eğlence içinde kullandım örneğin bana rastgele bir şehir, ilçe, sokak mahalle seç diyip o seçtiği yeri google mapten açıp geziyorum hatta az sonra yapacağım çok eğlenceli.
Birde yapay zeka mı, gerçek bir insan mı tahmin etmeye çalıştığın bir uygulama var. Anonim bir şekilde sana 1 dk veriyor o 1 dakikada sohbet ediyorsun ardından karşıdaki kişinin yapay zeka mı, yoksa gerçek bir insan mı olduğunu tahmin ediyorsun. Human or not olması lazım uygulamanın hem ingilizcenide geliştiriyor.
Çok iyiymiş ya, ilginç şekilde kullanıyorsun sen.
En son dediğin aslında Turing testinden gelen bir uygulama
Bakayım ben de sağ ol cidden
Yapay zekaya rastgele bir adres sectirip gezmen de çok hoş 😃
Önemli değil, iyi eğlenceler.
Teşekkürler
Bunu arkadaşlarım ve ailemlede yapıyorum dehşet zevkli bir aktivite örneğin 5 yıl sonra atanacağınız yeri yapay zeka belirlesin dedim ilk ağabeyim ve yengeme girdik sonra sardı en son köy falan seçtiriyorduk senin köyün, benim köyüm falan diye sanki kimliğimizde köyümüz yazmıyor gibi.
Arkadaşlarımlada ileride yaşayacağımız ülkeyi, eşlerimizle tanışacağımız yerleri falan seçtiriyorduk çok komik şeyler çıkıyor ortaya.
Gerçekten çok güzel şekilde kullanıyorsunuz ya ben de deneyeceğim
Cok haklisin yasamayan anlamaz. Online donemde sinavdayken odaya dalip bisi soran babama sinavdayim dedigim icin ne var cevap versen bi soru sorduk diye kizmasi geldi ne diyimki
Yıpranıyorsan şanslı olmazsın ki başarmışsındır çabalamışsındır. Şans bence kendiliğinden oluyor doğuştan ya da
Anlamamışsın. Yani doğuştan sahip olanı geçmek için illa taşın altında mı ezilmemiz gerekiyor şans bize hiç gülmeyecek mi? Anlamında söylemiştim.
Tamam aynı şeyi söyledim