Soruyorum sizlere;
Şanssız olduğumuzu düşündüğümüz için mi şanssızız? yoksa şanssız olduğumuz için mi şanssız olduğumuzu düşünürüz?
Şanssız olduğumuzu düşündüğümüz için mi şanssızız? yoksa şanssız olduğumuz için mi şanssız olduğumuzu düşünürüz?
Ben hayatıma bakıyorum tamam hepsi iyiliğim içindir bunu zaten iyi biliyorum mesela ilk sınav zordu aslında o sınav olmucaktı o dizideki durum olucaktı Allah istemedi yanlış karar vermemi bir kızla o sınavı verdirtti Allah'a şükürler ettim o yüzden sınavlar değişti hep riskli sınavlar güzelliği şuydu yeteneklerim vardı ilkten kurtardılar sonra hep ben kurtuldum çünkü hep sezdim yani ne demek istiyorum meslek yok arkadaş yok sevdiğin yok ailenle yaşayıp gidiyorsun? ama herşeye rağmen şükürler olsun belki o iş teklifini kabul etseydim başıma bir şey gelecekti Allah istemedi zaten sonra diyelim evliyim ya da işim var o beyinsiz iş yerine gelseydi beni rezil rüsva etseydi düşünüyorum da hiç bir şey boşuna olmadı o sevmediğim aile niye beni sevmiyor çünkü sevmemesi gerek çünkü düşmanlarım kızdan niye kurtuldum çünkü başını büyük belaya sokacaktı niye kuzen olayı oldu çünkü oda büyük bir tehlike diye Allah uyarmak istedi her şey için Allah'a şükürler olsun ki o kadar tehlikeli durumdan kurtuldum aslında benim kaderim şöyleydi o dizideki durum olacaktı rezil rüsva olacaktım onu doğru bir şey sanacaktım ilk kararım yanlış olacaktı falan Allah onu değiştirdi ve yine riskli sınavlar verdi bu kez kurtulmamı istedi tabiki dualarla yaşadıklarımdan dersler almamla muhattap olmamamla kendi kurtarmasıyla dersler verdi
Artı böyle olmayacak işlerin bazen başıma gelmesi... Saçma sapan olaylar yaşama mıknatısı var da bana takılmış gibi hissediyorum. Bazen burnum boktam çıkmıyor yani
Cevap
5Cevap
Olması gereken oluyor diye düşünüyorum.
Olmuyor diye hiç isyan etmiyorum.
Çünkü bana yararı yok.
Ben hep şanslı olduğumu düşünüyorum, daha beterinden korunmanın ve mutlu olmanın yolu bu
yok ya ben şanslı adamım :)
Düşündüğümüz için
hiç şanslı olmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?