Eşim dedigim insanın çok hatası oldu. Bana eziyet çektirdi. Şimdi o yaşıyor eziyet leri bu bir adalet mi :) ?

• 21 yıllık evlilik içinde hatalar olur ama ahlaki hatalar olmamalı ben yapmiyirsam oda yapmamali. Ben yıllarca hatalarını bilmeden olsada tolere etmisim o bağlılıkla. Üç yıldır bağlı hissetmiyorum onu onemsemiyorum cunki çok kibar bir adam olmasına rağmen gözümden düştü. Ahlaki hataları oldu ve sonunda güvenim bitti güvenin olmadigi yerde kavga tartışma assagilama, hor görme , kullanma, bencillik çok fazla merhamet göstermemek çıkıyor. Bendede bunlar gelişti bir kadın olarak merhametli bir insanım ancak enayi değilim. Eşime uyguladigim rahatsizlik beni mutlu ediyor mutlu olduğunu gördüğüm anda başına yıkıyorum günü haftalari üç yıldır böyle her ay mutlaka kavaga ederdim. Şimdi ise o kavgalar bitti. Fakat aklımdan bir gün onu bosayacagim deyip duruyorum ve üç senedir bitmedi. beynim birşeyin hazırlığını yapıyor. Sanki birisi çıkarsa onunla degistircem gibi. Yeteri kadar acı cektirmedigimide düşündüğüm için sanki onunlayim en son intihar etmek istiyordu ne dusunuyorusnuz. Beynim ne yapmak istiyor.:))) sizde böyle şeyler yasandimi kadınlar yorumlara lütfen.
Eşim dedigim insanın çok hatası oldu. Bana eziyet çektirdi. Şimdi o yaşıyor eziyet leri bu bir adalet mi :) ?