Arkadaşımın yaptığının doğru olduğunu savunmuyorum ama bu kadın önce kendi eşini yargılamalıydı diye düşünüyorum haksız mıyım?

Tatile gittik arkadaşlarla havuza girecez diye hazırlandık ve gireceğimiz yerde tesettürlü bir kadın ve eşi vardı. Eşi tüm süre zarfında resmen öküzün trene baktığı gibi bizi izledi sonra sadece arkadaşım yüzerken bikinin ipi koptu nasıl olduğunu anlamadığımız bir şekilde sonra ipi komple söküp (arka dönük şekilde onlara dönüp gözlerine soka soka değil) bağladı sağlam yerinden kadında “yolluya bak yolluya hiçte utanmıyor utanmaz arlanmaz ******* “dedi. Bende bunu duyunca sinirlendim tabiki elimde değil “laf atacağına arkadaşıma türlü türlü küfür edeceğine önce geldiğimizden beri bize öküzün trene baktığı gibi dik dik bakan kocanın gözlerine mi sahip çıksan ya da utanmasına laf etsen kendisinde hiç arlanma yokta” dedim. Kendi ya da arkadaşımın yaptığının doğruluğunu savunmuyorum ama o kadının ve eşinin yaptığı ne kadar doğru?
Arkadaşımın yaptığının doğru olduğunu savunmuyorum ama bu kadın önce kendi eşini yargılamalıydı diye düşünüyorum haksız mıyım?