Bence kadın aşırı saçmalıyor. Kendisi bariz hata yapmış. Adam da yoluna baktı diye delirmiş. Komiğime gitti

Bence kadın aşırı saçmalıyor. Kendisi bariz hata yapmış. Adam da yoluna baktı diye delirmiş. Komiğime gitti
Kadın akrabalık sanırım.
Kendisi boşandıktan sonra erkeklerle görüştüğümü hatta kullanıp ak istendiğini belirtmiş.
Kendisi yaparken normal, boşandığı eşi yapınca aldatma saymış.
Hazmedememiş adamın gidişini, kıskançlıktan delirmiş zavallı …
Bence de
Düzeltme
Kadın anda vallı sanırım.
Kendisi boşandıktan sonra erkeklerle görüştüğümü hatta kullanılmak istendiğini belirtmiş.
Kendisi yaparken normal, boşandığı eşi yapınca aldatma saymış.
Hazmedememiş adamın gidişini, kıskançlıktan delirmiş zavallı …
Yerini çabuk doldurması, hemen birini bulması kesinlikle aldatmaya girer. Benim açımdan bu sorunun cevabı çok net.
Birilerini eklemesi, hesabındaki takip - takipçi hareketliliği, birini bulmak için haber salması hepsi aldatmadır.
Eee ablamız, adamdan daha hızlı davranmış. Sadece aradığını bulamamış. O zaman ilk aldatan kadın değil mi? :D
İkisi de yanlışlık içinde. Yolunuzu çizersiniz ama hemen olması sıkıntılı.
Kadına başka gözle bakılması adamın ise düzgün ve genç birini bulup evlilik yoluna girmesi asıl tartışılması gereken konu
Ben size katılmıyorum. Kadın kendisi, rahat batmış ve boşanmış. Adam arkasına takılı kalmayarak bence en doğruısunu yapmış. Hayat kısa, ve uzun uzun geçmişi düşünmek insanı yorar.
Kadının o konuda haklı olduğunu savunmadım ki ona bakarsanız baştan aşağı her aşamasıyla sıkıntılı. Son durumu yorumladım sadece
Bence adam haklı yine de ya. Eşin senden ayrılsa diyelim (varsa Alalh korusun tabi), sen yıllarca bekler misin öyle?
Öncelikli adım sorunu çözmek olmalı. Ancak her koşulda memnuniyetsiz birini memnun etme çabası kendini yıpratmak olur. Ancak ne olursa olsun hemen sonra birini bulmak benim için aldatmadır.
6 ay hemen mi? Peki?
Süre ne?
Cevap
2Cevap
Hayır aldatma değil. hem kendini boşanıyor sonra da aldatma diyor. boşanmasaymış
Normal yani aldatmaya falan girmez bu adma yoluna bakmış işte
Bence de. Az önce ekşide karşıma çıktı bir de sitenin sakinlerine sorayım dedim :D
Aldatma durumu yok ortada. Sonuçta boşanmışlar, boşanma yoluna girmişler. Karar verilmiş.
Katılıyorum 👍
Kadin saka falan yapiyor sanki ahaha aldarma diyor ahaha
Kıskanmış, saçmalamış hakettiğini bulmuş
Ama bir kadın aldatmaya girer demiş şimdi dur ortalığı kızıştıralım :D
Biz kadınlar kendimizi vazgeçilmez Hint kumaşı sanıyoruz yani çoğumuz
Ya bu kötü bir şey değil. Bence insan kendini vazgeçilmez de görmeli. Ama vazgeçtiğinden de vazgeçilmezlik beslemek biraz hastalık be
Hıı bende okudum bugün 😁
Kadın tam butthurt değil mi 🤣
Kadın ruh hastası adam kurtulmuş 😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?