Kocamı aldatıyorum yalan değil çünkü bana hiç değer vermeyen ilgi göstermeyen biriyle evliyim kaç senedir çocuk var bu yüzden ayrılmıyorumda kolay kolay sürekli aile içi şiddet psikolojik görüyorum aldatıyorum doğru bunu bir silah olarak kullanıyorum kendisine hata benimmi sadece burada?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılHerkes bu dünya da bulunduğu bedendeki hayatını bir defa yaşıyor. Eğer, bir ilişki kurmak veya evlenmek üzerine yola çıkılmışsa 2 taraf birbirine değer vermek, birbirini sevmek, birbiriyle ilgilenmek zorunluluğundadır. En azından boşluğa düşülen dönemlerde dahi bir asgari çaba sarf edilmelidir. Yoksa, aldatmaya hak doğar. Çevremde mahalle de bu aldatma meselesinde ölen veya boşanan çok oldu her türlüsünü gördüm. Ama benim ailem gibi ayrılığı tercih etmeyip devam edenleri de gördüm. Aldatan 1 suçludur, aldatmaya zorlayan 2 suçludur. Ben, her zaman bunu savunurum. Ama şu da var bu gerçeği her yerde her şekilde kulağınıza küpe edin; “1 defa yapan, 1 kez daha yapar.” yolunuzu da bu doğrultu da çizin. (doğacak soruya şimdiden cevap; babamın ilgisizliğini annem ilgi gösterecek biri ile tamamlamıştı.)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılYa şöyle hata onda diyip içini rahatlatmayı çok isterdim ama nede olsa yapmaman gerekir boşanmamak için sebebin yok çocuklarına bakabilirsin eğer ki 2-3 yaşlarında değilse ama şöyle de bişey var ki adam dediğin karısına sahip çıkıp gözünün dışarı kaymasına mani olur onu sever ilgi gösterir seksi bulur özler ama senin adamda böyle bişey yoksa haketmiştir yani
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadın da olsa erkek de olsa aldatma affedilir değil. Mutsuz ya da ilgi görmeyen birinin ayrılması en doğru karar olur. Ailenizden destek almak ya da çocuklar çok küçük değilse çalışarak kendi hayatınızı kurmak daha doğru bir seçim olur
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılHiçbir şey ihaneti haklı çıkarmaz. Eşin şiddet gösteriyorsa bunu öğrenince ne yapar? Hani çocuğun için ayrılamıyorsun ya çocuğun annesiz ne yapar? Hiç düşünmüyorsunuz dimi bunları? Memnun değilsen boşanırsın ya mevzu cidden basit.
01 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Öncelikle şunu söylemeliyim, yaşadıkların gerçekten çok zor şeyler… 😔 Sana destek olacak bir çözüm yolu aramadan yalnız hissetmen çok üzücü. Ama aldatmanın bir çözüm olmadığını düşünüyorum. Birinden gördüğün yanlışın ağırlığı, seni de yanlış yapmaya sevk ediyorsa, bu kendine yaptığın bir haksızlık aslında. Psikolojik şiddet görmek, değersizlik hissetmek çok kötü şeyler ama belki başka bir çıkış yolu aramak daha doğru olabilir. Kendini daha güçlü hissettiğin yollar bulun, lütfen kendine iyi davran. ❤️ Peki, şu an destek alabileceğin birilerinden yardım almayı düşündün mü?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
80Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u 1 yılaldatan suçludur evet
00 Yorumla
1 yılBu tür örnekler iyi ki var Zira bir kadına neden güvenmemek ve evlenmemek gerektiğini çok iyi şekilde tekrar tekrar ispat ediyor bana Asla evlenmeyeceğim. Aldatmasına bahane arıyan çok kafaya bak o zaman başım ağrıyor diye adamı yatağında yanlız bırakıyorsa bir kadın o zaman Adamın gidipte başka kadını becermesi hak o zaman Bu durumda aldatılmak meşrudur o zaman Erkeklerde gitsin türlü türlü gerekçeleri öne sürerek ama şöyle ama böyle diye boynuzlasın bravo size Neyse öbür tarafıda var bunun sayenizde beleşten cennete gideriz
15 Yorumla- 1 yıl
@Belin35 Sorun şu diyorsun ya "" ılgısız bırakmaması gerek "" İlgisiz bırakmak eşittir Aldatmak doğrudur haktır. Ben buna deli oluyorum. O yüzden dedim ki Bu mantıkta şuda doğrudur. Kadın adamı yatağında yanlız mı bırakıyor sürekli başım ağrıyor bahanesine mi baş vuruyor Tamam o zaman 200 kişiyle yatıp kalkabilir Kadın yanlız bırakmamalıydı yatakda O zaman haketti aferin erkeğimize bravo mu demeliyiz? anladın mı neye itiraz ettiğimi Aldatmak zorunluluk değil TERCİHTİR. Kimse bu adamı aldatmazsan seni öldürürüm mecbursun illaki aldatmak zorundasın demiyor AYRILMAK GİBİ BİR SEÇENEK VAR bu durumda bahaneye sığınılamaz. Dini açıdan hapı yuttu zaten Adamın bunun içinde yaptığı zerresinden zirvesine kadar ne varsa Kul hakkı oldu Hakkını haram ediyorum derse SI, çtı zira öbür tarafda hiçbir şey gizli kalmaz. Baya bir günahını üstlenmek zorunda kalacak zira sevabı yoktur böylelerinin
- 1 yıl
@Belin35 Hayır
Gizli Üye(25-29)1 yılSen şu an vicdan rahatlatmaktan başka hiçbir şey yapmıyorsun. Yaptığının ne kadar kötü bir şey olduğunun farkındasın, bu durumdan çok rahatsızsın ama birilerinin sen haklısın demesini istediğin için buraya soru sormuşsun. burada sana hak veren insanların hepsi eşini aldatan insanlar ya da evlilerle takılanlar. Yani sana hak veren insanları görünce için rahatlamasın. Aldatmanın bahanesi olmaz, çocuklarını bahane etme. Madem şiddet görüyorsun böyle bir evde yaşamaya devam ederek kocana değil kendine ve çocuklarına kötülük ediyorsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı. Sen onu aldattın ne yaparsan yap bu olay yaşandı bitti artık sen ihanet ettin dünyada annesi babası boşanmış tek insan senin çocuğun mu olacak sanki vietnam savaşından dönen adam gibi travma yaşamaz merak etme boşan gitsin bundan sonra adam sana değer de verse mutlu da olsanız sen onu aldattın ihanet ettin
02 Yorumla
Soran1 yılEvet haklısınız nereye kadar evli kalıcamki sonuçta aldattım illaki bu evlilik sonlanmalı değilmi
1 yılAyrılmama konusunda inat etmeyi bırakın. Çocuğunuzun kavga eden ebeveynler görmekten mutlu olduğunu mu sanıyorsunuz? Boşanın ve çocuğunuza destek olmak için bir aile psikoloğuna danışın. Aldatmayı tercih eden kimse de haklı falan olamaz; karakter eksikliğidir. Eşinizle birlikte psikolojik destek almanız şart.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Sana devam et hatalı degılsın fılan mı yazalım? Kendını bu sekılde avutma yolu komık olur girme o toplara.. kadınların çocuğum var ayrılamıyorum demesi de ayrı bir olay Bahane ! Benımle tanışmak ısteyen evlı kadınlar genelde aynı yalanı soylerdı Allah yardım ettıde uzak durduk tuzaklarına düşmedik. Ölmedik ayaktayız çok şükür haberlere konu olmadık.. Çok tehlıkelı ınsanlarsınız yemın edıyorum tahtaya vurayımda başıma gelmesın bır daha..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılO çocuğa yazık...
Psikolojik şiddet görüyorsan o çocuk da o şiddetin içinde büyüyor...
Çocuk var diye ayrılmıyorum da ne demek?
Kocanı aldatıyorsan
Kocanı aldattığın kişiyi de aldatıyorsun demektir...
Ne gunlere kaldık...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Eşinin ilgisiz olöası sana karşı kötü davranması hata. Senin çoçuğun dan dolayı boşanmaman ve aldatman seni eşinden farksız göstermez. Onun kadar senin de hatan var
11 YorumlaMağdur konularında haklısın bunn izahi yok taabi cinsel anlamdada aynı ise essek Esin karsilamiosa erkkler gibi kadinnnda ihdiyaci var ama... aldatmak aldatilmakdan gelir iyi bişey değil tabi bellimi caresizsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBiraz haklı biraz haksızsın ama bunu eğer konuşup duzeltemediyseniz sende hakkını verecek birini bulmak isteyebilirsin bu da çok doğal tamamen kişisel tercih karakter meselesi burası da herkesin kendi kararı
00 Yorumla
1 yılbu anlattıkların aldatmanı meşru kılmaz. aldatmaya gücün yettiği kadar boşan da çocuğuna bak. senin niyetin başka kendini de bizi de kandırma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu aldatma sürekli mi olacak yoksa arada mi. Bence bir kadın libidosunu ayakta tutabilmek için arada başkaları ile ilişkiye girebilir. Ben eşime de müsaade ederim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılİlgi göstermeyen eş aldatılmaya mahkumdur. Evet sende haklısın ilgi sevgi şevkat görmek istiyorsun eşin ya da çevren sana bu ilgiyi göstermezse ister istemez o ilgiyi dışarıda arıyorsun. Bunu kendimden biliyorum çünkü herkes ilgiye şevkate muhtaç
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBu bir hata değil yanlıştır. Böyle bir durumda ya çözüm bulunacak ya da orta yol. Bahane arkasına sığınmak denir buna. Sadece üzünülen nokta o çocuk oluyor genelde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAldatmak kişi için iradesi dışında birilerinin ölüm tehdidiyle seçeneksiz bırakıp yapmaya mecbur bıraktığı eylem değil bil hassa TERCİHTİR SEÇENEKTİR hiçbir gerekçe bahanesi olamaz adamın hakkına girdin
010 Yorumla
Soran1 yılSaf temiz günahsız bir kişiyi aldatmadım ben hak etti şeytan karşımdaki içini bilmiyorsunuz uzaktan konuşmak kolay
Cevap sahibi1 yılGünahı varsa süper zekan sayesinde Öbür tarafda adamın günahlarını temizledin niye zira Hakkını haram ederse varsa sevap yoksa karşı tarafın günahlarını senin sırtına yüklerler Adam bedavadan cennete gider sende onun yerine azap çekersin ki öylede olacak senin ayrılma seçeneğin varken Aldatmayı tercih ettin bu bir zorunluluk değildi. Seçenekti ve bunun bedelini ödetecekler sana
Soran1 yılBırakta buna Allah karar versin olur mu hadi git işine kimin cennete cehenneme düşeceğine sen karar veremessin hatasız günahsız insan yok dünyada peygamber değil kimse
Cevap sahibi1 yılAllah zaten kararını belirtmiş :D neye nasıl hüküm vereceğine dair ayetler doluyken böyle topu taca atmanın mantığı ne? 20 kişi öldüreyim sonra ona Allah karar versin diyeyim :D Surelerde akıbet bellidir. CEHENNEM aynı şekilde kul hakkının akıbetide bellidir. Adam günahkar mı değil mi sonuç değişmez Öbür tarafda başkasının suçu seni aklamaz. Sen hakkına girdiğin için adam günahkarda olsa Ödeşmeniz gerekecek Ya varsa sevapların vericelecek oda yetişirse ki İmkansız yetişmesi Adamın ne kadar günahı varsa Senin terazine kefene yüklenecek Adam belki tertemiz olacak sayende elini kolunu sallayarak cennete bile girer azcık ameli kalsa yeterli Cennete giren kişinin cehennemlikleri dilerse göreceğinide biliyoruz. Sen geçici heveslerin için kısa süreli dünya hayatında bu haltı yerken ebedi olan diğer tarafda uzun bir süre yanarken Kocanda seni seyredip çok sağlam bi OOOOOHHHHHHHH İYİ OLSUN çeker.
Soran1 yıldaha sen ne konuşuyorsun burada be bir insanın günahından haberin olabilir ama tövbesinden haberin olmaz tm en müslüman olmayan kâfire bile ben diyememki bu cehenneme gidecek kesin sen kimsin boş konuşuyorsun
Cevap sahibi1 yılbir şey bilmediğin burdan belli Kendi kendine tövbesi edilecek bir şey yok. Allah ne diyor ne yaparsanız yapın benim karşıma KUL HAKKI ile gelmeyin Zira bu onunla sizin aranızdadır der. Allahla aramızda ki hesap ayrı Hakkına girdiğimiz kişiler ayrıdır. Sen 4/4 lük bir müslüman olsan tüm günahlarından tövbe etsen Allah affeder Kendi namına Ancak hakkına girdiğin kişi peki? oda senin gibi cehennem korkusu yaşıyan ne yapıp edip cennete gitmek isteyen birisi Ve bir sürü günahımı var. Eğer ki bu günahları birine yükleme fırsatı varsa bunu teper mi sence? Hiç zannetmiyorum. Osmanlı zamanından bir kıssa var bilmiyorum hatırlarmısın Elin gavuru kesesini tezgahta unuttu diye Bizim esnaf tellal bağırtarak adamı aramış köşe bucak Sence bu telaş niye gavur müslüman farketmez hakka girersen yersin naneyi anlayacağın. Bir an önce yaptığın yanlıştan geri dön Git kocandan itiraf et sonra helallik iste madem artık onu istemiyorsun Ayrılda sonra ne yaparsan yaparsın helal daire içinde yoksa öbür tarafda işin çok kötü senin Adamın evlenmeden önce ve evlilik boyunca yaptığı ne varsa Maddi Manevi hepsi senden çıkar öbür tarafda
Soran1 yılOda bana yaptı aynısını oda benim hakkıma girdi hep hiçbir şey durduk yere olmaz erkek yapınca günah olmuyor kadın yapıncamı sadece günah oluyor herkes günahını bedelini ödüyor belkide kul kaderini yaşar bakalım ben hakkımı helal edebilcekmiyim önce ona beni bu hallere sokan günahsız kalbi temiz insan değil ayrıca
Cevap sahibi1 yılBin kere söyledim başkasının hatası seni aklamaz. Birinin kalkıp birini öldürmesi seninde bak oda yaptı diyerek senin suçunu MEŞRU hale getirmez. İlgisizlik gerekçesini ortaya atarak bunu yaptığını söyledin seni zorladıkca adam bi anda aldatma suçunu işlemiş oldu.🤣Ki yine bunu bile yapmış olsa senin yaptığın suçu aklamıyor.
Soran1 yılYa defol git işine senin söylemenle cennet cehenneme gitmiycem ben günahıda bana sevabıda aldattıysam sanane anladınmı şimdi
Cevap sahibi1 yılBenim bir yere gidip gitmememin bi önemi yok senin zaten başlı başına bu soruyu bile sorman yaptığın yanlışın vicdanen rahatsızlığının göstergesi yaptığın şeyin doğru olduğunu düşünsen neden burada insanlara sorup istediğin cevabın verilmesini bekleyesin. Rabbimizin hak hukuk meselelerinde ne dediği ortaya ne koyduğu ortada yanlışından vazgeçmezsen ne olacağıda
1 yılYaşamayan bilmez yargılar. ama sonuç olarak kötü bişey biliyorsun bunuda.
23 Yorumla- 1 yıl
Sanane
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHata kendisinde sende değil sonuçta isteklerin arzuların var ilgiye sevgiye ihtiyaç var tamamen suç kocanda
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yani artık boşansan daha iyi olur öfkeni böyle çıkartsmazsın kocandan onun yerine anlat anlamıyorsa boşan boşanmaya ikna et ailene söyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadın ilgi ister bu ilgiyi vermezsen kadın başka durumlara yönelir aldatmak her ne kadar yanlış olsada kocanda da suç var ilgilenmeli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılAldatmanın hiçbir koşulda haklı gerekcesi yoktur.
Hatali bir evlilik geriye hatalar silsilesi getirir sadece yaşadığın durum bundan ibaret.00 Yorumla
1 yılHata tabiki sinir oluyorum sürekli eşlerini aldatıp sonra hata nasıl diye bilirler hata değil bilerek ve isteyerek yapıyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılİlgi vermiyorsa boşan boşanmıyorsan başlası ile beraber olma aldatmak ooorrrispu cocuklugudur tesellisi yok kusura bakma avutma kendini
00 Yorumla
1 yılÖncelikle kadın ya da erkek farketmezksizin söylüyorum. Eğer değer görmüyorsan hemen boşanacaksın. Bir insanı aldatmak kadar kötü bir şey yoktur
00 YorumlaHatalı ama sen böyle yaparak daha da hatalı olmuşsun önce boşan sonra istediğini yap çocuğu bahane etme düzenim kaçacak diye
00 Yorumla
1 yılHatalıdan ziyade lekelidir, iffetsizdir sadece hatalı demek az olur. Sorun varsa anlatırsın yollarını ayırırsın hiç bir şey ihanete bahane olamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe haklı ne haksızsın. Şimdi ahkam keserler ilgisizse boşan diye bazen olmaz öyle. Ne diyim ilerde sende sorun yasarsın birine kapılırsın ama evliliğin engel olur
02 Yorumla
Soran1 yılYa gerçekten masumluk neyde bir insanda durduk yere yok olmuyor
Cevap sahibi1 yılAldatan kadın zaten istisnalar hariç ilgisizlikten aldatır. Başta o niyette değildir ama evde bulamadıgı ilgiyi elin adamı verince içi akar
1 yılNe hatası sen haklısın :) Şakamısın sen ya bahanelere sığınıp ayrılmıyorum falan fılan bunu ahlaksızlığa bulduğun kılıf?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
1 yılevdekini tatminde edicen mutluda edicen yoksa sonuçlarına katlanırsın bu kadın içinde geçerli erkek içinde
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
1 yılTakdir senin yapabilirsin Ama ahlaki değerleri düşünürsen yanlış Lakin duygularını düşünürsen sen haklısın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bazen her şey istediğin gibi olmuyor aynı duyguları yaşıyoruz ama dediğin gibi arada çocuk var hanımefendi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Hata senin değil. Yattığın adamı kocan tanıyormu. Seni kocandan daha iyi doyuruyormu. Yaşlarınız kaç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılAldatmanin hic bir mazereti bahanesi nedeni nicini olmaz olmuyorsa ayrilirsin istediginle olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAldatmanın bahanesi olmaz ya kusura bakma da çoğu şeyi yapsan okey de bu ayrı yaa evlatların var sen varsın Allah var yazık günah yapma abla yaa ki duyulsa ne evladın ne ailen kalır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kim olursa olsun, bahane farketmeksizin aldatan insan iğrençtir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
1 yılAldatmaktansa ayrıl çocuk var diye bahane etme yanlış yapıyorsun
00 Yorumla
1 yılKocaninki yrk degilmi orp oldugun için aldatiyorsun başka bir şey değil eic sec
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHatayı bilemeyiz, kişiden kişiye değişir. Bende sizin gibi yapıyorum, mutlaka hata vardır ama, Başkada çare olmuyor. Ayrılmak o kadarda kolay değil.
İdare sadece idare...03 Yorumla- 1 yıl
sizin gibi yapıyorum eşinizde umarım sizin gibi yapıyodur
Cevap sahibi1 yıl@Bunalmaktanbunaldım Yap ama eşim öyle yapmıyor işte.
- 1 yıl
yazık kadına üzüldüm yanında neysa o kelimeyi söylemim
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Bu şekilde içini vücudunu rahatlatıyosun demekki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılHak edeni hak ettiğini vermek fakir giydirmek kadar sevaptır
00 Yorumla ne zamandır? ve birisi ilemi sadece yoksa başkalarıylada mı?
00 Yorumladuygularla oynamak birbirinizi kırmaktan başka bişey yapmazsınız çocuk kaç yaşında ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİnsanı en çok üzen eşiyle Yaşanması muhtemel şeyleri yaşayamamaktir
Sende muhtemelen tek taraflı mücadele ettin ve başarılı olamadın.. Boşanmakta zorsa hiç vicdan yapma kesinlikle hakkediyordur00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılTabiki hatalıdır ama o yola kadar neler olmuş oda çok önemli
00 Yorumla Çok Araf’ta kalıyorum böyle durumları
Herkes keyfine bakıyor00 Yorumla
1 yılhatalisin. kocan da hatali ama aldatan en buyik hatali taraftır
00 Yorumla
1 yılEvet hata senin boşanmak dururken neden aldatiyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç bir hata tek taraflı değildir istisna olaylar dışında
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılPeki kendisiyle konuştun mu ne zaman dan berri aldatıyon
32 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBoşlukta diyelim ona
- 1 yıl
Neyin var
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Çocuk var diye ayrılmamak ne kadar doğru tartışılır
00 YorumlaDana karşı yapılanlar olmaması gerek hatalar ama senin yaptığın hataya hatayla karşılık vermek kesinlikle yanlış yapıyorsun olmuyorsa bitir sen silah olarak kullandığını sanıyorsun ama her aldattıkça kendine olan saygını kaybediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılCinsiyet ayrımı yapmadan eşini aldatan kişi karaktersiz şeref yoksunu mahlukatın tekidir
04 Yorumla
Soran1 yılSebep olan taraf utansın bence
Cevap sahibi1 yılSebeb olan taraf aldatan kişidir ayrilmak dururken neden aldatsin ki
Soran1 yılAyrılmak sandığınız kadar kolay olmuyor çocuk varsa bide hiç kolay değil hadi bitsin deyince bitmiyor hemen
Cevap sahibi1 yılAnladim
Gizli Üye(36-45)1 yılçok iyi anlıyorum ama yine de yanlış yani ama bazen yanlış yapmak gerekir
71 Yorumla- 1 yıl
Hayatları yargılamak en kolay şeydir
Yok yav meleksin ne hatası istemiyorsan ya ayrılcan ya da aldatmayıp katlanacan ne için olursa olsun hatalısın o seni aldatsa dahi buna hakkın aynı şeyelr onun içinde geçerli tabi
00 Yorumla
1 yılEşin sana karşı hatalı olabilir ama bu sana aldatma hakkını vermez kocanın davranışlarına mı mı bağlısın yani başkasıyla olmak için eşinle sorunların varsa bu sorunları eşinle çöz
01 Yorumla- 1 yıl
Biz kadın cinayetlerini önlemeye çalışıyoruz sen ne yapıyorsun boşan o zaman
boşanma davalarına bakan birisi olarak söylüyorum kadın ilgisiz sevgisiz kalınca aldatmaya başlıyor. aldatmalar da iki tarafta kusurlu oluyor özünde
00 Yorumla
1 yılAldatmak ne olursa olsun yanlış, ayrılmayı denedin mi
00 YorumlaKimse ne yaşadığını bilemez
Kadın kolay kolay aldatmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hatalıdır boşanın aldatmayın
10 YorumlaÜlke cinsellikten kafayı yemiş 🤣🤣
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Zevk için aldatıyorsun diye düşünüyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem