AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
çalışmaya devam et sigorta gübence iyidir.
Eşin sana karışamaz
Onu dinleme kariyerine odaklan
ondan önce neden aklı kalmıyordu
Ondan önce de bu işin var mıydı?
Bunu evlenmeden önce konuşmadınız mı
Evlenmeden önce bunları konuşmanız lazımdı
Tam olarak ne iş yapıyor sunuz?
Açıklama da anlatmıştım. Güvenlik gorevlisiyim
sizce işinizin artıları ve eksileri nedir
İşimin artisi hem çalışma saatlerim belirli bi düzenim var ayrıca calisma ortami bi kadına göre iyi. Eksi yönü ise bazen geceleri de çalışıyorum ama bu benim için sorun değil eşim sorun yapıyor bunu
anladım Harika
ama işte eşin rahatsız olunca huzursuzluk oluyor değil mi
Kocan olarak isteğinide yapmak istiyorsun, kararsız kaldığınız görüyorum
Huzursuzluk değil ama eşim aklım sende oluyor endiseleniyorum felan diyor aslinda endişelenecek bisey de yok ama çalıştığım yer araba mesafesiyle 30,40 dk sürüyor bazen tek gidip geliyorum o yuzden mi endiseleniyor bilmiyorum
işte gönlünü alman lazım
olabilir hangi semttesiniz
Çalışmadiyorsa
Herkesin kendi hayati
adam haklı
Neden?
kadın eviyle ilgilensin. erkeğin görevini yapmaya kalkması saçmalık.
Haklı değil türkiyede yaşıyorsan şu an ki duruma göre çalışması gerek
@çiğdem-9 gelirim iyiyse gerek yok
Yinede var çalışan demir paslanmaz sağlık açısından
@çiğdem-9 ona gerek yok, egzersiz de yapabilir paslanmak istemeyen. spor aletleri ve bisiklet var
orada da erkekler var ona bakarsan 😅😅
Mecbur çalışıp para alması mantıklı
@çiğdem-9 eve spor aletleri alırsın zor değil.
Ya pencereden bakarlarsa komşu ayrıca evin o kadar büyük mü spor salonunun aletlerini hepsini alman lazım milyonlarca tl eder Ve Bi hoca eşliğinde yapması lazım onları Aletlerin açıları var çünkü
Eşin ne iş yapıyor?
Öğretmen
İnsan kendi ayağının üzerinde durmalı. Kocanla güzelce konuşup ikna etmelisin
Adam haklı
Neden?
Eşinizi dinleyin bana kalırsa
Neden ki?
Gece geç saatlere kadar çalışmanızdan rahatsız olabilir
Evet rahatsız olduğu yerde bu zaten ama bende çalışmak istiyorum isimi seviyorum
O zaman karı koca arasına girmek istemem
çalışma öyleyse
Ama istiyorum ben
Hakli
Neden?
Ya adamın tam canı çekiyor sen nöbetteyiz aklı tabi sende kal8r
Her gece nöbette değilim sonuçta?
Olmadığın gün de yorgunsundur o zaman iyi veriyormusun adam tamam değdi diyormu
Esimin çalışmamı istememesinin sebebi verip vermemem değil. Ona karşı ilgili biriyim zaten ama o, gece çalışmamdan rahatsiz oluyor. Ortalık sapık dolu felan diyor bi de çalıştığım yer evimize arabayla 30,40 dk mesafede. Bazen kendim gidip geliyorum endiseleniyor
Bunda da haklı başına her an bir şey gelebilir adam evde karı beklemekle mi geçecek ömrü
🤦♀️🤦♀️
Bence gündüz cal8sabilecegin bir işe gir akşam seks yapacağınız bir zaman kalsın kocanın da içi rahat olsun
Şu an isimden memnunum. Düzenli saatte çalıştığım bi isim var. Ayrıca akşamda seks yapacağımız zamanlarda oluyor zaten
Vallahi adamı tatmin ediyorsun demekki ama onun endişesine saygı duy bir gece adam karısını başkasının hadi ordan düşünmesin iyi mi başına bir şey geldi mi diye endisellenmesin
Endişelenmesi normal tabi ama şu zamana kadar bisey olmadi. Zaten bazı zamanlar iş arkadaşımla beraber gidip geliyoruz
Dediğim. gibi geldigin de iyi de veriyorsan onun da katlanması gerek artik
haklı
Neden?
seni seviyor
kıskanıyor
Evet ama işimden de ayrılmak istemiyorum
işini sewiyor musın
Evet seviyorum
ne iş yaparsınız
Soruda anlatmıştım güvenlik gorevlisiyim
o kadar önemseme
eşini dinle
neye karar werdiniz
Çalışmaya devam edicem
işini çokmu önmesiyorsun
Evet çalışma hayatini seviyorum işimi de sevip önemsiyorum
sen biraz erkek
havasında mısın
iş yapan iş gören
Erkek havasında derken?
dinç olmak
serbest kalmayı sevmen gibi
Evet öylee
maşallah sana
eşin biraz seni
öyle kabull etsinn
Kocan için işini birakma
Evlenmeden önce çalışıyor muydun? Bunu hatırlat.
Çalış bence
Hareket etmek iyidir
Sende soc yok eşinde var
Bunu neden evlenmeden önce konuşmadınız?
Sende onun parasını ye
Orta yolu bulun..
keyfine bak ya güzel
Çalışma yata git
Hangi havaalanı 😄
Nuri Demirağ havaalani
Anladım esenboğadayım bende güvenlik değilim ama hava ikm üzerine çalışıyoruz dikkatimi çekti havaalanı diyince. Benimde düşüncem duygusal olarak çalışmaması ileride eşim olacak kişinin istemem çalışmasını ama devir değişti mantığımızla hareket etmemiz lazım çalışacak çalışmayan birisiyle evlenemem bu devirde.
Niye soruyorsun hangi havaalanı diye
Canım sormak istedi hanımefendide cevaplamış sana noluyor tam olarak?
Haddini bil erkeğim ben ilk önce evli birine ne soruyorsun yakışık kalır mı
İster erkek ol ister kız ol hayırdır oğlum ahlak bekçisimi kesildin başıma kimsin lan sen
Sana hayırdır la ahlak bekçisiyim var mı sen kimsin oğlum klavye delikanlısı seni Adam ol la
Belli belli kimin klavye delikanlısı olduğu çiğdem yazmış bide ben adamım diye geziniyor buralarda :D ahlakı sana seni doğuran anan yapan baban öğretmemiş bekçiliğini yapacak kapasiten yok kendini yorma boşuna. Gelip kız kılığında fake hesaplarla milletin yorumlarına boş boş canım canım şeyler yazıpta benim adamlığımı sorgulayacak lüksünde beyninde yok okey? Beyinsiz kardeşim benim hadi git şimdi ötede oyna bakayım.
Çiğdemin eşiyim ben klavye erkeği varsa sensin senin anan baban yaşındayım ben Sen eskileri bilmezsin Velet annene babana sor beni anlatır onlar ne kadar iyi biri olduğumu Sana tavsiyem kimseye sapıklık yapma kocası beynini yarar hayde abecem Kumda oyna iyi geceler
Sen kimsinde seni soracam ben aileme dürzü sapık sen ve senin gibilere denir eşinin hesabıyla artistlik yapma efendi gibi kendi hesabınla gel haaaa bide eşini böyle platformlarda gezdiriyosun oda ayrı güzel kardeşim haberin ola.
Numaranı yaz adamsan burdan klavye erkekliği yapma A. kodumun lalesi Anca burdan yazarsın sen bana anası babası belli olmayan Kerhane çocuğu seni Burdan bana havlama
Sen namussuz sun ki burdasın sen gibi ailene terbiyesi almamış Soysuzlara ders vermek için burdayım Ben eşimi gözetliyorum senin anan gibi değil benim karım merak etme canını sıkma sen Adam ol sana ağzımı açmadım Hakaret edersen böyle Olur kendin kaşındın adam ol efendi ol delikanlı ol paşam
Evde kal iste
Çalışmayı, sosyal olmayı seviyorum
Çok seviyor seni
Ona paradan bahset
Kötü bı durum
Kocan haklı bence
Ne iş yapıyorsun
Yazmış ya havaalanında güvenlik görevlsiym die yahu okumuyorsnuz açıklamayı sadece başlığı okuyorsunuz 😂
Hayır bırakmamalisin
Çalışma ne mk
Ne küfür ediyorsun aq
Teyze beni delirtme
Ben erkeğim sen beni delirtme kafamı attırırsan gözünün yaşına bakmam saçma sapan da konuşma
😊😊
Kendin bana bulaşırsan öyle olur durduk yere
Ve durduk yere başkasına küfür edersen
Ahahajajjaja
Çalışma
Çalışıp napican ki
Boşan