Eşim hem çalışıyor hem okuyor hemde ev işlerini yapıyor cok yoğrulur calısmasını veya ev işlerini yapmasını istemiyorum kendisini nasıl ikna ederim
Not :bende okuyorum üniversite okurken evlendik?
Eşim hem çalışıyor hem okuyor hemde ev işlerini yapıyor cok yoğrulur calısmasını veya ev işlerini yapmasını istemiyorum kendisini nasıl ikna ederim
Not :bende okuyorum üniversite okurken evlendik?
Selamlar,
Ne güzel sende zaten kendisine yardımcı oluyormuşsun. Bence bu eşler arasında harika bir şey. Senin gibi bu konuda hassas erkek neredeyse yok denecek kadar az. Fakat güzel bir gelecek ve rahat bir yaşam için onunda çalışması gerekiyor diye düşünüyorum. Burada yapacağınız önemli şey ev işlerine çok daha az zaman ayırın. Misal hafta bir gün ev işi yapın ve geri kalanlar günleri dinlenme ile öteki işlere ayırın. Zamanı ekonomik kullanmak her zaman işinize yarayacaktır.
1 üniversiteyi okurken Cafe isletiyordum askere giderken ona devretim Cafe geldim işe girdim çalışıyorum bir yandan 2 üniversite okuyorum eşimin üniversitesi dah bitmedi sınavları basılıyor okulun bitene kadar baskasına devret diyorum kabul etmiyor
Kendi istiyor ise engel olma. Kendi ayakları üzerinde durmak istiyro. Evde sende destek ol ona. Yapmasını istemiyorum yerine. Kıyamamak değil bu bencillik.. bana gore.. onun da hisleri düşünceleri var...
Sağolda iş aramasın gözümün önünde olsun diye zamaında kendi isletğim Cafe ona devretim simdi pişmanım
Bilmiyorum ama kendi bir şeyler yapmak istiyor. Neden istemiyorsun ki
Okul iş temizlik olmuyor bir arda yoruluyor okulu bitsin dah büyük yer acsın sıkıntı yok
Onunla konuş o zman bunu. Okulun bitince daha güzel bir yer açalım sana de..
Okul bitene kadar birine devredelim diye ikna etmeye çalışıyorum
Cevap
11Cevap
Ev işlerini 1 hafta o 1 hafta sen yapsan. Çünkü yorumları okudum ve sende okuyup çalışıyormussun. Bana da biraz tuhaf geldi. ya da ev temizliğini günlere ayırın. Her gün yemek yapmak yerine 2 günde bir yemek yapin. 2 gün boyunca aynı yemek evde hazır olmuş olsun yani miktarını fazla yapin.
Ben ikinci üniversite okuyorum güzel fikir yemeği kolay bir şekilde hallediyoruz
bence okusun..
sende oku..
beraberce bir şeyleri elde etmenin zevkini yaşayın
sende ev işlerinde ona destek ol
Ben ev işlerinie yardımcı oluyorum yine yoruluyor
Ben ikinci üniversite bölümünü okuyorum birinici üniversiteyle ikinci üniversite konuları benzer ondan dolayı bir sekilde hallediyorum en azından üniversitesi bitane kadar çalışmasa yeter
O zaman ev işlerine yardım edeceksin bir gün sen bir gün o ya da her zaman beraber. Kıza işi bıraktırmak için bahane yaratma ben de erken evlendim şu an başımda bir tane senden var, çalışma diyordu 2 işimi bıraktım onun için ekonomi kötüye gidince neden çalışmıyorsun diye kafama kaktı.. Şimdi de iş bulamıyorum :)) o kıza karışma lütfen. Yardım et eğer çok düşünüyorsan. Bi taraflarını yayıp yatma o iş yaparken kalk bir işin ucundan tut.
Ev işlerini birlikte yapıyoruz zaten yinede isten geldimi ölü gibi yatıyor
Yapacak bir şey yok eşinin evde kalmasını istiyorsan kendini tek başına ev geçindirebilecek hale getirdikten sonra evlenmeliydin.
Ben 2 üniversiteyi okuyorum zaten ev gecindirek durumum var
O zaman ayrıl yani ne diyeyim çok enerjik bir kadın istiyorsan, o kadın çalışıp kendi ayakları üzerinde durmayı seviyor demek ki ya da bırak o seçsin yönlendirme yapma.
Ben calısmasın demiyorum okul ev işleri calısması derken yoruluyor okulu bitisin gelisin kafeşini isletin sıkıntı yok eve temizlikçi gelmesinde istemiyor
Ev işlerine yardımcı tutabilir ya da yardım edebilirsin
Ev işlerini yardım ediyorum bende yoruluyorum Temizlikçi istemiyor
Cok dusunuyorsan esini ayı gibi oturacagina yardım et kadına.
Ev işlerini birlikte yapıyoruz
Evli degilim kardes sen ustune niye alındın demek ki sen de ayı gibisin
Ananda kadın lafını bilde konus
Dedigin seyle dedigimin bi baglantısı olmamasina sasmamalı sendeki bu beyinsizlige göre normal. git ötede havla
Ooo vurdu goldu lafa bak bravo hadi git isine yallahhh senle mi ugrasicam yobaz naşş
Ne havladın beeee anlamıyom senin dilini sadece köpekler anlar hadi hoşttt hoşttt fdkskslxkdskxkzklxksskssks
Hayırdır niye ikna edicek ediceksin çalışması kadar normal bişey yok o zaman ev işini sen yap
ev işlerini birlikte yapıyoruz zaten
Yorgunluktan ölü gibi yatıyor
Temizlikçi gelişin diyorum kabul etmiyor
Bencede Sonucta herkes yerini bılcek kadın evde isini yapar esine cocuklarına bakr kocası calısır eve getirir bu kadar.
Ben calısmasın demiyorum okulu bitince calısın mesela
Abı kac yasındasın iz kı
23 22
Ben 23 eşim 22
Ya daha cıtır hshsh mutluluklar.. Esinle konus seviyorsa seni cıdden kırmaz
Ben diyince keci inadı tutuyor genelikle bir sekilde ikna ediyordum bu sefer nedense ikna edemiyorum
Bısey olmasında aldatma gıbj
Ya gerçekten böyle bir zihniyete inanmıyorum evde otur çocuk bak adam çalışsın sana baksın hayırdır nişanlım ne yaparsa yapsın her dediğine ok derim de çalışmamı istemiyor diye de işi bırakamam
Eşime sonun kadar güveniyorum aldatmaz da inat Cafe için cok uğrastı Allah var benden daha iyi calıstırdı sorun Cafe calıstırması değil ikinci sube acmak istemeşi simdi yoruluyor ikinci dah cok yorululacak diye calısmasını istemiyorum
Ayrıca nekdar yorulsada birimize vakit ayıra biliyoruz
@xCuppycake sana sadece sunu soylıyım İslamiyete alakan yok git fıkıh oku biraz Bı bak kimin neyde hakkı var diye Hı peygamber efnmz esi calısmıs dogru ama helal yollarla erkeklerle aynı ortamda degıl neyse ne kadar anlatsam bos anlamasın anca oku derim teskuler..
Konun eşimin calısmasını istemem ne ilgisi var eşimin benim Cafe çalıştırıyor hata benden iyi çalıştırıyor sıkıntı üniversitesi artı ev işleri var yorulduğu için calısmasını istemiyorum
Tm
Dinin umurumda olduğunu nerden biliyorsun
@xCuppycake bos bos yorum yapmaya geldin herhalde
Boş yorum yapmaya gelmedim tabii ki kadın sunu yapar erkek bunu yapar demek tembelliktir
@xCuppycake uff bos yorum ama.. Kadında evde isini yapsin bos durmasın
Ben kadin boş dursun demedim bu hayat şartlarında tek maaşla geçinmek imkansız
Adam eşini düşünüp çalışıp yorulmasin diyor. Düşman kesilmisler hemen. Niyete bakmadan kimseyi yargılamayın. Insanları anlamak çok mu zor?
Aman karışmayın. Yarın ne olacağımız belli değil, ilerde çalışması gerekirse ona sıkıntı olur bu durum. Ne güzel alışmış çalışmaya, helal olsun. Olabildiğince destek olun.
Basta en büyük destekçisi bendim yoruluyor ev işlerini birlikte yapsakta yoruluyor
Cafe benim zaten okulu bitane kadar calısmasın yeter
bu dediklerini söyle ona işte
İnadı tutu kabul etmiyor
Konuşmaya ne dersin?
Cözüm değil inadı tutu kabul etmiyor
Sakın bunu isteme gider kadın.
Bu erkeklere yaranamazsın.
Yoruluyor diye calısmasını istemiyorum
Çalıştığı yerde kiskanacagin kişiler mi var
Yoruluyor diye calısmasını istemiyorum
Sanki başka şeyden rahatsız gibisin
Eve geldimi yorgunluktan bayılıyor bildiğin