+1 yılGelen görüşlerle kavganı az çok okudum. Anlaşılan özgürlüğüne düşkün birisin. Bak güzelim ben seni anlıyor ve takdir ediyorum ❤ Çocuğun için bunu kendin düşünmen inanılmaz tatlı. Ama eğer idare edebiliyorsan şimdilik ertele, çünkü eşin aslında sapıklar yüzünden istemiyor. Ülkeye afganlılar falan girdi girdi biliyorsun, sadece bir şey olmasından endişeleniyor olabilir 😶
Çocuğun biraz büyüsün, hala yetmezse girersin.03 Yorumla
Soran+1 yılBöyle güzel bir yorum gördüm ve yüzüm güldü teşekkürler. Evet eşim bana zarar gelmesinden korkuyor ama hayatı maaalesef cam fanus içerisinde geçiremeyiz. Karışmak gerekir bu hayata.
- +1 yıl
Rica ederim canım benim, elbette öyle. Çalışmak ve destek olmak istemen bile hoş. Muhtemelen sana kıyamıyor ☺ Git ve sımsıkı sarıl. Beni düşündüğünü biliyorum ve yeterse bu miktar, çalışmayacağım ama gerek olursa da lutfen bana destek ol de. Mutlu geceler 🥰
Soran+1 yılÇalışmak konusunda kararliyim kesinlikle
En İyi Cevaplar
+1 yılE ihtiyaçlarını karsiyalamadigini ona hissettir... Çalışma konusu benim için çok hassastır mesela. Evlenmeden önce konuşurum ki çalışıyor olurum zaten. Evlendikten sonra yan Cizre boşarım. Ama ben yaparım yani. Sen alternatif çözümler bul. Bekara boşanmak kolay çünkü 😄
03 Yorumla
Soran+1 yıln ihtiyaçlarımjzı karşılıyor Allah'a şükür ama geleceğe para atamıyoruz
- +1 yıl
O zaman ikna et. Tabi çalışma saatleri de önemli. Bence bunu göz önünde bulundur.
- +1 yıl
Sigorta yapicak mi kocanın kuzeni Emel?
+1 yılÇekincesi çalışma şartlarıysa, belki daha arka pilanda sessiz sakin bir kaç kişi çalışılan bir ortam önerebilirsin.
Veya çalışmanın sana manevi olarak iyi geldiğini, elinin ve kafanın oyalanması için buna bir tür terapi olarak ihtiyaç duyduğunu anlatabilirsin.01 Yorumla
Soran+1 yılHallettik
Eğitim & Kariyer konusunda 567 cevap paylaştı. Açıkçası bu kafada olan birini ikna etmen çok zor. Bu yüzden her ikna çabası ilişkiye zarar verecek diye düşünüyorum çalışmazsan da çocuğun geleceğine zarar verecek gibi duruyor. Bu yüzden tercih senin
02 Yorumla
Soran+1 yılÇalışcam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Yorumlara baktım da, kadın görüşü erkek görüşü ne kadar da çok zıt ve farklı fikirlere yol açmış. Burada gözden kaçan bir durum var, hanımefendi geleceğe yönelik yarınları için ailesini sağlama almak istiyor tehlikeyi önceden sezmek gibi. Eşi ise bu duruma biraz erkeksi güdüyle bakıyor çünkü kalabalık fabrika gibi iş ortamlarında sarkıntılıkların tacizlerin çok olacağını düşünerek kendi düşüncesi ve fikri bilinç altı bu şekilde çalıştığından eşinide rahatsız edeceklerini varsayıyor.
17 Yorumla
Soran+1 yılVallahi tacizlerin çok olmasını sebebi hep kadınları eve tıkıp erkekleri salmamız
Soran+1 yılBen asla inanmıyorum bu değişime. Eğer büyük bir güç. Bu düşünceyi yok etmedikçe
Soran+1 yılHerkesle bu tür konularda girip düşüncelerini değiştirmeye çalışarak. Yapabilirx
Soran+1 yılUmarım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun müsadesine ihtiyacın mı var? Git çalış. Her birey kendi ayakları üzerinde durabilmeli.
Çocuk annesiz olmaz diyenlerede aldırma 7/24 sözde çocuğunun yanında olan ama kafasını tvden kaldırmayan çocuğuna tableti tutuşturan annelar mı iyi?
Benim annemde çalışırdı, kreşe filan giderdim. Hafta içi günde 4-5 saat vakit geçirebilirdik ama o 4-5 saati o kadar zenginleştirirdi ki annem çoğu annesiyle tüm gün boyunca yan yana kalan çocuktan daha iyi geçinirdik. Kreşe gitmekte (iyi bir kral) hiç öyle mutsuz edici bir yer değildi zıplaya zıplaya giderdim, oyuncaklaryla parkıyla eğlence mekanı gibiydi.20 Yorumla
+1 yılEşin dediğin kişi senin hayat arkadaşın her koşulda iki yetişkin insansınız nasıl oluyor da sanki bir çocuk babasından izin istemiş gibi ben böyle böyle istemem diyebiliyor...
Zaten bin tane insan da seni ham etmek için bekliyordu. Diğer çalışan kadınların bir eşi , sevgilisi , anası babası yok zaten. Senin birey olma hakkını kısıtlıyor resmen. Böyle insanlardan nefret ediyorum. İkna olayı sana kalmış çünkü eşini en iyi tanıyan sensin.11 Yorumla
Soran+1 yılİzin değil de konu tartışması aslında
+1 yılÇalışma diyorsa vardır bir bildiği bu ülkede okuyarak bir yere gelinmiyor ya torpil ya da kendi işin olucak ablacım çocuğun büyüsün liseye geçince koleje ver dediğimi dinle liseye kadar kolejde okudum bi halt olamadım avare avare geziyorum bakalım hayırlısı
121 Yorumla
Soran+1 yılBende çalışmam gerekiyor diyorsam bir bildiğim vardıe sonuçta çocuk değilim bir kadınım düşünme postansiyelim var benim bilmeyipte kocamın bileceği bie şey olamaz
- +1 yıl
Sen çok dik başlısın
- +1 yıl
İyiliğin için dedik alla alla erkekleri tanıyorum o fabrikadaki fakir gariban kesim karı kız görmediği için köpek gibidir seni izliycekler Allah muhafaza bişey yaparlar dikkat et ablacığım ortalık kötü
- +1 yıl
Haline şükret Afrika’daki insanları düşün
Soran+1 yılAllah Allah !! Ulan biz hangi ülkede yaşıyoruz bir şey yapacaklarmış onları eve tıkın o zaman kadınları değil !! Erkeker var diye yaşamayalım biz kafaya bak
- +1 yıl
Kendine pay biç adamlar kuru ekmekle suya muhtaç adamların gtünex gitçek don pantolon yok haline şükür et
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun? Benim çalışmam ile onlar ne alaka ben elimde imkan var ve çalışmak istiyorum
- +1 yıl
Ulan sen laftan anlamazsın ne yaparsan yap karışmıyorum ne halin varsa gör gece gece kafamı bozma benim hadi iyi geceler lütfen karşılık verme sadece sus birisi karşılık verdimi dayanamıyorum ağzım bozulur şiddete meyilliyim ondan kimse bana bişey yazmasın susun hepiniz karışmıyorum
- +1 yıl
Sus çalış o zaman bişeyim değilsin sen benim bana diycene kocana söyle çalışcam diye
Soran+1 yılSen kime sus diypsun?
- +1 yıl
Sana sus diyorum kötü bişey değil bu susucaksın çalışıcaksan da çalış beni alakadar etmez
- +1 yıl
Benimde babamın şirketi var
- +1 yıl
Senin gibi bi sürü çalışanımız var kimse de bana saygıda kusur etmiyor ayrıca lise mezunuyum
Soran+1 yılSen kimsin? Sans kim saygı duysun 19 yaşında birey bak dowğdldıd olum komiksin sen
- +1 yıl
Ben iş verenim akılsızları ezikleri çalıştırıyorum oldu mu çoğu kişi geliyor emin ol buralarda olsan başvursan kabul edilsen karşımda böyle konuşsan kapı dışarı ederdim seni
- +1 yıl
Senin önce bi sakin ve anlayışlı olman lazım bu şekilde bu agrasiflikle seni kimse çalıştırmaz
- +1 yıl
İşe girersin 3 güne kovarlar seni
- +1 yıl
Önce psikiyatriste görünmen lazım abla
- +1 yıl
Tabi sanada hak veriyorum insan canı sıkılınca Çatıcak yer arıyor anlıyorum seni de abla bu arada ben ezik değilim altımda Mercedes cla 180 var
- +1 yıl
Allah’a emanetsin
- +1 yıl
Yav şu çocuğun yorumlara bakıp gülüyom bakanlar gözüne sahip çıksın o zaman birader. Çalışmak istiyor diye dik başlı diycek kadar düşmüşsün. Bide ben patronum diyor gkfldşsödle
+1 yılMerhaba.
Eşiniz ile, yine konuşun.
Sabırla konuşun...
Onunda haklı olduğu yerler var.
Özel sektörün içindeyiz. En kurumsalında bile...
Kadın olmak kolay değil...
Hele ki atmosfer ve dejenerasyon bu boyutta iken...
.
.
#Neşeliadam00 YorumlaNiye eşin istemiyor? Ne kadar saçma kadın otursun evde kocasının parasını yesin bütün erkekler hemen hemen böyle düşünüyor, ben kadının da ayakta durmasını kendi parasını kazanması taraftarıyım, çünkü kadınlar herşeyimiz, Başaramacakları şey yok, Hâyırlı günler diliyorum.🌺🌝
10 YorumlaAnnesi yanında olmadıktan sonra kimse bir çocuğa en iyi eğitimi vermez bir çocuğa en iyi gelecek şey annesi ile geçirdiği kaliteli zamandır aklını başına al bu devir de kime emanet edeceksin evladını ya
016 Yorumla
Soran+1 yıl1.) Ben sizden tam ters düşünüyorum bir çocuğun en büyük şansızlığı ev hanımı bir annesi olması
2.) Annem bakacak. Yan binamda.
Soran+1 yılEvladımı asla ve asla ihmal etmem sizin dediğiniz şeye göre babsı da çalıştığı için ona hayal kırıklığı yapması gerekiyor... Desene..
Soran+1 yılAnne ile baba bir değilmidir? Hangi uzmana göre uzmanlar çocuklar için anne ve babanın aynı şartta ve aynı ilgide olmalarını öneriyor siz hangi tıp fakültesinin bitirdiniz?
Soran+1 yılHer yoruma başka bir şey olduğunu yazıyorsun... Çok yalancı birisin.. bir kadına da evli ve en hanımı olduğunu yazmıştın mastersin komiksin
Soran+1 yılSürekli hayal dünyası...
Soran+1 yılEzik hayatında başarılar bence kocasının yüzüne bakmadığı bir ahmakkk
Soran+1 yılBenimki bakıyor şükür. Allah sana da sadet nasip etsin
Soran+1 yılSana fazla bile
+1 yılöyle yerlerde çalıştırmam demesi bile zihniyetini gösteriyor , aslına bakarsan izin falan ne alaka bu senin kararın derim, o senden izin alıyor mu çalışmak için?
11 Yorumla
Soran+1 yılİzin almıyorum zaten onun fikrini aldım çalışmayı düşünüyorum
Eşininde razı olabilceği başka bir işe bakabilirsiniz. Çalışma ortamı daha uygun olan bir yer olabilir. Erkekler genelde fabrikada çalışmaya sıcak bakmıyorlar. Sen kendini bildikten sonra bir sıkıntı olmaz elbette nerde çalışırsan çalış ama erkekler işte değişikler biraz.
01 Yorumla
Soran+1 yılVallahi bilmiyorum ben eskiden ilaç fabrikasında çalıştım
Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çalışmayan, sgk primini ödemeyen kadın, kocasının mahkumu olur. Yarın ayrilmak zorunda kalırsan kendine nasil bakacaksın? Sen onun malı degilsin. Onun da onay vereceği bir iş bulup başlamanı öneririm.
03 Yorumla
Soran+1 yılSöyle söylemek istiyorum... İş bölümü diye bir şey var. O eve bakıyoe bende ev işlerine. Ama çalışmayın istiyorum
- +1 yıl
23 yillik evli birine. mi. söylüyorsun bunu?
Peki iş bölümünde senin karın ne? Emekli olup maaş bağlanma hakkin var mı? Ayrıldığında mesleki bir kariyerin olacak mı?
Eleman seni kıskanıyor diye çalışıp kariyer yapmana engel oluyor. Dolayısı ile ona bağlı bir yaşama mahkum oluyorsun.
tamam adam çok zengin olur. Sgk primini öder, sana garanti olacak maddi desteği de verir o zaman olur.
Soran+1 yılBenim sıgortam 18 den beri yatıyor
+1 yılEşinizi karşınıza alıp güzel üslübla tatlı dille konuşursanız belki ikna olur. Neden çalışmak istediğinizi açık açık belirtin inşallah ikna olur hakkınızda hayırlısı
01 Yorumla
Soran+1 yılBöyle konuştum
Eğitim & Kariyer konusunda 329 cevap paylaştı. Senin ona sorman bile suç. Mesela neden ki? Bu yaşına gelmişsin hayatının kontrolü birilerinin elinde
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama biz evliyiz. Bu konuda konuşmak tartışmak lazım
E size maddi açıdan yetiyirsa kafa yorma. Veya da el işçiliği gerektiren evde oara kazanacağın bir is bul. Mesela örgü dikiş nakış vs
016 Yorumla
Soran+1 yılNeden evde kalıyoeum ben anlamadım? Kocam dışarda çalışırken ben neden evde çalışmak zorundayım
- +1 yıl
Kocanın da senin de istediğinin birleştiği nokta ev ablacım. Sen diyorsun ki ben kocamı hiçe sayar çalışırım , kocan da diyor ki ben de seni hiçe sayar çalıştırmam. İkiniz de kendi dediğinizi dayatırsanız gerilirsiniz. Evde de kadınların güzel para kazandığı işler var ha diyosan ki ben evde çalışmam o şekilde illa dışarı çıkacam o zaman da eşinin başını şişirmen gerek biraz. Benim tavsiyem evde yapacağın işlere bakın çünkü kocan senin çalışmanı istemiyor , hani şu iş olmaz bu is olmaz degil. Doğrudan çalışmana karşı adam
Soran+1 yılBaşını şişirmeye gerek yok. Ben çalışıcam
Soran+1 yılİkna etmeye çalışmıyorum. Yarın sabah işi kabul ettiğimi söyleyip başlarım
- +1 yıl
Sanki kocan değil de abinden bahsediyorsun , çocuğunun babası değil de yani yoldan geçen biri , haber ederim bişey olmaz. Benim tavsiyem kocam dediğin kişiyi hiçe sayma, illaki kızacaktır. Eşisin karısısın birbirinizin tamamlayıcısısınız. Senin onu hice sayarsan o da illaki buna bi karşılık verir
Soran+1 yılOnu hiçe saysam onla konuşmam ama ikna olmuyor onu kırmakta istemiyorum ama bize para lazım. Bize para lazım
- +1 yıl
Bak bende bi kızla konuşuyorum şuanda , isteğimiz ciddi bir yönde ilerlemek ne evim var ne param ben de o çalışsa güzel olur diye düşünüyorum ama henuz erken bunları konuşmak için , ama ben demeden gider işte çalışırsa ben çok üzülürüm. Tamam gurur duyarım karım bana destek oluyor diye. Ama bensiz arkamdan iş çevirir gibi hareket ettiği için ona kırılırim sinirlenirim
Soran+1 yılBen demeden gider çalışır mı siz kimsiniz ya? Sana göre mi bir kadın çalışıp çalışmayacak. Şu kafa yapısına bak
Soran+1 yılAnladım ama benim eşimin haberi var. Artık haberi konuştuk o istemiyor ama yapacak bir şey yok
Soran+1 yılÇıkarsın. Bende çıkarırım
Soran+1 yılNe alaka benim özgürlüğümü kısıtlıyor asıl bana sabır versin
+1 yılSelammm. Bende eşimin ozel sektörde çalışmasını asla istemem. 4 5 bin tl ye o kadar yorulmasina gönlüm razi olmaz. Devlet olursa çalışır
06 Yorumla
Soran+1 yılDevlet nasıl olsun kpss yok
- +1 yıl
Özelde neden çalışsın ki. Değmez
Soran+1 yılPara lazım. Para. Çoçuk okula başlayacak
- +1 yıl
Para lazimsa mecburiyet varsa olabilir. Ben kendi adima konuştum
Soran+1 yılAma burada sen değilsin konu
- +1 yıl
Sizin icin calismaniz mantikli olacaktır
- Eğitim & Kariyer konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılBu şekilde ikna edebilirsin.
Zaman içinde ısrarını sürdürerek.
İçten içe ikna olmayacak bunu bilmelisin.
cut.01 Yorumla
Soran+1 yılYapacak bir şey yok
- Eğitim & Kariyer konusunda 503 cevap paylaştı.
+1 yılİzin istemene ya da ikna etmene gerek yok ki. Sen sadece haber verip çalışmaya başlayabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Sende Çalışma Otur Evinde Canın Sıkılınca Mağaza Mağaza Gez
04 Yorumla
Soran+1 yılMağaza mağaza gezilecek para nerede? Keyten çalışmıyorum.
Soran+1 yılBakıyor. Elinden geldikçe ama para lazım zamlar her gün
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen şahsen keşke kız olsam da eşim çalışsın ben evde geçiniyim çocuğuma bakıyım ama erkeğiz biz geçindiriyoruz aileyi her şey bizden soruluyor geçim falan gibi durumlarda
09 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakmayın yetmiyor
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ama ben olsam şahsen eşimin benim gibi sabahtan akşama kadar çile çekmesini istemem şunun bunun Emirler’iyle çalışmasını istemem kıyamam yani yine de karar senin
Soran+1 yılO zaman ikinci iş bulun
Cevap sahibi+1 yılBulursam çalışırım yine de kimseye muhtaç etmem
Soran+1 yılBöyle şekilde evi ihmal edersin.
Cevap sahibi+1 yılSen çalışınca da sen hem çocuğu hem beni hem evi ihmal ediyor olacaksan
Soran+1 yılDüşünerek mi konuşuyorsun? İki işte aynı anda çalışmaktan bahsediyorum.. bir işte çalışmaktan değil
Cevap sahibi+1 yılUmarım senin çalışman. İçin izin verir içinin rahat olma dileğiyle 🙏
Cevap sahibi+1 yılTebrik ederim 🙏
+1 yılEşin düşündüklerini madden yerine getiriyorsa ve getirecekse beyinin talebini uygun bulmalısın.
015 Yorumla
Soran+1 yılGeleceğe para atamıyoruz bu çocuk okula başlayacak başlarım eşin talebind
- +1 yıl
=) =) Bağırmana gerek yoktur. Sen çalışmaya başlayınca senin maaşın artıkın kenarda olur değil mi? Hiç güleceğim yoktu. Eliniz daha darlanacak çalış ve gör. Neyse senin çalışmana karşı çıkmadım. Lakin, senin taleplerin varsa madden şunlar şunlar, beyefendi bunları karşılıyorsa beyinin talebine uy dedim. Oyma o zaman karşı çık hatta boşan boşan... Allah'ım aklımı koru, kadın az akıllı ol e mi, az akıllı ol.
Soran+1 yılUlan sen hasta mısın? Ulan zamlar het gün artıyor. Sen hasta mısın? Neden boşanayım? Çalışmak istiyorum çalışıcam
- +1 yıl
Tamam efendim, beyin izin verir o zaman o neden izin vermiyor onu anlamadım. En kısa zaman içerisinde çalışmaya başlarsın. Dua ve niyazlarımla. Çalışmaya başladığın gün buraya da geçersin çalışmaya başladığına.. Selamlar.
Soran+1 yılİzin alan yok. .. ben çalışıcam bitti
- +1 yıl
Tamam canım ne bağırıyorsun başla. Neden başlamıyorsun o zaman? Başla. Pazartesi başlarsın sanırım öyle değil mi? Güzel haberler bekliyorum. İzin alma ve hemen çalış hemen. Kocana da iki yumruk salla.
Soran+1 yılİşi kabul ettiğimi dün söyledim zaten. Cumartesi kar sorunu olmazsaa gidicem
- +1 yıl
Hayırlı olsun mübarek olsun efendim hayırlı çalışmalar. Dualarımla. Çocuğumuzu kreşe mi verdiniz?
Soran+1 yılAnnem var yan binada o bakıyor kızıma
- +1 yıl
Senin için özel dua edeceğim, ilkokuldan üniversiteden mezun oluncaya dek hep "Religion" okudum ben, İslam'ı iyi bilirim... Selamlarımla. Allah yolunu açık eylesin.
- +1 yıl
Eniştemiz, kabul etti mi, çalışmanı onayladı mı?
Soran+1 yılOnaylamadı ama ben çalışmaya başlayıcam rızam yok sen bilirsin dedi
- +1 yıl
"Sen bilirsin" demiş hadi hayırlısı. Eniştemizin düşünce dünyası fiili dünyası nasıl, İslam'la arası nasıl, öğrenebilir miyim? Namaz falan kılıyor mu?
Soran+1 yılPek kılmaz. Cumaya gider
- +1 yıl
Anladım efendim sen tesettürlü müsün? =)
+1 yılmadi ihtiyaç yetmiyorsa çalış ama yetiyorsa çocuğunu buyut ilgilen
04 Yorumla
Soran+1 yılYetiyor ama geleceğe para atamıyorux
- +1 yıl
cocuk kaç yaşında acaba
Soran+1 yıl4 buçuk
- +1 yıl
ALLAH bağışlasın bence 3 yıl daha geçsin cocuk iyice büyüsün
+1 yılÇocuk kaç yaşında ona kim bakacak? Fabrika ortamları güzel değil daha münasip bir iş bul.
07 Yorumla
Soran+1 yıl1.) Çocuğa annem bakacak zaten yan binamda. 2.) Neden uygun olmasın ve en çok parayı fabrika veriyor. Benim eskiden çalıştım bekarken tecrübem var o yüzden
- +1 yıl
Çok iyiymiş. O halde enişte beye böyle anlat daha önce de çalıştım şimdi neden çalışmıyayım
Soran+1 yılO aslında hiç çalışmamı istemiyor
- +1 yıl
Bence imkan varken çalış devir zor tek kişinin çalışmasıyla olmuyor
Soran+1 yılDiyorum ama gerek yok yetiyor diyor
- +1 yıl
Hiçte yetmiyor çünkü her şey çok pahalı. Tabii iyi bir maaş alıyor olabilir birikim yapabiliyor mu o önemli.
Soran+1 yılAslında maaş bize yetiyor 9 10 bin alıyor ama çocuk için geleceğe bir şey atamıyoruz
+1 yılAblacım iyi misin sen? Yorumları okudum insanlar bi çözüm bulmaya çalışıyor tamam sana uymayabilir o çözümler ama hepsine de ben çalışcam demişsin e git kocanla konuş buradaki çözümler yetmiyor sana
03 Yorumla
Soran+1 yılSeni ne rahatsız etti. ... Kadın çalışrısa aldatır diyen zihniyete verdiğim cevaplar mı? Sen bir kadın oladak bunu kabul et ama ben etmiyorum
- +1 yıl
Hayır tabiki ona bir şey demiyorum da cevapların tuhaf
Soran+1 yılKadın haklarını savunmam değişik mi
+1 yılSenin paran bize yetmiyor de ama kibarca söyle sonrasına ben karışmam.
01 Yorumla- +1 yıl
İyi hayırlı olsun:)
Sana güvendikten sonra çalışmana karsı cıkmasına gerek yok diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla eşin kendi zengin değilse kızını kolejde okutacak durumu yoksa senin çalışmamanı isteme gibi bi hakkı yok.
07 Yorumla
Soran+1 yılYol
Cevap sahibi+1 yılSiz niye evlendiniz bu adamla? Ne iş yapıyor ki
Soran+1 yılSevdiğim için evlendim
Cevap sahibi+1 yılHelal olsun 🌸 Ama kocanın kuzeni seni yormaz inşallah.3 kuruş verir bi de
Soran+1 yılSen neden böyle ön yargılısın? Beş bin TL ye anlaştık kendisi çok eğitimli okumuş görgülü bir insan.
Cevap sahibi+1 yılÖn yargılı mıyım? Ben seni düşündüm ne iyi öyleyse
Cevap sahibi+1 yılNeyse kocandan değil 5k yı kendin için bin tlyi almak bile zor olurdu.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yıl kötü geçecekmiş birikim yapalım de, ben de istemez miyim evde durayım diye ama bunu yapmamız lazım de
03 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum gerek yok diyor
Cevap sahibi+1 yılZor gelince illa isteyecek destek
Soran+1 yılİnşallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimkide öyleydi hala öyle çocuk bakıyorum şu an çok Zor izin aldım 😒 fabrika ve büroya izin vermiyor hala..
Çok zor aldım izni bunada bakalım..05 Yorumla
Soran+1 yılÇalış ya boş ver izni
Cevap sahibi+1 yılValla sonunda başardım 12 yıldan beri 😂
Soran+1 yılİzin alman kendine haksızlık olmuş.
Cevap sahibi+1 yılAma napim adam böyle 🙄yuvam yıkılır bazı şeyleri ustelersem
Cevap sahibi+1 yılKıskanç 🙄
Gizli Üye(25-29)+1 yılİknaya uğraşma direk olarak karar bildir sana güvenmiyor madem neden evlenmiş
13 Yorumla
Soran+1 yılGüvenmiyor mu asla öyle bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılNiye bin tane insan arasında olmaz diyo o zaman?
Soran+1 yılEğer benim bir mesleğim olsaydı eşim çalışmama asla karşı çıkmazdı. Ama başıma bir şey gelmesinden korkuyor malum Türkiye de kadınlara çok kötü şeyler oluyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇalışmanı istemiyorsa se de çalışma derim. Otur evinde keyfine bak
01 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim. Para lazım para.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşini dinle hem kızına kim bakcak kime güveniveksin
03 Yorumla
Soran+1 yılAnnem yan binada. Kardeşim eşini dinle diypsun ama bir ekmek 4 tl yani ben keyf için çalışmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılHaklısın o zaman abla annen bakabilir yakınmış zaten size. Farklı dilde açıklayıcı konuş belki ikna olur eşin
Soran+1 yılOlmuyor
Fabrika da calismana izin vermemesi gayet normal... Seni seviyor kıskanıyor... Onun güvendiği bildiği bir yerde çalışmak istediğini söyle belki fikri değişebilir...
04 Yorumla
Soran+1 yılİstediğim yerde çalışma özgürlüğüm var
Soran+1 yılBana güvenlikten sonrw çevre ne yapabilir
Gizli Üye(18-24)+1 yılYazık kendi ekonomik özgürlüğünüz olmadan bir adama nasıl bel bağla ya biliyorsunuz merak ediyorum
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHhee Sen dön de kendine acı
Cevap sahibi+1 yılBöyle saldırdığına göre yaran varmış ki acımış
Soran+1 yılSana bir vermem gerekiyor komik bile değilsin ancak ve ancak trajikomik olabilirsin 😅
Cevap sahibi+1 yılHe he ben senn yetiştirildiğinden bile şüpheliyim evrimini tamamlamadan doğaya salmışlar seni
Gizli Üye(18-24)+1 yılFabrikada bende çalıştım ortam leş eşine hak veriyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBen çalıştım iyidi bekarken
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin
Sen büyük ihtimal dediğini yapacaksın, kocanla da aran açılacak, kocanla aran kötü olduğu için işten tanıştığın biriyle kocanı aldatacaksın.
04 Yorumla
Soran+1 yılBu annenin hayat hikayesi mi? Siz nasıl insanlarsınız? Nasıl insanlarınız
Soran+1 yılVerdiğim cevaplar. Derken sen nasıl bir beyinsizsin. Çalışmak istemek benim en doğal hakkım... Siz nasıl kafa yapıları. Allah kızından çıkarsın bu iftiranı
- +1 yıl
🤮🤮🤮🤮
+1 yılIstemiyosa ikna edemesen ama onu dinlemek zorunda degilsin sonucta basla git ne yapabilcek ki.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılHem eşin hem sen çalışmıyorsan nasıl geçiniyorsunuz?
01 Yorumla
Soran+1 yılİdare ediyoru,
+1 yılablacım sağlam bir blowjobın çözemeyeceği sorun yoktur
00 YorumlaEscort olmak istersen çalıştırmaz tabi
15 Yorumla
Soran+1 yılBu nasıl bir yorum. .. rabbim sizin gibilerin evlatlarından çıkarsın bu sözleri. Alllah sürünerek ölmeyi nasip etsin bu zihniyete..
Soran+1 yılBana gelmeyecek çünkü ben tanımadığım birinin namusuna laf etmedim. Ama sen ettin Allah diyor. Kınadığın herşeyi yaşayacaksın izle gör yarın çok kötü birşeyler yaşayacaksın ve hakkımı helal de etmiyorum
Soran+1 yılUnurma..
Haklı size böyle kocalar fazla
114 Yorumla
Soran+1 yılSen bize havale yapta geçinelim madem.
- +1 yıl
Senin çalıştın maaşla rahatça geçinebilecegini mi sanıyorsun neyse şimdi ben geri kafalı olurum boşanmalar aldatmalar hep sizin gibi kadınlardan dolayı oluyor neymiş kadın erkekli ortamlarda çalışıp eve para getirecekmiş Devam edin böyle. Sanal ortamda bile neler oluyor insanlar birbirini görmeden.
Soran+1 yıl5 100 TL veriyorlar ayda. Bu para bir insanı ne kadar rahatlatır. Senin beynin mi yok. Boşanmalar neden bizim yüzümüzden olsun namussuz olan aldatır. Anlaşamayan boşanır. Ahmak gibi koca eline bakmaya meraklı olmayın bu kadar. Evde kaldın heralde koca bulsan kölesi olucksın Allah'ın ahmağı. Beyinsiz orta okul mezunu kurduğun cümlelerde anlam yok. Hadsiz. Beyinsiz. Köle
Soran+1 yılOr... oepsuu evladı kocamda kadınlı erkekli ortam da çalışıyor sen ne kadar beyinsiz sin?
Soran+1 yılOkuma evde kalmış oepspuy çoluğu 😅😅
Soran+1 yılAhahaha. Sen evlensen ne olucak? Koca kölesi olucaksın herşeyi kocan karar vericek.
Soran+1 yılBen kocamın parasını yemiyorum... Kocamla iş birliği yapıyorum bekarken de asla birinin parasını yemeyi hayal etmedim. Okuyordum da ama annem kanser oldu çalışmak zorunda kaldım ama senin Gigi asla okuyup bir şey olmak yerine kocanın kölesi olmayı tervih eden bir mall görmedim..
- +1 yıl
Şu an çalışmadığına göre kocanın parasını yiyiyorsun yanlış mı anladım.. eşinin parasını yemek kölelik mi oluyor , kölesin sen o zaman. Yaptığın şeyleri inkar ediyorsun anlattıklarına göre sen koca parası yiyen bir kölesin ama bunu inkar ediyorsun bunu ben yapmış olsam ben koca parası yiyen bi köle olurdum , okumuşsun okumamışsın bilmiyorum ama insiyatif sıfır düşünce sıfır
Soran+1 yılEvet kölelik oluyor bende bundan kurtulmak için çalışmaya başlayacağım cumartesi
Soran+1 yılKardeşim sen kadın değilsin bence !!! Gerçekten kendim içinde söylüyorum.. bunu yanlış anlama. Kendin oturupta bir erkeğin sana para getirmesini beklemek tamamen eziklik gurura yedirilmez ben yediremedim kızım büyüdü hemen çalışmayı düşünüyorum ama sen cidden zaten artık erkeklerde evde göttr büyten kadın istemiyor
+1 yılİstemiyorsa ikna etmen biraz zor bence
01 Yorumla
Soran+1 yılNabalım ikinci iş bulsun
+1 yılKocanın işi ne asgari ücretlemi çalışıyor
03 Yorumla
Soran+1 yıl9 bin alıyor.
- +1 yıl
Seninki müdür galiba oha maaşa bak , otur keyfine bak abla
Soran+1 yılÇok mı bu maaş 3 buçuk bini kiraya gidiyor elektirik su derken mutfak eşyaları bize biriktirerek para kalmıyor.
Gizli Üye(18-24)+1 yılIki tarafta calisip kazanmali bence surekli birinin eline bakarak yaşayamam
01 Yorumla
Soran+1 yılEline bakmak çok saçma. O da benim elime bakuyor
+1 yılBaska is dusunun anaokulunda ablalik falan
01 Yorumla
Soran+1 yılUğraşmam o kadar çocuk ile benim için eniyi fabrika
+1 yıleğer istemiyorsa zorlama bence
03 Yorumla
Soran+1 yılNabıcaz iki işe girsin o vakit
- +1 yıl
girsin madem istemiyor. o zaman bulsun değil mi
Soran+1 yılAynen
+1 yılEkonomi bu şekilde giderse o da ikna olur :)
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
fazladan paranın faydası üzerinden gidersen ikna olur... sen iş opsiyonlarına bak... birlikte karar verirseniz ikna olur.
Soran+1 yılO hiç çalışmamo istemiyor
+1 yılsen calisinca cocuguna kim bakacak
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnem yan binada
- +1 yıl
annen bakiyorsa neden olmasin
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
harika... hayirli olsun
+1 yılarabayi ustune sur sakat kalsn o eline baksn
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahah
+1 yılTek ikna olabileceği yer var
02 Yorumla
Soran+1 yılNeresi kuran kursu mu dkwşsndj
- +1 yıl
Komik mi
- Eğitim & Kariyer konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılMarketler efalan girebilirsin illa sar mi fabrika
014 Yorumla
Soran+1 yılSöyle ben önceden fabrikada çalıştım. Daha çok para veriyorlar bildiğim için şu an a101 4 bin TL veriyor. Ama fabrika 5 100 veriyor
- +1 yıl
Bime gir BİM daha yuksek veriyor
- +1 yıl
Ya da migrosa gir
- +1 yıl
Hem yükselip müdür olabilirsin müdürler bimde şu an 6.000 falan aliyodur
Soran+1 yılBilmiyorum bilmediğim bir iş. Ama daha önce ilaç fabrikasında çalıştım
- +1 yıl
Abdiibrahimde mi?
Soran+1 yılHayır.
- +1 yıl
Niye çıktın peki?
Soran+1 yılKardeşim o zaman bekardım. Sonra evlendim
- +1 yıl
O zaman ya markete falan gir ya da eşini ikna et çalışma ortamını görünce belki ikna olur. Erkeklerin çoğunluk olduğu yerde seni çalıştırmak istememek normal
Soran+1 yılAçıkçası. 2022 yılında hala böyle sorunlarla uğraşıyoruz. İlkel devirde değiliz istediğimiz gibi çalışmalı biz
- +1 yıl
Napim kardeşim kocanın huyu böyle ben napim.
Soran+1 yılEvet ama ben inat edersem zararlı çıkar
- +1 yıl
Tamam da ben napim
+1 yılEşin haklı bende izin vermezdim
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılİkna etmene gerek yok istediğini yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılFazla para göz çıkarmaz de
00 Yorumla
+1 yılBu zmanasa çalış tabi
00 YorumlaAyrıl bir an önce bu koca sana iyi gelmiyor
00 Yorumla
+1 yılikna etmene gerek yok
00 Yorumla
+1 yılbaşka bir yerde çalışmayı teklif edin..
01 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi para oradan var.
+1 yılNapcan boş ver ya yat iste
04 Yorumla
Soran+1 yılHaddini bilmez bir erkek. Herkesi kendin gibi sanman trajikomiksin
- +1 yıl
Bisy demedim ki gönlü yok iste adamin gonulsuz is bas yarar
Soran+1 yılYapacak şey yok
- +1 yıl
.. dd
Gizli Üye(30-35)+1 yılçalıştın mı daha önce
09 Yorumla
Soran+1 yılİlaç fabrikasında
Cevap sahibi+1 yılçocuk olmadan önce mi
Soran+1 yılBekarken
Cevap sahibi+1 yılonun geliriyle yeterince refah içinde olmadığınızı izah ettin mi
Soran+1 yılGeliri kötü değil aslında 9 bin ama kenara para atamıyoruz. Çocuk ilerde ne yapsın
Cevap sahibi+1 yılbu ekonomide kenara atılacak bi para değil hakikaten evden çağrı merkezi personeli alımı yapan firmalar var bi onlara bak istersen
Soran+1 yılYa öyle çalışmayı istemiyorum. İlkel çağda değiliz.
Cevap sahibi+1 yılilkel değil ki bu da home office çalışıp asgari ücret ile katkıda bulunursun amaç o değil mi zaten
Soran+1 yılAmaç para kazanmak ama bir yandan da söyle düşünüyorum. Kocamın dışadıda çalışmaya hakkı varsa benimde var kadınım diye eve tıkılcak değilim
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun lafıyla mı hareket edeceksin gir çalış
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme eşim
maddi ihtiyaç var mı
11 Yorumla
Soran+1 yılYok zevk diye küçük kızımı bırakıp çalışıyorum
- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği