3 aylık evliyim. Havaalanında güvenlik görevlisiyim eşim çalışmamı istemiyor bazı günler gece çalışıyorum eşim aklım hep sende kalıyor diyor ama bende çalışmak istiyorum düzenli bi isim var sonuçta saatim belli sadece gece de gidip çalışma durumum oluyor. Eşimde gece çalışman hoşuma gitmiyor ortalık pis insanlarla dolu ya başına bi iş gelse felan diyor
Ama ben çıkmam işten eşime de söyledim bunu o da bu ara sürekli söylüyor. Çık eve de sana da ben bakarım felan diyor..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılEger paran kendine kaliyorsa calis. Ama adamda haklı. Bende calisiyordum evlenince biraktim ama kendimi de garantiye aldim. Yatirimimi yaptim, kendimi biraz garanriye aldim (esimin haberi de yok. Olmasina gerekte yok) bosansam ortada kalmam yani calismiyorum diye. Cogu kadin bu yuzden bu cesareti alamıyor. Kadin hem evde hem disarda çalışıyor bize yazik oluyor. Eger kocan ev islerinde, yemekte destekciyse calis. Ama degilse sana yazik. Bir de ustune kazandigina da konuyor, yiyorsa daha da yazik. Kadin hem disarda hem evde calisiyor, hemde ev gecindirmis oluyor. Bu durumda kocaya, erkege ne gerek kaliyor. Bir de kocan bu paraya, bolluga alisirsa sen istesen de ayrilamazsin belki ilerde. Ilerde ben calismak istemiyorum cocuga vs bakmak istiyorum dersen istemeyebilir boyle alışırsa. Memur, ogretmen vs olsan calis derdim de nobetli, gece vardiyasi olan isler bence kadina daha zor. Eşinde bu noktada hakli. Biraz daha calis, yatirimini yap, kendini garantiye al, ayrilik durumunda ortada kalmayacak bir durumun olsun, sonra rahat et derim evliliginde. Arada canin sıkılınca git yine calis, degisiklik olsun diye. Ben emekliligimi de ödüyordum. Esime söyledim. Sen devam ettirir misin, ilerde emekli maasi girer eve dedim. Kabul etti. Etmeseydi ben yine ödeyecektim. Iyi geliyorsa vs calis bir sey demem de. Bana memurluk disinda diger isler agir geliyor kadin icin. Benim direncim bu kadae yani. Her insan bir degil tabi.
Atamamda olmadi bu vakte kadar. Bekarken gerek ozelde, gerek kendi alanimda calistim. Harcamadım hep oynadim. Altin, hisse vs vs. Şu an bankada aylik getirisine beni fazlasiyla tatmin eden, tek yasasam, ortada kalsam masraflarimi karsilayan bir butcem var. Onu da tl de bırakmıyorum olabildigince. Atamam olsa gider bende çalışırım sevlet bunyesinde olamadiktan sonra calismayi kendim icin mantikli bulmuyorum. Ayrilik olsa cok sukur param var. Bunun ustune gider alnimin akıyla calisir yine kazanırım. Erkekte evini, esini gecindirmekte bir sakinca görmüyorsa kadin olarak yuk almaya gerek yok bence. Evde oturmuyorum da. 2. bolum okuyorum, halk eğitimde kurslara gidiyorum. Ilim bilim alaninda okuyup kendimi gelistiriyorum. Kendini gelistirmek sadece bolum okumak, meslek yapmak degil aslinda. Bizim ulke tam tersini dusunsede. Istediğim seyleri yapabiliyorum. Derdin paraysa, ortada kalmaksa kazancini kenara at, yatirimini yap derim. Keske evlenmeden yapsaydin. Ama iyi geliyor, kafa dagitiyorum vs ise ona bir sey diyemem. Ama cocukta fikrin degisebilir. Ne calisan kadinlar var, anne olunca cocugunu birakamiyor, zaman cok hizli geçiyor onun yaninda olmak istiyorum diyorlar. Sen bilirsin. Benim fikrimce boyle. Kendime uygun olani boyle. senin icinde ne uygunsa esinle cok zitlasmadan bulursunuz diye düşünüyorum.
34 Yorumla- 1 yıl
Böyle akıllı kadınlar var miydi
Cevap sahibi1 yıl@Betülcüm hayir kendi paramla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 605 cevap paylaştı. neden böyle demiş anlamıyorum. bir insanın çalışıp para kazanması ne kadr güzel bir şey. bu devirde tek maaşla geçinmek çok zor sen işten çıkarsan geçinemezsiniz hem çok zengin olsa bile eşinin parasıyla nasıl rahatça bir şey alabileceksin. en iyisi çalışmaya devam et ekonomik özgürlüğün olsun. bu benim için çok aşağılayıcı bir şey olurdu eğer eşim bana böyle deseydi
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. buna ben sunu anlamıyorum niye tepki koymuyorsunuz. bu resmen su andaki dünyada bir kıza ana avrat sovmek gibi değilmi. calıssın diye bi rüzgar var su anda kadınlar ıcın. sen olanı kopartıyorsun. evli ve kocası bunu yapan esi. o zamanda erkek mezalımı her alanda denilebilirdi. işte ekonomik hayata girelim calısalım sosyal hayatta yer edinelim diyoruz ama evlenince işler değişiyor erkekler her seyimize karısıyorlar. kadın güclüdür her seyi yapar algısına bu ters değilmi. işte türkiyede işte sanayideki ilk kadın fren ustası. ne bilim ilk tren rayı tamircisi diye haber olur ya. ilk susu busu. bu düşünce bir.
ikincisi ise eski usul. işte erimdir ay ne tatlı hatununa kıyamıyor. onu kıskanıyor. onun sac telinin tekine zarar gelsin iştemiyor. erkek değilmi karısına bakcak zorunda işi o. bu motto.
ben 2sininde paralel ilerlemesine şaşırıyorum.
00 Yorumla
1 yılİşten çıkma devam etmelisin. Kendi ayaklarının üstünde durmak her zaman iyidir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
89Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yıleşin sana karışamaz.. zorluyorsa da boşanın gitsin bence de
00 Yorumla Şunları bil. Sana bakar ama nasıl bakar. İstediğinde istediğin şeyi alamaz çünkü masraf çok olur. Dışarıya gezmeye giderken 3 kere düşünürsünüz çünkü masraf çok olur. İstediğin kıyafeti sipariş ederken hesap verirsin. Gittiğin gezdigin yaptigin her şeyi sorgular. Evde kalacagin için o seni değil hep sen onu merak edersin. Eşinin işinden rahatsız olma sebebi seni düşünmesinden madem senin sevdiğin mesleğine engel olmak yerine bir sorun olduğunda destek olur sonuçta onun mesleğinde de sorunlar oluyordur. Senin evde oturmanı istemesi başı ağrımasın diye bence... Evlenmeden önce bu işi yaptığını biliyordu neden o zaman değil de şu an evlendikten sonra konuyu açtı. Kimseye fitne sokmak istemem asla ama bu mesleğin de şartlarını akıl edecek bir yaşta sonuçta..
30 Yorumla
1 yılAnladığım kadarıyla enlemmeden once de çalışıyordun. Bunu daha önce konuşmuş olmanız lazımdi bu bir. Bı ikincisi senin düzenli bı işin varken durduk yere bu talepte bulunması gerçekten aptalca çalışmayan biriyle evlencekti o zaman. Kaldı ki sen o sana bakamaz ya da bakamiyor diye çalışma ihtiyacı duyuor değilsin. Bu senin gücün. Bu konuda asla taviz verme net tavrını koy çok pişman olursun. En kotu şunu yapabilirsin. Dersin ki amirimle bı görüşeyim evli olduğum için eğer imkan varsa gece mesaisi olmasa vs diye konusurm dersin o kadar
10 Yorumla
1 yılSen calisirken evlenmissiniz anladigim kadariyla. Esin calisan bir kadin begenmis ve onla evlenmis. Seni degistirmeye yontmaya calismamali. Seni bu sekilde kabul edip evlendiyse bu sekilde devam edecek, bunu kabullenmek zorunda. Calismayan bir kadin istiyorduysa calismayan, ev kadini olmak isteyen de dolu kadin var cevrede. İnsanlar evlendikten sonra birbirlerini degistirmemeli, ask benmerkezli degildir. Istemedigini soylemeli ve uzlasmalisiniz, kabullenemiyorsa kendi problemi oluyor kendi kendine cozecek.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılkocani aldatma hocam. ne olursa olsun evine ailene sahip cik. zaman kotu. kocanda hakli. seni gercekten seviyormus. yarin cocugun oldugunda dusunursun ayrilmayi ama gercekten bu konu evlenmeden once konusulmasi gereken bir konu. lutfen yanlis anlama beni.
15 Yorumla
Soran1 yılNe ayrılması ne aldatmasi? Soruyu yanlış anladınız herhalde
- 1 yıl
gelecekte ihtimal korkulari soyluyorum
Soran1 yılAsla aldatmam eşime sadık biriyim her zaman
- 1 yıl
kardesim benim. aslansin sen. Allah yolunuzu acik etsin.
Soran1 yılTeşekkür ederimm
- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
1 yılCinsiyetçiliğe maruz kalıyorsun (kadınlar geceleri kendini koruyamaz) ve senin güvencen olan maddi kaynağın kesilmeye çalışılıyor.
Daha fazla büyümeden bu konuyu 'İşimde kalacağım, bunu bir daha duymak istemiyorum.' diyerek kapatmalısın.20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Abi öküz erkekler Twitter'da sanıyordum, buraya da doluşmuş.
Sakın işinden ayrılma derim. Eşini nasıl ikna edersin bilmiyorum. Edemezsen de emrivaki yap ama sakın ayrılma. Eşinin aklı sende kalıyorsa ona de ki emin ol havalimanı evden daha güvenli.10 Yorumla
1 yılhavaalanından daha güvenli iş mi varmış güvenlikler için neticede kontrol noktaları diğer çalışılan güvenliklere göre gayet rahattır diye düşünüyorum, lakin yaş durumunu bilmemekle beraber sağlık bakanlığına sürekli işçi statüsünde basvurmani öneririm çünkü hastanede daha rahat güvenlikler
10 YorumlaKadının yeri evidir en guzel. meslek. ev hanimligidir zaten zaruriyet yoksa kadın evinde durmalı evin geçimi erkeğe aittir. Erkek eve geldiğinde gülümseyen onu karsilayan sıcak bı eş ister.
33 Yorumla
Soran1 yılBence kadının da güzel bi işi varsa çalışmali. Ben isimden memnunum severek yapıyorum. Hem evde tüm gün durmak sıkar insanı hemde çalışmayi seven ve sosyal olmayı seven biriyim
eşin gece çalışmandan hoşlanmıyorsa gece çalışmayan biriyle evlenseydi ya o zaman? zaten bunu bile bie seninle olmuş ama şu an mı sorun yapıyor? kesinlikle ayrılma işten, sonra başkasının eline bakarsan senin hayatını zindan ederler. benim etrafımda çok var çalışmayıp da eşlerinden para dileniyorlar eşleri desen bok gibi insanlar ama çalışmadıkları için onlara muhtaç kalıyorlar bir süre sonra
00 YorumlaSen su feminis kadınları dinlersen evliligin biter yok minnet etme yarın yüzüne vurar hiç bi erkek yapmaz bunu yapıcak olsa zaten çalışmanı ister gece çalıştığım için korkuyodur adam ben olsam bemde müsade etmem belki çoçuk düşünüyodur o yuzdende böyle yapabilir burdaki isnsanlara çok kulak asma yarısı feminist kadın yarısı abaza erkek çalışmasan bence evliliği daha iyi olur daha fazla beraber olırsunuz sen çalıstıgın için büyük ihtimalle düzenli yemekte yiyemyorsunuzdur bunlar hep sorun erkek hizmet görmek ister başkası himayesi altında çalışıcağıma akşa eşine yemek yap bemce hizmetide yanlış anlama ilgi olarak çok zorda değilseniz bence eşini dinle
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSana bakması yeterli mi senin için? Kedi mi bakıyor da yemini, suyunu, veterinerini karşılamak yetecek?
Özgüveni eksik, bencil birisi işi yolunda giden eşinden işini bırakmasını ister?
Tsk da bir subay , bir doktor, bir savcı olup gece de çalışmak zorunda olduğun zamanlar olsaydı da işten çıkmanı mı isteyecekti?
Sen , sen ol işini bırakma. Ekonomik özgürlük, gelecekte emekli olabilme şansın için işine devam et.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞöyle erkekler bir bize denk gelmedi. Nerede çalışma meraklısı kadın varsa karısını çalıştırmak istemeyen erkekler onları buldu. Bize de tembel elimize bakan prenses, erkeksi ve eril olmayan erkekler düşüyor. Bizim kari parası yemeye can atanları karısını çalıştırmak istemeyen adamlarla değiştirelim ne güzel olur. Sözüm sana değil meclisten dışarı.
13 Yorumla- 1 yıl
Bunun zeminini feminist hemcinslerin hazırlıyor.
Cevap sahibi1 yıl@hayatyordubenibe farkındayım onlar zaten evlenmiyor ama erkeklerde bu kezbanlarin peşinde
- 1 yıl
haklısın. keşke kolayca ayırt edilebilse bu tarz kızlar.
yorumlarda biri aşagılamış kocasının bu tavrını. hemen engelledim onu ola ki yanlışlıkla karşılaşmıyım diye 😂
Gizli Üye(18-24)1 yılHer yerde pis insan var nerde yok ki? bide siz neden evlenmeden önce konusmadiniz ki hic mi konusu gecmedi? kaldı ki sen güvenlik gorevlisisin kim sana yanlış yapmaya cüret edebilir üst düzey biri olmadığı sürece sen ona de ki dikkat edicem söz veriyorum ama lütfen bana engel olma ben çok mutluyum çalışmaktan evde yapamam ben kafayı yerim de eğer kötü tek bir hareket görürsem dediğin gibi yaparım de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBeni böyle sevdin, evlenene kadar söylemedin şimdi mi söylüyosun de. Sürekli evde olsan sıkılacağını, işin aynı zamanda sosyalleşme ortamın olduğunu söyle. Ve o ne derse desin vazgeçme işinden. Sonuçta seni boyle sevmiş ve sen çalışıyorken evlenmiş. İlk birkaç ay işine karışır, kabul edersen sonra hayatınla ilgili diğer şeylere de karışmaya ve seni kısıtlamaya başlar. Hiçkimsenin bunu yapmasına izin verme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEşinin sana karışmasına izin verme sen onun işine burnunu sokmuyorsan o da bunu yapamaz. Senin için endişelenebilir ama bu kadar, fazlası zarar. Senin bir kadın olarak her duruma hazırlıklı olman gerekiyor işini para kapını kocanın lafıyla terketme sakın. İşine devam et eşine de böyle söylemesinin seni rahatsız ettiğini kişisel alanına tercihlerine saygılı olması gerektiğini söylemelisin.
00 Yorumla
1 yılHavaalanı çalışabileceğin en güvenli yer. Gayet steril, sakıncalı insanlardan uzak. İşinizi seviyorsanız bence işinizden çıkmayın. Çok dert ediyorsa işe sizi o götürür işten çıktığınızda gelir alır. Ki bence gerek yok.
01 Yorumla
Soran1 yılBence de öyle
1 yılIsini birakma kimse icin. Bazi erkekler bir tek ona muhtac olman icin boyle soyler. Her zaman kendi paran olsun. Belki 5 gun degilde 3 gun calisirsin. Ama kendi paran olur. Gunun sonunda kimse sana paradan dem vuramaz
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben de tam böyle bir işi çevirdim gece vardiyası var diye ama pişman değilim. Havaalanı güvenli bir yer bence vazgeçme. Bu senin geleceğin sonuçta çocuk yoksa
20 Yorumlaevet sana bakabilir ama şu dünyada hiçbir şeyin garanti olmadığını unutmamak gerekiyor kendi paranı kazanıyor olman ileriki vaadede işine çok yarayabilir. Kendi görüşüm tabi ki karar sizde ama bence işinizden ayrılmamalısınız.
00 Yorumla
1 yılevlenmeden önce de bilmiyor muydu çalıştığını şartlarını :) komik geliyor nikah basınca yapma etme çalışma diyen erkekleri görünce
bu şekilde bir daha anlatmaya çalış ama işini bırakma derim.
10 Yorumla
1 yılEndişesi gayet normal ama bu işten çıkmanı gerektirmiyor çünkü zaten havalimanları en güvenli yerlerden birisidir. Hiçbir şey olmaz. Bu şekilde konuş anlayacaktır.
İşinden de çıkma derim zaten
00 Yorumlaaçıkçası bu zamanda tek kişi çalışarak bence bir yere geçindirmek çok zor eşin yanlış düşünüyor yarın bir gün çocuklarınız olacak onlara iyi bir gelecek sağlaman gerekiyor hamile kaldığında zaten çalışamayacaksın bebek çok pahalı bir süreç yani bilmiyorum tabii kendin bilirsin ama bence çalışmalısın
10 YorumlaBir şartla kabul et bence. Sigortanı ödesin ve sana aylık maaş versin. Sonuçta iş senim güvencen. Erkekler hep aynı bahane ile kısıtlamak istiyorlar. Ya kıskançlık ya da başına bir şey gelir yalanı.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 606 cevap paylaştı.
1 yılEvlenirken çalışıyordun kararına saygılı olması gerekir şimdi boyun eğersen bütün istediklerini yaptırır sana daha 3 aylık evlisiniz şimdi böyle yapan çocuk olunca daha kötü olabilir
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çalışmaya devam etmelisin. Gecesi gündüzü yok gelecek olan heryerden gelir maalesef. Eşin size tabiki de bakabilir ama insanın kendi kazandığı bir başka.
10 Yorumla
1 yılO kadar yıl okudun , ailen seni okuttu meslek sahibi oldun kendi mesleğini yap
Kariyerin seni asla bırakmaz20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılBaşlarda birazcık bence şey yapma bırak çalışsın birazcık aile ilerlesin madde açıdan zorluklar falan baş gösterir sonra emin ol çalış da diyebilir sana ama birazcık vakit geçsin yani
00 Yorumla
1 yılGüven problemi olduğu bir gerçek. Gece çalışmasanız belki bir nebze daha rahat eder ama bilemedim..
03 Yorumla
Soran1 yılGüvenini sarsacak biseyy yapmadım ki ayrıca bana her anlamda güveni tamdır
- 1 yıl
Siz güvenilir birisinizdir. Oda farkındadır. Güven konusuna %10 siz etki etsenizde %90 kendi psikolojisi ile ilgili bir durum. Yani siz gündüz çalışsanızda size %100 güveneceğini söyleyemem. Aklını yine kemiren bişeler olur ve birgün bu ciddi soruna dönüşebilir
Soran1 yılAnladımm
Kesinlikle bırakma şu an pişmanlığını yaşıyorum hiçbişryimmeksik değil ama şahsi almak istediğim bir şey için gerek var mı boş ver napıcaksın onu bi dahaki ay bakarız oluyor sürekli bi zaman sonra sende teklif dahi etmeye çekinir hale geliyosun ve şimdi yeniden basit bi işte bile çalışmama izin vermiyor
00 Yorumla
1 yıl2 ay bakar sonra o kadar para mı kazanıyorum nereye gidiyor bu paralar der. Bu konuyu evlenmeden önce konuşmanız gerekiyordu. Bu ekonomide bir çırpıda işten çık diyebiliyorsa ya durumunuz çok iyi ya da eşin çıldırmış. Ayrıca istediğin bir şeyi yapmak için neden birilerinden onay bekliyorsun ki. Yap veya yapma sonucunu kendin yaşayacaksın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeden önce bu konuyu konuşmuş ve buna açıklık getirmiş olmanız gerekirdi. O zaman tamam diyip şimdi hayır diyorsa ben seninle bu şartlarda anlaşmadım diyerek işine başlayabilirsin
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 714 cevap paylaştı. havalimanında güvenlik görevlisi olarak çalışmak gayet iyi bence tehlikesi nerdeki en güvenli yerlerden biri
07 Yorumla
Soran1 yılBende bilmiyorum evimize uzak arabayla 30,40 dk sürüyor bazen rabayla kendim gidip geliyorum acaba o yüzden mi endiseleniyor bilmiyorum
Soran1 yılEvet düşünmesi güzel tabi:)
Soran1 yılTeşekkürler:)
Soran1 yılOna da zaman ayırıp ilgileniyorum ki zaten
Cok masraf yap ora yetmıyo bı maaş de ama öylede kabul etmeyebilir bilmiyorum 😄😄😄
30 Yorumla
1 yılSakın işinden ayrılma, çok pişman olursun. Her kadının mutlaka kendi ayakları üzerinde durması lazım😊😊
10 Yorumla
1 yılÇalışmamı gece çalıştığım için istemiyorsan bana bir araba al.. onunla güvenli şekilde gidip geleyim diyebilirsin 😊
10 Yorumla
1 yılbir kadının ne olursa olsun çalışması lazım ilerde erkeğin eline bakmamak için. Saatlerinde belli bu çok iyi kararının arkasında dur aşkım
10 Yorumla
1 yılSen evlenmeden önce çalışan biri olarak şimdi neden kısıtlamaya çalışıyor çok saçma
20 Yorumla
1 yılGece çalışmanı istememesindeki korku nedir? Aldatma ihtimalinden dolayı mı?
04 Yorumla
Soran1 yılHayir tabi ki de. Bana olan güveni tamdır ama çalıştığım yer evimize arabayla 30,40 dk mesafede bazen tek gidip geliyorum endiseleniyor ama endiselenecekte bi durum yok aslında. Hem de sadece evle ilgileniyim istiyor senin calismana gerek yok geçimi ben sağlarım sen evimizle ilgilen sadece diyor.
- 1 yıl
Anladım korkusu yersiz ve hayatına müdahale etmesi de yanlış. Neden dersen çünkü sen kendin çalışmak istiyorsun ve kendi hayatını garanti altında tutmak istiyorsun sonuç olarak. Hep ona bağımlı olmuş olursun bir işten ayrılırsan.
Soran1 yılAynen öyle bende hep ona bağlı kalmak istemiyorum. Sadece kendi çalışsa ben calismasam maddi açıdan zorluk çekmeyiz biliyorum ama kendi ayaklariminda üstünde durmak istiyorum sadece kocama bağlı yaşamak istemiyorum
- 1 yıl
Çalış gitsin hiç kafaya takma:) Azimli ve çalışkan kadınları görmek güzel böyle
1 yılİşini bırakma pişman olursun feminist meminist ne derseniz diyin awq biz çok duyduk bu lafları sonra da yüzüne vurur
00 Yorumla
1 yılAyyy... cok kotu. Kusura bakma ama oz guvensiz bir danayla evlenmissin.
Sinirini ciz net sekilde derim.00 Yorumla
1 yılHavaalanında ne olabilir. Bence onun bilinçaltında yatan başka şey
02 Yorumla
Soran1 yılBaşka şey derken ne gibi?
- 1 yıl
Kıskançlık, hafif ger kafalılık yani sen on muhtaç gibi yaşa vs
- Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı.
1 yılEşin haklı ama evlenmeden önce bunlar konuşulmuş olması gerek gecd çalıştığın zamanlarda o alsın işten seni alabilirse o bıraksın
00 Yorumla Haksız da değil haklı değil. Bebek düşüncesine göre revize olur mu?
01 Yorumla
Soran1 yılZaten hamilelik gibi durumum olunca işten çıkarım bende ama onu da 2,3 yıl sonra düşünüyorum
- Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı.
1 yılEşin ne iş yapıyor kazandığı para yetiyorsa çalışma zaten hamilesin
07 Yorumla
Soran1 yılHamile değilim ki
- 1 yıl
başka bir soru ile karıştırdım belikide allah söyletti 😅
Soran1 yılAy dur kizz 😂
- 1 yıl
olabilir valla 😅
Soran1 yılYok yok hem daha 3 aylık evliyim daha var bebisee😂
- 1 yıl
çıkart aradan işte 😅
Soran1 yılDaha bi kaç senesi var 😂😂
- Aile & Toplum konusunda 804 cevap paylaştı.
1 yılHavaalni daha guvenli , cok guvensiz olsa zaten sen istemezssin. Biraz tatli dil ile konus ikna et
00 Yorumla
1 yılBence calismani istiyoo.. seni dusunuyomus gibi görünmeye calisiyoo.. eve iki maas kim girmesini istemez
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBir kadının ekonomik özgürlüğü olmalı. Köle sisteminin sonu gelmeli artık.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılbence işten ayrılma oturun bir gün bu konuyu halledin
10 Yorumla Eşine katılıyorum bence çalışma hele ki gece çalışmak hiç olmaz ya
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
1 yılEvden calia örgü yap sat veya evden işler. Yap
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSakın bırakma işini kanka ama eşin seni seviyor en azından güven tam oturana kadar caliş yani hemen bebek yapma. Deki merak etme istediğin zaman ara iyiyim orada birsürü kadın var de
10 Yorumla
1 yılBunu evlenmeden önce konuşup halletmis olsanız daha güzel olurmuş.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeden önce bu sorunu çözseydiniz keşke, boşanmaya kadar yolu var
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı. Evlilikte 5 yıl diye gayrı resmi bir sınır var. 5. Yıldan sonra izin verir. Biraz daha zaman ver ona
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 735 cevap paylaştı.
1 yılÇalış eşini dinleme ne olursa olsun bir insan kendi ayakları üstünde durmalı
00 Yorumla
1 yılBebek düşünüyorsan en azından o zamana kadar çalışayım deyip ikna etmeye çalış
00 Yorumla
1 yılZor biraz da güvenlik şefinlw konuş sadece gündüz çalışmayı ayarla
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 313 cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeden önce konuşsaydınız danaya girer gibi evlenmişiniz 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir erkek olarak bende kadın çalışmasın diyorum yoruluyor sonra ev ihmal ediliyor evlilik zedeleniyor
03 Yorumla
Soran1 yılEv ne açıdan ihmal ediliyor ki?
Cevap sahibi1 yılBir arkadaşimin konuşmasına şahit olmuştum gel çalış evle uğraş çocukla uğraş koca ile uğraş bıktım diyordu kadını da evliliği de yıpratıyor
Soran1 yılO konuda haklı tabi. şu an benim çocuğum yok ev işlerini de ne kadar ortaklaşa da yapsak esimin yaptığı benim ki gibi olmuyor ben ilgilenmek zorunda kalıyorum çoğuyla ama zaten hamilelik gibi bi dururum olduğun da çalışmayı bırakmayı düşünüyorum bu da en az 2,3 yıl sonra olur
- Devamını Gör (99)
Devamını Gör(144)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Yeni evliyim, eşim çalışmamı istemiyor. Çalışmak istiyorum, nasıl ikna ederim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler