Ailede dışlanıyormuş gibi hisseden var mı benim gibi?

Arkadaslar ben sülalede tek kızım ama daha çok ilgi görmem gerekirken görmüyorum kucukken çok görürdüm ama utangaçtım tabi şimdiki yaşım 15 ama hâlâ utangacım ailede çok konuşkan biri değilim babamla ps de oyun oynarken çok eğleniyoruz tek ben oynuyorum o izliyo ama oynamis gibi de oluyo nerdeyse hicbir bolumunu kacirmiyor komik sahnelerde gülüyoruz o neşe bana yetiyor ama genel olarak neredeyse hic konuşmuyoruz annemle de arkadaş gibiyiz biyerlere gidiyoruz ama bazen aramızda anlasmazliklar çıkıyo mesela yanına geliyorum sırnaşıyorum git bi cok sicaksin diyo bunaltma insani diye ben boğayım oda o yüzden neyse iste kardeslerimle de küçükken cok eğlenirdik hep beraberdik o zamanlarım çok eğlenceli geçti aksiyonlu falan çok güzeldi ama şimdi ise koptuk yani çok saçma ortanca kardeşimin oyunda tanıştığı bir abla var ona Fulya abla diyo ya gücüme gidiyo ağlayasım geliyor hani sonuçta sana birsey olduğunda yanina o ucmicak uçmayı birak kosmicak bile ben varım lan ablan olarak manyak sey sana birsey olsun sana birsey yapsın biri hemen ben uçarım yanına (bu küçük kardeşim için de gecerli) Neyse genel olarak gerçekten çok sıkılıyorum keşke kız kardeşim ya da ablam olsa ne güzel eğlenirdik... Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim gibi olan biri var mı?

Ailede dışlanıyormuş gibi hisseden var mı benim gibi?