dogruların söylüyorsunuz ve haksızlıga katlanamıyorsunuz diye kardeşler arası ya da aile arası dışlanan var mı aranızda? lütfen dürüst olun?
Cevabın nedir?
Biz 4 kardeşiz 3 kız bir erkek 15 yaşındayım ben, ben bir ara asosyal olduğum için hep bana deli diyorlardı başka birşeu yok deli hep, birde çok sinirliyimdir sessiz sakin birisi olduğum kadar sinirliyim, açık ve net olduğum için ailem beni hep dışlar kardeşlerim olsun dalga geçerler deli diye buna çok üzülüyorum çokta ağlıyorum hep beni dışlarlar bir yere gidiyorlar diyelim hepsi gider beni çağırmazlar otur sen evde napıcaksın derler, ablalarım arkamdan konuşur suratsız ikiyüzlü derler aslında öyle biri değilim arkadaşım dahi yokki benim:d nasıl iki yüzlü olabilirim babam olsun annem olsun kardeşlerim amcam olsun beni hep dışlarlar çok zoruma gidiyor ve ben 15 yaşındayım çocuksun diyebilirsiniz ama emin olun içim 70 gibi :d yoruldum annemle babamın kavgasından bana deli demelerinden deli değilim ki ben sadece kimseyle konuşmayı sevmiyorum herkes ikiyüzlü çünkü ama bana deli diyorlar ve açık sözlü olduğum için annemle dışlarlar beni :d
274 Yorumla- +1 yıl
Tek hatamız iyi yürekli, açık sözlü, saf, hiç ses çıkarmayıp sürekli kendimizi ezdirmemiz☹️
- +1 yıl
Evde bir de mutlaka bir beyin vardır, herkesin herşeyi ona danıştığı bir kişi. Mesela en KüçüğümüZ. Herkes ona akıl danışır onu sever onun fikirleri hep onlar için doğrudur, bende bu haksızlığa gelemediğim için diğerleri bana düşman. O da zafer benim der gibi arkamdan kuyumu kazıp oyun oynayıp hepsinin gözünde kötü değersiz gösterir.
- 1 yıl
Şimdi bak bu sözle inanılacak bir şey değil ama bazen insan karşındakine bakar ben buna güvenebilirsin der ya insanlar bana öyle bakıyor bir kızda şu an aynı senin gibi bana öyle bakıyor benimle sevgili olmak istiyor ben gerçekten iyi bir insanım ona yardım etmek istiyorum elimden geleni yapmak istiyorum ileriyi düşünüyorum oda öyle düşünüyor ama psikolojik durumları falan anlarsın sen onunla evlenirsem çocuklarımızı büyütebilirmiyiz iyi bir şekilde ona benzediğin için soruyorum o annesi konusunda sıkıntısı yok ama babasız büyümüş sayılır gerisi aynı senin halin işte ne yapmam lazım o beni seviyor ve sevgili işine çok ciddi bakıyor bu kuşaktan değil yani zden bende aynı şekilde birbirimize benziyoruz bir çekim var aramızda
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz en azından dışlanıyormuşsunuz benim öz anam ve babam olmasına rağmen hem dışlıyorlar hemde bir hergün haksız yere dövüyolar beni. Hergün alay ediyolar. (Salak, gerizekali, beceriksiz..) diye hani bir anne baba çocuğunu her zaman destekler ya beni hiç eğitim hayatımda desteklemediler erkek kardeşim var onu sürekli destekliyolar ders olsun yaşadığı şeyler olsun. Bir şeye ihtiyaç duyduğumda hyr kendi paranla al diyolar ayrıca 5,6 yaşımdaykende istediğimi almazlardı sadece telefon aldılar daha bişey almadılar bebekken de dövülüyomuşum ayrıca
135 Yorumla- +1 yıl
Aynı şekilde sayılır aşağı yukarı benim öz anam babam ablam 2 abim hep dışlandım içeride kahkaha atarlar ben külkedisi sevilmeyen hep yargılanan dik başlı asi pis vs denen brym aslında benim güçlü olduğum bileyşeri başardığım için kabullenmediler hiç şimdi hiç biriyle görüşmüyorum kafam rahat. Ayrıca ben üvey annelerle büyümüş biriyim yani itilp kakılmamın kitabını yazarım... ve en küçükleriyim... birde üvey anneden bir tane kız kardeş var oda aynı çıkarı varsa var yoksa yok...
- 1 yıl
@cerentsdm bende 🥲 yaşadığım için burdayım
Bazı çocuklar var hakikaten sevilirler ve sayılırlar içerde de dışarda da öyle görürüz ama bazıları da sevilmezler sayılmazlar dışarıdan da öyle görülür. Toplum da sevilmek veya sevilmemek gibi. Şayet sevilmiyorsak bence kendimizi sorgulamamayız sonuçta bizlik olan tek kısmı layık olmamak belki sevilmeye veya sayılmaya layık değiliz eğer öyleysek gördüklerimiz bize bunu hissettiriyorsa bu duruma alışmak için hep birlikte dua edelim
61 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılüstelik kardeşim bile yok. dışlamıyolar ama hep bana yükleniyolar tek çocuk olmama rağmen isyanı basasım geliyo 21 yaşındayım onlardan daha çok şey bilmemi sindiremiyolar resmen.
37 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel kafa rahat kardes yok bişey yok
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle gerçekten hayat bana güzel ama bazen anlaşamıyoruz işte.
- +1 yıl
Olur öyle şeyler :)
Soran+1 yılçok şanslısın tek çocuk olman iyiydi..
Cevap sahibi+1 yılöyle de denebilir ama benim tek yumurta ikizim ölmüş ve ölür denirken 8 aylık doğmuşum. belki de yaşayan ben olduğum için şanssızım onu da bilmiyorum.
- +1 yıl
@croissante ohh misss☹️ keşke yerinde olsaydım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
21Cevap
İlk önce benim ailem dünyanın en berbat ailesi nasıl mı Annem denen şahıs 3 erkek kardeşi ile büyümüş Tabiki tek kız olduğu için annesi onu hep dışlanmış hep erkek kardeşlerini sevmiş. Küçükken çok ezik büyümüş. Bu arada ben iki kardeşim benden iki yaş küçük kız kardeşim var. Bu annem olacak şahıs küçükken annesinden görmüş olduğu dislanmayi ve hor görülmeyi tam tersi olarak beni dışlayarak telafi etmeye çalışıyor. Kavga edince kız kardeşim suçlu bile olsa kız çocuğu ezilmesin diye beni suçlu buluyor. Normalde çok yakışıklı biriyim diğer akrabalarım ve çevremdeki tanıdığım veya tanımadığım insanlar tarafından yakışıklı biri olarak göze çarpıyorum ve iltifat ediyorlar. Ama annem olacak şahıs ne kusurunu bulsamda laf söylesem diye fırsat kolluyor. Kız kardeşim olacak pislikte aynı. Çevremdeki insanlar annem olacak şahısa seni oglan çok güzel kusura bakma ama kızın o kadar güzel değil diyorlar görmeniz lazım annem olacak şahıs çıldırıyor resmen insanlara güzel görünmemem için saçımı kazıtmami bile istedi. Babami soracak olursanız kendinden başka kimseyi düşünmeyen cimri sorumsuz adamın teki o da onlar gibi
110 Yorumla
+1 yılBen evin en büyüğüyüm 9 yaşındada kardeşim var. Benim bilgisayarım yok kardeşiminde yok, babam bir ara iş yerindeki bilgisayarı hafta sonları eve getiriyodu. İki günde bilgisayar kardeşimdeydi, ben sürekli bilgisayarı istiyodum aileme falan sıruyodum sürekli. I küçük biraz oynasın diye geçiştiriyolardı sürekli. Kardeşim bilgisayarı baya takıntı haline getirdiği için babam artık bilgisayarı iş yerine götürmeyi bıraktı ve sürekli evde kaldı. Babam sürekli kardeşime bir sürü oyun alıyo, sürekli klavye mouse givi şeyler alıyo. Ben bilgisayarı istediğimde kardeşim sinir keizleri geçiriyo sonrada ailem benim ağzıma sıçıyo. Bu kavgalar arasınsa ailem bana o kadar ağır şeyler söylüyolarkı kendimi odama kapatıp Allaha canımı alması için bir sürü kere yalvardım. Şimdi böyle anlatınca ciddi görünmüyo ama ben kaç kez sinir krizi geçirdim bunlar yüzünden. Ödevlerimi yapmak için bile alamıyorum bilgisayarı. Bazen gizlice oyun yüklüyorum ertesi gün bi bakıyorum oyunlarımı silmiş. Onu benden daha çok sevdikleri ortada tabi ama yüzüme vurduklarında gerçekten çok canım yanıyo
32 Yorumla- 1 yıl
Bende dışlamıyorum
- 1 yıl
Dislaniyorum
+1 yılBen dışlanıyorum. Aile içi bir olay olur herkes toplanıp fikrini söyler ben ağzımı açınca sen sus bişe bilmiosun derler. Bi fikir alınırken herkes birbirine sorar ama ben fikrimi sununca duymamazlıktan gelinir, bir yere gidildiği zaman beni aralarına almazlar bazen habersiz giderler, ve diğerleri sohbet esnasında gayet güzel anlaşırken ben de aralarına girdiğim zaman patavatsızmışım... Neden niye? Ben yaşamak bile istemiyorum bu eve bu aileye ait değilim... Dışarıda çevremde herkes aşırı seviyo aile içinde en çok beni seviolar Bi tek ailem dışlıyo
121 Yorumla- +1 yıl
Bişey sorabilirmiyim
+1 yılBen 15 yaşındayım 5 kardeşiz 4 kız 1 erkek. Annemin tek erkek çocuğu var diye onu el üstünde tutmasindan nefret ediyorum. Bide ben biraz sinirliyim kardeşlerimle pek iyi gecinmem hep kavga ederiz annem de hep beni suçlu bulur ve ağza alınmayacak küfürler eder benim de zoruma gider laf dalaşına gireriz. Bugün yine kavga ettik bana, sen sijofrensiz psikolojin bozulmuş git bu evden dedi ben de senin evin mi diye çıkıştım. Burası benim evim benim çocuklarım sen kimsin de bu evde kalıyorsun sen benim kızım değilsin dedi. Ben her gün böyle olaylar yüzünden ağlıyorum nefret ediyorum ailemden yurt olsa da kalsam diyorum
90 Yorumlaevet ailem tarafından dışlanıyorum kendimi soyutlamaya başladım resmen. Çocukluğumdan beri doğru düzgün sevgi görmedim. Dünyaya gelmemde benim ne suçum var diye sorguluyorum. İnsanı psikolojik anlamda zorluyor ve sürekli strese , üzüntüye giriyorsun. en kısa zamanda kendi hayatımı kurmak istiyorum. İçimdeki çocuğuda asla öldürmeyeceğim..
150 Yorumla13 yasında babamı kaybettim. En büyük darbeyi gördüm. Annem tarafından hiç sevilmedim. O kadar yanlız hissediyorum ki. Sürekli hata yapıyorum. Öğretecek doğruyu yanlışı gösterecek kimse yok. Sahi hangi cennet unutturacak bu cehennemi? Bu dünya gerçekten yaşanmaya değer mi? Keşke babam yaşasaydı...
90 Yorumla
1 yılEvet var annem bana hep kızar söylenir çünkü narsist olduğunu çok geç öğrendim ne çocukluğumu yaşadım ne gençliğimi insan doğar ve en güvendiği annesidir ya birde cennet annelerin ayakları altındadır annelere öf bile denmez kelimelerini sıkça söyleyerek büyütmüş benj buda benim kalbime kadar işlemiş nekadar aptalmışım yeni yeni uyandım yaşım 40a geldi üzgünüm kendime haksızlık ettiğim için değerimi bilmefiğim için kendimden özür diliyorum😥
20 Yorumla20 yaşındayım ablamlar hep tarafından hep dislaniyorum ayrı yeten abim de 5 kardeşiz en küçüğüm ama hep dişlaniyorum 3 ü bir araya gelince öyle mutlular ki beni görünce alay ediyorlar fotoğraf cektiriyorlar bana bağırmak ve kızmak için fırsat kolluyorlar annem de buna inanmıyor annem bana başka onlara başka bi insanın ailesi iki yüzlülük yaparsa diğer insanlara nasıl güvenebilir söyler misiniz?
10 YorumlaÇocukluğunda kekeme olup başta annesi tarafından
Alay edilmek ve bunu terbiye aracı kullanan babası, kardeşi ve arkadaşları tarafındanda dışlanmak ve bunlarla başa çıkarak büyümek geriye bakıp düşünüyorum ölmek daha kolaymış
Bunları bir çocuğun başına musallat edip cehennemi yaşatmak tanrıyı bile suçlamışındır
Ölene kadar gerçek anne ve aile Özlem’i ile yaşayacağım
Herkes için merhamet40 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. kalabalık ailelerde bunları yaşayan çoktur. öyle hissederler 3 ve daha fazla kardeş olanlar özellikle. sende durum ne?
09 Yorumla
Soran+1 yıl5 kardeş ama bekarken böyle degildi ben evlendikten sonra degiştiler.
Soran+1 yılözelden measj atmıyrm hiçkimseyle özelden konuşmam burada ben onları niye dışlıyım zamanında hepsine fazlasıyla emegim geçti çocuklarına bile baktım kardeşlerimin ama evden gidip evlenince işleri bitince benle bana karşı degiştiler.
Soran+1 yılyok degiştiler birazda para degiştirdi onları.
Soran+1 yılbilmiyorum hepsi var sanırım birde ben evlenince benle işleri bitti belkide ondandır tamam paranında etkisi var ama.
Soran+1 yılyok hayır bu tür birşey yok.
Keyifleri bilir...
İstemiyorlarsa eyvallah der gideriz ;)57 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah denmiyor işte
Soran+1 yılben boyun egmeyle alaka göremedimki.
- +1 yıl
helall
Soran+1 yılhaklısın..
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılO dışlanma değil ki. Herkes yaşıyor bunu. Aile, anne-baba çocugunu dışlar mı hiç? ¦¬)
01 Yorumla
Soran+1 yılo derken? neyi kastediyorsun?
uyum sağla. yaptıkları zoruna gitse de rahat davran. umursamıyormuş gibi davran. moral bozmaya değmez çünkü
11 Yorumla
Soran+1 yılnasıl olacak o?
Ben ama burada anlatamam sebebini sonra büyük pişman oldular
08 Yorumla
Soran+1 yılnasıl pişman oldular bizimkiler olmaz ya aksine kandilerini haklı buluyrlar
Soran+1 yılinş benimki de senin gibi olur hayat pişman eder arkadaşım ben çok üzülüyrm.
Soran+1 yılanlatsan ya biraz..
Soran+1 yılteşekkürlerde ben özelden hiçkimseyle görüşmüyrm, burdan yüzeysel anlatın isterseniz.
zaten beni bilerek yapmadılar bunuda açık açık soyluyolar en ufak kavgamızda ilk abim sonra babam dövuyor evden kovuyolar az once annemle konustuk benı rezıl ettın hayatımı mahvettın dıyo bi insana yaşaması koyar mı bana koyuyo
20 Yorumla
+1 yılbeni de aksine uzaklaştıkça içe doğru çekerler. boğulacak gibi olurum.
10 YorumlaArada dışlarlar ya da ben dışlarım. sonra yine aynı sevgiyle devam.
00 Yorumla
+1 yılVar ben hergün dışlaniyorum sinir hastasi edicekler beni sonunda
53 Yorumla- +1 yıl
Ahaha :D
+1 yılAilem tarafından değil ama baba tarafından dışlanmıştım halamların hepsi bana düşman oldu eniştemi dövdüm :D
12 Yorumla- +1 yıl
Ben varım aynı sebeplerden 1 ablam 2 abim ben en küçükleri sürekli dışlanan yargılanan vs birsürü şey ama onlar gibi takmamayı bilmek gerekiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
sakın olun arkadaslar kız cocugu egıtmesı zordur
yanlıs bısey yapmayın00 Yorumla
+1 yılÜzülmeyin Öldüğümüz zaman son kez kuyumuzu kazacaklar
40 Yorumlaevet sürekli olarak yaşıyorum bunu
00 Yorumla
+1 yılDışlanmak deilde, artık fazla umurlarunda değilim
111 Yorumla
Soran+1 yılnasıl..
- +1 yıl
Bildiğin umurlarında değilim işte :)
Soran+1 yılkaç kardeşsiniz peki kardeşler arasındamı anne baba arasındamı dışlanıyrsun?
- +1 yıl
Dedimya dışlamak yokta hiçbiri ile konuşmuyorum anlayacağın pek anlaşamıyoruz
Soran+1 yılhiçbiriyle konuşmamak dışlandıgın anlamına gelir anlaşamamakta bundan kaynaklanır..
- +1 yıl
Eee yni ne yapayım öldüreyimmi bunları :D
Soran+1 yılhayır elbette öldür diyen yok aynı durum bende de söz konusu ama sen hani dışlamak olarak kabul etmedin ya ondan açıklama yaptım..
- +1 yıl
Eyvallah saolasın :) artık başka çıkar yolu yok bu işin mecbur bir yere kadar dayanacaz
Soran+1 yılsenin daha yaşın küçük peki ben ne yapayım?
- +1 yıl
Tm olabilir ama belki sen mesleğini eline almışsındır, ya bn ne yapacam mecbur ya evi terkedecem ya da aynı şekilde devam edecem
- +1 yıl
Aynı şekilde ben de artık o noktaya geldim abim var evin her işi bende bir yeri trmizleyemedigimde bana kızıyorlar annem babam abimde artık laf sokmaya başladı abime cevap verdigimde bana bagiriyo beni dövuyo zaten 12 13 yasindayken abim beni durduk yere hep doverdi bogmaya calisirdi yastıkla kaç kere bağırdım komşu kapıyı vurdu aglafim kaç kere psikologa gittik ne oldu solimmi hic bisey olmadi o suanda abim 19 yaşında ve egolu herşey onunmus gibi hayati o yasiyormus gibi ben o dayak yediklerimle tekme yediklerimle kaldim ben içine kapanık bir çocuk oldum utangac ve birazda korkak hayatımda bir kere kafeye gittim sadece hala dişliyorlar babam zaten umursamiyor annem çok üstüme geliyor hakaret ediyor Allah uzun ömür versin bacım gibi sözler ediyo çok cikmazdayim maddeye vurdum bir ara kullandım hala ara ara icyorum ama bağımlısı deilim çünkü kendimi başka şekilde mutlu göremiyorum
Ben..
Eşcinselliğimden30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir ara dışlanmıştım. ya da öyle his ettim
00 YorumlaEvet ben varım
02 Yorumla
Soran+1 yılbiraz anlatırmısın?
oy kıyama sana ya..
08 Yorumla
Soran+1 yılhayırdr niye.
Soran+1 yılüzülme durumuma ben alıştım diyorum ama her seferinde yine üzülüyrm gerçi annem babam bana destek gibi ama sadece gibiler.
Soran+1 yılsaolda böyle destek mi olunur.
Soran+1 yılcadı derken?
varvarvar
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl peki..
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet var bende dislaniyorum beni hiç sevmediler
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeni hep döverlerdi hor görürlerdi benim istediğim bicbiseyi almazlardi kendi paranla al derlerdi herşeyden kisitlarlardi bende çok dislaniyorum
+1 yılVar.
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı. Bir ara olmustu
00 YorumlaBen de dislaniyorum
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?