Ailede dışlanıldığımı hissediyorum?

Benim bir intihar meselem oldu ölümden döndüm ablam o an beni bırakıp gitti arkasına bakmadan ben hastaneye 3saat sonra götürüldüm ablamı aradılar o haldeyken bile şiddet gördüm ablamın nereye gittiğini sordular kendimle uğraşırken neyse küçüklükten beri kimseden ilgi görmedim sürekli dışlandım aile içinde geçen gün annemle kavga ettik ablam yüzünden bana dedi ki sana bir daha hiçbir şey almıcam dedi benim ondan bir şey istediğimde yok yani sürekli sorumluluk sahibi oldum beni sevmediklerini biliyorum istemediklerini ben evden gittiğimde hiç bir zaman umrunda olmadı yaşım küçük diye bir iki kere aradı bir dahada aramadı ben bana yapılan çoğu şeyi unutamıyorum konuşma tarzım davranışlarım yürürmeme dahi bir laf ediliyor erkek gibiyim diye yediğim içtiğim gözlerine batıyor laf yiyorum oturmam dahi batıyor hiç bir zaman önemsemediler ben tam bir anne kuzusuydum annem için herşeyi yapardım ama belirli bir yaşa gelince herşeyi anladım ben mi yanılıyorum dicem ama bence çok açık ortada sizce bu evden gitmeli miyim?
Ailede dışlanıldığımı hissediyorum?