Ailem beni dışlıyor sorun ben miyim?

Biz 5 kardeşiz 4 kız 1 erkek ve annem çocuklugumdan beri dislaniyorum bazen fazlakmışım gibi hissediyorum annem diyer ablamlar ve abime karsi hep duzgun tavirda ama benim ictigim suya bile karisiyor babaminda annemden farki yok oda ablamlara daha duskun annem abim evde olmadiginda hep fazla fazla yemek ayirir abime ama ben yemege 20 dk gec kalsam yemek bulamam ve artiklarini vermeye calisir annem disardan yemek soyledigim zamanda bagirip durur en kücük ablama daha duskun en baslarda ben calismiyorum diye boyle oldugunu saniyordum ama alakasi bile yoktu ise girdigim ve gene ayni tavir vardi sadece maas gunlerinde bana insan gibi darvanirlardi bazen sacim hemen yaglaniyor ve dus alamaya gitigimde bagiriyolar sonra dus aldigim sira sicak suyu kapatiyolar ve soguk suda yikanmak zorunda kaliyorum ama ablam evden cikmadan once dus aliyo eve geldiginde aliyo ve kimse buna ses cikarmiyo elimden yemek yemiyolar bazen yemek yapmayi ogrenmek icin mutfaga gidiyorum yrmek yapicagim sira sulari ve elektirigi kesiyolar surekli benden sikayetciler bazen onlara olan sinirimi kendi bedenime yara izleri vererek cikartiyorum anlamiyorum bi insan oz kizina neden boyle davranir yaptigim her seye kiziyolar bazen eve gitmek istemiyorum bile ve bide beni hic merak etmiyolar 3 gun ust uste eve gitmedim ve beni hic aramadilar sade 1 kere arayip şarj aletinin yerini sormak icin aradilar zerre umrsamiyolar ve artık ailem yüzunden surekli bayiliyorum ellerim titriyo yemek yiyemiyorum surekli kusuyorum kimse ile konusmuyorum sadece telefon ile ugrasiyorum geceleri uyuyamiyorum uydugum zamanda 4 saat sonra geri kalkiyorum ergenligim boyunca suratimda hic sivilce cikmamisti ama son zamanlarda sinir stres yuzunden surtaimda sivilceler ve yuvarlak kizalriklar cikmaya basladi hepsinij ailemin sucu oldugunu dusunuyorum ve biran once istemedigim evlilik bile olsa yapip bu evden gitmek istiyorum
Ailem beni dışlıyor sorun ben miyim?