Merak ediyorum bu pandemi döneminde aileniz sizi dışlıyormu benim ailem beni çok dışlıyor annemin ailesi benden nefret ediyor çünki onların takımını desteklemiyorum ve ben gezmeyi seviyorum tatil için gittiğimde kendileri çarşıya gidiyo beni bırakmıyor 2 km yürüyorum annem bana boş yere bağrıyor kavga çıkartmak için yer arıyo kız kardeşimi çok sevip destekliyorlar ve sizi eşit seviyoruz diyorlar 8. sınıfa gitmeme rağmen benden çok şey bekliyorlar kız kardeşim 5 yaşında ve annem ev işlerina bana yaptırıyor burdan 2 saat ders 3 saat uyuma 8 saat canlı ders 6 saat 1saat oyun 1saat mola dizi 3saat ve gün bitiyo babam annemin doldurmalarına gelip bana bağırıp duruyo dün sınav tarihini sordum kuzenime oda bilmiyorum dedi bende biliyosan teyzeme sor dedim sorarım dedi bende tamam dedim annem beni duymuş hem sen teyzen hakkında ileri geri yap babana fiştikle hemde soru sor dedi bana kızdı (teyzem bekar eşyaları benim odamda yer kaplıyo ve onun yüzünde koskocaman odam minnacık kalıyor) ondan sonra annem bana bağırıp durdu sonra patates kızarta bilirmiyim dedim hayır dedi nolur dedim bana bağırıp terlikle yüzüme ve vicuduma vurdu babamada kışkırttı beni babamda bana çok köti bağırdı telefondan babamın ailede beni birtek 4 kişi seviyo oda babamın ailesinden büyük halam, küçük halam, babaannem, dedem beni birtem onlar destekliyo babam aslında beni severdi ama hep annem ve ailesinin oyununa geldi ve bana oda boşyere bağırmaya başladı annem kötü bir durumda kalsa hep benim üstime atar babamda beni dövdüğü olur annem kardeşimi yavrum kızım kızışım bebeğim canım benim ve daha çok şeyle sever bana karşı ise öküz ayı aptal mal diye bağırır keşke ailemi seçebilseydim diyorum bana durmadan sen başaramazsın yapamazsın edemezsin derler ve psikolajimi bozarlar sonra ders çalıştığımda bana bağırırlar senin dersinin a**na korum der odama çekilirim beni uşak gibi kullanırlar mesela çamaşırları toplamıştır annem bana ufuk acil gel diye bağırır gelirim birşey oldu diye ama uşak gibi kullanmaya devam eder millet çocuğuna bağırıdığında fazla üstüne gitmemek lazım der bana gelince benim kalbim yok (artık gerçektende duygularımı yitirdim) muş gibi beni döver söver incitir darıltır doğum gününde halamlar babannem ve dedem kutladı sadece annem ve babamda yaptık bir hata vurma yüzümüze dediler kardeşime 100 liralık pasta sipariş ettiler bana bimden 9tl lik pasta aldılar onuda benden çok yediler dışarı çıkmama izin vermiyorlar kendileri fir fir geziyolar markete gittiğimizde kardeşim 40-50 tl harcıyo ben 10 tl yi geçmesede alma sen haketmiyosun diyorlar artık moralim bozuldu ben naapabilirim arkadaşlar lütfen cevap yazarmısınız lütfen
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
- Aile & Toplum konusunda 320 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler