Ben maddi durumumuzun kötü olduğunun farkında olan, erken olgunlaşmış bir çocuktum. Mesela 2. sınıf olması gerekiyor bir gösteri olacaktı ve gösteride simli kelebek kanatları varya onlardan alınacaktı, çocuk aklı işte parlak falan gözükünce bu çok pahalıdır algısı oluştu ben de. Aileme söylemedim kendim kartondan, kağıttan yapmaya kalktım sonuç olarak herkes simli peri kanatlarıyla çıkarken ben eciş, büçüş sinek gibi çıktım sahneye.
Güncellemeler
1 yıl
Ukde*
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ayyy kiyamam be böyle durumda bende kaldim ailemin durumu yoktu zaten öğretmende biliyodu ve kiyafetlerimi o karsilamisti hala minnettarim kiyafet alinacak denilince alamayiz sen cika oyuna o zaman demisti ailem öğretmenim sen başlarindasin sensiz olmaz demis hic utandirmadan benide ikna etmisti hatta
Benim öğretmenimde beni döverdi işte o gün hatta 500 kişinin içinde ağlattığınıda unutamam hala çok kinliyim sarı şeytana. Umarım ileride çok müthiş yerlere gelirim ve o kadınla karşılaşırım.
Cidden öğretmende şans allah iyi insanlarla karsilastirsin ya
Gerçekten ya ben bir tık şanssızdım ama sonra ne oldu biliyor musun o kadın zaten maddi durumu yüksek olan çocukları seviyordu aileleri hediye falan alıyordu tabiki neyse birgün o çocuklardan birine kızmış mı, vurmuş mu ne bunuda hep pohpohlanan çocuk yediremiyor ailesine söylüyor (onun sayesinde ben ve diğerleri yırttık) kadında imza toplattırıp gönderdi bu sarı şeytanı.
Babam durumu olmasına rağmen 3-5 kuruşun hesabını yapardı. Cimri biriydi. Sevdiğim mont 33 liraydı. Sevmediğim 30 liraydı. 3 lira için sevmediğim almişti. 10 lira gunluk harçlık diyelim, onla 1 hafta idare et derdi.
Barbie bebeği alamamistm pekte oyuncağım olmazdı zaten
Yılbaşı barbie bebeği mi?
Oda var ama ben ilkokuldaydim annemle pazara giderdik oradaki barbie olurdu
Pazardaki o yürüyen köpek 😍
Ama bana almışlardı o köpekten çok severdim ya
Bisiklet sürmek
Bisikletin mi yoktu yoksa daha farklı bir problem mi vardı?
Bisikletim yoktu
Şimdi binebilirsin bence piknik yerlerinde kiralayabilirsin hayat bitmedi ve sen hala o çocuksun sadece kütlede birazcık büyüdün o kadar.
Yok artık hevesim kalmadı 😄
Öyle oluyor zaten 😁
Karla oynamak
En azından şehrinde deniz vardır hem kar çokta bir albenisi yok ilk 5dk eğlenceli sonrasında dondurmaya dönüyorsun (!) (Ankara'ya bu yıl yağmadı ve 1 yılda eksikliğini deli gibi hissettim. )
Ankara (
Ben de Ankara yani
Sağlık probleminden dolayı mı oynayamadın? Veya arkadaşın mı yoktu özel değilse ve kırmayacaksam sizi.
Evet sürekli hasta olurdum. Ekleyebilirsin istersen
Saat atarili
Öyle bir saat mi varmış ben biraz yeni kuşak sayıldığım için yeni gördüm ama hala fiyatları bir tık fazla gibi 20000 falan diyor internette belkide antika olduğu içindir.
Casio vardi bi tane eski bi saat evet