Herkeste çocuk yapıyor dedi. Tatilde bi değişiklik olabilir dedi ne dedim çocuk çalışmaları başlayabilir dedi saçmalama dedim daha erken hazır değilim. Sen neye hazır oldun ki evlenmek içinde aynısını dedin diyor. Senin düşüncen önemli değil belki hemen olmucak dedi. Bencilsin senin isteğine göre mi oluyor ben 2 sene düşünmüyorum 30 a kadar yolu var deneriz hemen olursa olur olmazsa allahtan dedim. Daha erken değil mi? Benim akşam akşam sinirimi bozdu.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
30 da hamile kalsan 31 de doğsa o 20 olduğunda sen 51 olucaksın arada kuşak farkı çok artık genç değilsin :)
Aynisini o da dedi zaten sinirimi bozdu.
Damat haklı kadınların doğurganlık dönemi vardır 29 sonrası azalmaya başlar erkekler de tam tersi artar eğer çocuk istemiyorsan mevzu değişir ancak yaş ideal olmalı ki rahat anlaşmalısın 2 çocuk istesen ard arda mı yapacaksın
27 yim daha yeni girdim
Kaç senelik evlisin
Bide diyo 30 a 2 cocuk olur. Beni nasil gerdi bide bana gerildin kafanda kurmaya basladin diyo
Bi hafta sonra 1 senelik evli olucaz
Aha onu bende diyecektim :D arkadaş planlamış tabi ilk olmadan 2. kolay gelir. 1 sene ideal bunu çok sık duymaya başlarsın sonuçta eşinde haklı
Sen neden 30 sonrası istiyorsun?
Daha yeniyiz daha bir sene olucak. Cevrede gercekten hamile cok var o faktor de fazla ama yeniyiz yani bi 2 sene olsun ya anca evlilik oturuyor
Şimdi bu dediğin de mantıklı ancak bunu düşünüyor olman evliliğin tam oturmadığına işaret bu da bir sıkıntı hani eşinle aranda sorun çıkabilir iyi değerlendirmekte fayda var. O isterken senin istemiyor olman ardından ailelerin devreye girmesi bir de bunları söylediğin halde hakkında hayırlısı olsun eğer 22 23 olsan idealdi ancak senin yaşlarda evlenen evliliğin senesi dolmadan bebesi kucakta
Ya cevreden goruyorum biliyorum cocuk olunca psikoloji bozuluyor kavgalar tartismalar artiyor cocuga bakma konusunda ev isi vs her sey bence bana bakacak ve bu beni tedirgin ediyor psikolojim zaten cok zayif kendiside yogun calisan biri o kadar kolay mi cocuk buyutmek
evet çocuğa gerek yok boşan
Alakasiz cevap
neden? uyuşmuyorsunuz kritik konularda
Cocuk kolay mi bende cok istiyorum ama hayat sartlari belli anca evliligimiz oturdu lap diye cocuk mu olur ona kalsa hemen
adam istiyorsa içine boşalacak ve hap falan kullanmanı da engelleyip seni dölleyecek sonunda kaçarı yok. bunu istemiyorsan ayrılacaksın
Ne pis birisin anlatima bak yaa
anlayacağın dilden anlattım
Bunu anlat diyen mi oldu pis herif ya
gerçekler bunlar sanki yapmadığın şeymiş de varoş virgin kezbanları gibi konuşuyosun
Daha çocuk işine girişmedik merak etme
nasıl yani evli değilmiydiniz? seks hayatınız yok mu?
Korunuyoruz.
hapsa %95 işe yarar sen aksatmadıkça hapları sorun olmaz dert etmene
Hap kullandırmıyor zararlı diye kendi korunuyor.
prezervatifleyse istediği zaman seni kandırır hamile bırakır. içien boşalmıyorsa eğer o çözüm değil suyundan da kalırsın benim çok başıma geldi suyundan
Evlendiğimizden beri böyle bazende geri çekiliyor. Hap vs kullandırmadı hiç.
bu anlattıklarına bakılınca o seni kafaya taktığı anda hamile bırakabilir işin ona kalmış
Dikkat hep ediyor çıkma vs olmasın diye şimdi ben gerilince o da durdu kafanda kurmaya başladın yine gerildin diyo yapmaz heralde
çok istiyorsa yapar ama ben olsam yapmazdım çünkü istenmeyen çocuk bunalım getirir
Yok bence fikrini öteledi çünkü keskin konuştum
O çekirdeğini çitliyor olan bana oldu ben gerildim
seviyormusun? aşık olmadığın zaten belli de en azından seviyormusun onu?
Ne alaka asik olmamakla size ne kadar kolay geliyor yaaaa
Bebek benim en büyük hayalim ama zorluk beni korkutuyor bunu anlamıyor musunux erkekler için ne kadar kolay ya
aşık mı görmedik? kanser hastası kadın bile senden çocuğum olsun diye ağlardı. kadın erkek eğer aşıksa sevdiğinden hemen çocuğu olsun ister ondanbir parça olsun ortak diye. bunu istemiyorsa aşık falan değildir kandırma kendini
Hahaha sesli güldüm yaaa kanser hastası kadın sana bagirdi he.. 😂😂 ne ask beee bak sen😅 ekonomik durumumuz belli daha heni altın bozduk size ne kadar basit geliyor gerçekten.. çocuk yapmak kolay ama bakmak marifet. Senin gibi adamlar yapıp geçer mesela, bakmak yerine burdan millete laf yetistirir! sizin ask hikayeleriniz bize çok ne bilim.. banel geliyor. Biz neler yasadik bir bilsen😅 sevgi olmasa buralara gelmezdi
benim ekonomik sorunum yok 10 çocukta bakarım paranız kısıtlıysa o ayrı mesele
Hepsi bir birleşim anladın
hayırlısı olsun canısı
Amin sağol abi
Eşler birbirlerine saygı duymalı
Zamanı bence
Eşin kaç yaşında ki?
Ikimizde 27 yiz
O zaman daha yolu vardır yani her iki tarafın memnun olması lazım.