Aile & Toplum Kadın, kadının düşmanıdır değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İş hayatında çok daha iyi anladım Kadın partnerle gerçekten olmuyor Kadın, kadının düşmanıdır değil mi? Cevapla Partner Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bunu yeni mi öğrendin ben bunu her yerde her zaman diyorum zaten 1 2 Yorumla Soran 1 yıl ilk defa bu kadar yoğun yaşadım SonMohikan71 1 yıl Bu sadece iş hayatında değil ama orada daha iyi anlıyorsun tabi genel olarak her yer de bu var
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hem de nasıl pislikler arkandan neler derler iş yerinde çok yaşadım yüz verme 0 0 Yorumla
Hassas_Dokunuşlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Kadınlar kadınların kuyusunu kazar. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Aynen kadin partner candir bana gore de oyle 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Erkek de erkeğin mi düşmanı? Cevap sahibi 1 yıl Kadin daha iyi oluyo.. seni rakip yerine koymuyor 😁🤪
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Evet. 1 0 Yorumla
YavuzSultanSelim1 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Olmuyor derken 0 2 Yorumla Soran 1 yıl iş yapılmıyor Yorumla YavuzSultanSelim1 1 yıl All right Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bunu yeni mi öğrendin ben bunu her yerde her zaman diyorum zaten
ilk defa bu kadar yoğun yaşadım
Bu sadece iş hayatında değil ama orada daha iyi anlıyorsun tabi genel olarak her yer de bu var
İnsan insanın kurdudur. Kim söylemişti unuttum. 😅
Hem de nasıl pislikler arkandan neler derler iş yerinde çok yaşadım yüz verme
Genel olarak böyledir evet
Kadınlar kadınların kuyusunu kazar.
Evet, tam olarak öyledir.
Hoş geldin aramıza. Yeni mi öğrendin
Aynen kadin partner candir bana gore de oyle
Erkek de erkeğin mi düşmanı?
Kadin daha iyi oluyo.. seni rakip yerine koymuyor 😁🤪
Evet.
Aynen öyle.
Erkekler de aynı.