Merhaba. Yeni evli sayılırız ailelerimiz çok sık gelmez gelince de 1 gün kalır gider sıkıntı yok onda. Ama benim kuzenim bize çok yakın oturuyor yasitiz ve ailesinden uzak tek kalıyor üniversite okuduğu için. Bazen bize gelip kalıyor 2 ,3 gün. Sizce doğru mu? Yani ben kuzenim evlense evde eşi olduğu sürece öyle rahat rahat gidip kalamam bazıları da evinde esin varken yaşıt kimseyi getirme esin de kendi çevresinden getirmesin diyorlar. Saçma geliyor bu kural ama aslı var mı bilemedim siz ne yapardınız
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSenin kuzenin olması senin onun yaptıklarına susman anlamına gelmiyor bir kere onun yaptığı saygısızlık üniversite okumayı düşünüyorsa ona göre hayatını belirleyecek ona göre yurdunu tutacak şehrini seçecek Sen okuduğu yerdesin diye sana gelip kalmayı düşünmesi çok saçma Nerde edep? Kendi düşünemiyor mu Ben nasıl onların yanında kalırım onlar yeni evli bu kadar mı insan kendini düşünür? o kendi cebini düşünüyor para vermemek için parası kendinde kalsın diye Ama senin de bir dilin olsun yani kızı Al karşına deki Biz yeni evliyiz yalnız kalmak istiyoruz sen kendine bir yer ayarla bu böyle gitmez diye diye konuş Yoksa bu böyle gider devamında başkaları da gelir Sen ses çıkarmazsan herkes yorganına göre ayağını uzatacaktı en başında
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılKuzenin kız mı erkek mi? Kaç yaşında? Bize çok yakın oturuyor derken evi mi var yoksa yurtta mı kalıyor? Ailesinden uzak kaldığı için belki kendini yalnız hissedip sıcak bir aile ortamı arıyor bu sebepten sizde kalıyor olabilir yeni evli olduğunuz için tabiki baş başa vakit geçirmek istiyor olabilirsiniz 18-19 yaşlarındaysa belki bunu düşünemiyordur sürekli 2-3 gün kalması normal değil kuzenine yeni evli olduğunu hatırlatıp eşinle baş başa vakit geçirmek istediğini her zaman kalması için müsait olamadığını söyleyebilirsin
00 Yorumla
1 yılEvet canım bu kural doğurudur.
Bizde meşhur bir laf vardır. “Karının kırığını koca, bacının kırığını abi getirir,” derler. Bence dikkatli olmalısın her zaman ipleri elinde tut ve kimseye tam olarak güvenme. Yapmaz etmez dediğin her insan her şeyi yapabilir...
10 Yorumla
1 yılKuzeninin yaptığı çok yanlış. Yeni evli çiftlerin evine 3-4 ay geçene kadar yatıya gidilmez. Aksi halde eşinle ev haline alışamazsın. Sürekli evde biri olacakmış gibi hissedersiniz içten içe, hatta farkında olmazsınız bile bu durumun. Bu da cinsel çekiminizi düşürür. Çünkü yan orada misafir varken rahat rahat sevişemezsiniz. Aranızda resmiyet başlar ve bu sizin ev halinizi 10 yıl yaşlandırır. Aranızda heyecan azalınca da birbirinize olan sevginiz ve uyumunuz zayıflar. Bu bahsettiğim konu, birkaç psikoloğun ortak araştırmasıydı. Vardıkları sonucu yazdım.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
106
Cevap
95Cevap
1 yılYeni evli sayılırız demişsin tatlım. Tabiki gelmemeli fazla. En özel anlarınızı en çok geçireceğiniz zamanlardasınız. Mahrem kavramı var. En rahat halinizle kuzenin varken olamazsınız. Bir şekilde mesafe koyman gerek gelip gitmesine. En azından akşamları sizde olmasın kalmasın yani. Bir bahane bulursun uzaklaştıramam diyorsan. Dışarı çıkacağız geç geliriz eşimle gibisinden evde olmayız akşam diyebilirsin.
30 Yorumla
1 yılHer iki taraftan bakmak lazim. Kuzeninin açısından herkesten uzak olması ve seni yakın görmesinden ötürü gelip kaliyordur.
Sizin açınızdan ise uygun değil.
Her iki taraftan dan baksan sonuçta kuzeninizin size ayda 1-2 defa sadece birkaç saatligine gelmesi en mantıklısı. Yoksa yaptığı davranış etik değil.
Ben kendim üniversite okuduğumda bile ev tuttum abimle aramda 5 dk lik mesafe olmasina ragman ayda bir sadece görmeye ve selam vermeye gidiyordum. Hatta yatıya kal dediklerinde olmaz diyordum.00 Yorumla
1 yılyani şöyle söyleyeyim. 25 çok genç bir yaş değil ve yaşı itibariyle yeni evli bir çiftin yanına sık sık gidilip kalınmaması gerektiğini bilmeli. ayrıca yakın oturuyoruz diyosun , madem eviniz yakın sabah oturmaya gelsin akşam da yatmaya evine gitsin. Evler yakınken yatıya kalması bence normal değil. ziyarete gelinir oturulur ama kalması normal değil. Benim de kuzenim var ve evlerimiz çok yakın yeni evliyken de gitmedim çağırmadığı sürece şimdi de çok sık gitmem. İlk önce ararım müsait misiniz diye. Evimiz yakın olduğu için de hiç kalmadım. gerek yok çünkü aile bağı olarak biz de yakınız birlikte büyüdük.
20 YorumlaYani bence düşünmesi lazım kuzeninin öyle sürekli gelmemesi lazım. Ben olsam konuşurdum. Küserse de küsebilirdi çok dert etmezdim. Zaten komuştuktan sonra anlayışla karşılamayıp suratı asıldıysa veya trip tarzı bir şey yapıyorsa kusura bakmasında küssün bari 😊
10 Yorumlaaz önce yorumları okudum bazıları dikkat et diyor eşinle arasında bir şey olabilir diyor bencede dikkat et
bu eşinin kötü art niyetli fesat karaktersiz olduğu anlamına gelmiyor insanız nefis var şeytan var
evet eşin seni gerçekten şüphesiz %100 saf temiz duygularıyla seviyor olabilir ok
ama şeytanın işide insanoğlunu yoldan çıkarmaktır
benim ne sahit olduğum kişiler var eşini deli gibi sevip aldatanlar (sakın yanlış anlama eşinle kuzenin böyle bir şey yaşayacak ya da yaşarlar diye değil)
kısacası gerek yok
hepimiz insanız nefsimiz var şeytan var büyük konuşmaya gerek yok
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u 1 yılGereksiz işler, evinde kalsın arkadaş. Esin donla gezecek belki evde veya evin hethangi bir yerinde ozeliniz olacak.
Usulunca durumu kuzenine söyle zırt pırt gelip kalmasın. Hele bu zamanda gereksiz hareketler. Kimseye güvenme derim sana..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKoskoca yetişkin insansın (kaç yaşındaysa artık) azıcık utanma olur. Yeni evlenen çiftin evinde ne işin var? Evsiz, barksız, yurtsuz biri misin? bakıyorum kimsede yüz kalmamış. Biz olsak çekiniriz millet bir acayip olmuş. 🤦♀️ Böyle kuzen olmaz olsun.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAldatiliyor olabilirsin. Ya da kuzenin erkek değilse eşine göz koymuştur kesin. Eve gelmesi çok yanlış. Ben balayında iken karısını aldatani biliyorum. Ya da nişanlimi çok seviyorum deyip nisanlisini her gün aldatani var. Eşim rahatsız oluyor gelme dedi. Bu kadar basit. Biraz net tavır koyun Ya. Hiç mi ar namus yok. Ya bunu söyleyemeyecek kadar kuzeninden korkuyor musun hangisi?
Bence kuzenine gelme de.11 Yorumla
Soran1 yılKuzenim sessiz sakin biri eşim de o rahatsız olmasın diye evde çok dikkat eder hareketine giyimine hatta odada oturdu hep sicakta isyan etti niye geliyor gitsin flan dedi
Gizli Üye(30-35)1 yılEvli cift cinsellik yaşıycak işte ailelerinin evinde olamadığı kadar özgür olcak fantezi yapacak seksi giyinecek, bunu kavrayabilecek yaşa gelmiş olmalı, kafa basmıyosa net mal. Öteki ihtimal aklıma geliyoda sen yine kocana yuvana dikkat et büyü ne yapar tuvalete gitme bahanesiyle yatak odana muska bırakır.
10 Yorumla
1 yılEvet doğru değil kalmaması lazım o kadar ve eşin razı olmadığı sürece asla alamazsın keza tersi durum bile olsa eşinde getiremez senin iznin olmadan o yüzden sen onu ailenle konuş kırmadan etmeden uygun bi dille büyükleriniz anlatsın
10 YorumlaKuzeninle ne kadar yakin olursan ol bazı şeyler seni rahatsız ediyorsa dile getirmen önemli yok kalbi kırılmasın şöyle olmasinlari da geç lutfen cevremde bir evlilik bundan dolayı bitti şaka değil çizgilerin her zaman net olsun
02 Yorumla- 1 yıl
45 yaşındaki kadınlardan daha olgun bir yorum...
1 yılAnlamadığım gelip kalmasına ses etmeyip burada yazıyor olman. O gelip kaldığına göre sen de ona bir şey demediğine göre sizin için normal.
ama normal insanlar için bu durum normal değil.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 815 cevap paylaştı. Kuzen yahu ne olacak gelebilir ama yakın oturuyorsa kalmasa iyi sen kuzene söyle bana gelsin canı sıkıldıkça belliki sizi işiniz gücünüz var biz senin kuzenle takılırız sizde işlerinizi halledersiniz mâlum yeni evlileri yalnız bırakmak lazım 😂😂🔥🔥
01 Yorumla- 1 yıl
Ne diyon abi ya
Cok sevdigim biriyle ozellikle her dkk gorusmem ki araya sogukluk girmesin. Cok muhabbet tez ayrilik derler. Bence bu bakimdan yaptigi dogru degil. Bizim orada sey derler "Biktirana kadar gorusmek" kendisinden biktirmamali kimse insani.
00 YorumlaUzun süre kalması hiç doğru olmaz. Bu durumlar da sonucun nerelere gittiğini tv programların da bizzat şahit oluyoruz. beşerdir şaşar elinde büyümüş kendisinden 5 6 yaş büyük üvey annesi ile aşk yaşayanı bile gördük
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılYeni evli çiftin evine kuzenini bıraka ailesinin bile sürekli gelmesi yatılı kalması iyi değil bence ben dikkat ederdim.
Aslında bunu kuzenine direkt söylemede, bir başkası kulağına çıtlatsın. Bu ortamı hazırla yeter.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılYani aslında masum düşüneceksek sorun yok. Yatacağı zaman askılı mini şortla evde gezmemeli. Sizde o evdeyken ilişkiye girmezsinşz olur biter. Evliyim ben de. Hallolur
02 Yorumla
Soran1 yılEvet öyle yapıyoruz zaten şort giyiyor tabi ama adabinda giyiyor
- 1 yıl
Burada önemli mesele giyinme. Yoksa onun dışında sorun yok
yakında kocanla aralarında bişey olursa şaşırma. illa olacak demiyorum ama bu tarz aynı ortamlar paylaşılırsa yakınlaşma olma ihtimali yüzde 80
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Genç bir bayan eşiniz varken kalmamalı haklılar. Amac belki eşinizi baştan çıkarmak bu zamanda nasıl güveniyorsunuz. Adamın duruşu da önemli ama zemin yaratmamalı bu duruma..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBu duruma sen karar vereceksin. Seni bunaltan bir durumsa gelmeden önce biz evde olmiyacağız ya da misafirim var canım başka sefere gelsen olur mu gibi bahaneler sun. Bir iki derken o anlar
10 Yorumla
1 yılNe sıklıkla geliyor aysa bir iki ayda bir mi? 2 haftada bir mi? Belki çok yalnızlık çekip bunaldınız zamanlar geliyordur. Ama karşı cinsse biraz problem olabilir. Düşünemiyordur. Arkadaşları olsa zaten gelmez bence. Yalnızlık da çok zor depresyona girmesin sonra. Çok sık gelip kalmıyorsa sorun değil 1-2 ayda bir 2-3 gün sorun değil bence. Eşin ne diyor?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 769 cevap paylaştı.
1 yılBence yanlış benim kuzenim olacak kesinlikle izin veremem üslubu ile söylerim kuserse kussun sonrasında ama kesinlikle izin veremem olacak iş değil yeni evli iken
00 Yorumla
1 yılSöyle gelmesin en güzel en tatlı zamandasınız. Bu zamanlarda ne kadar çok vakit geçirirseniz kar sonrasında istesenizde bir bahane oluyor bir sorun çıkıyor. O kadar çok birlikte olamıyorsunuz, şu anki kadar tatlı olmuyor. Kısaca geleceği zaman ya söyle ya da bir bahane bul gelmesini engelle
00 Yorumla
1 yılYani tabiki bizim örf adetlerimize ters küçükken yaşadığım şey saçma gelebilir dayım arkadaşlarını çok getirdi eve teyzemi istemeye gelmişlerdi küçük tüm bacını kirgini kardeşi kocanın kirgini karısı getiri demişlerdi ben gördüğüm için hiç bı arkadaşımı evime getirmedim senin olayın gibi amcamın kuzeni geliyodu eşiyle ayrılacakti az daha
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kuzenin enişteye bir şeyleri var gibi bence uzak tutman gerek gece sen uyurken bir yere gittiği falan oldu mu hiç gördün mü eşini senden ayırmaya çalışıyor olabilir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılDoğru değil, yeni evlisiniz neden hayır demiyorsun ki? Eşin peki bu duruma ne diyor? Aralarında bir şey olmadığına emin misin?
02 Yorumla
Soran1 yılEşim odadan çıkmadı nerdeyse gitsin gitsin diyip başımın etini yedi rahat edemedi evinde
- 1 yıl
Sen uyurkenki kısmı önemli benim için ama öyle diyorsan öyledir.
Bence kabul etme, söyle yani biraz birlikte vakit geçirmek istiyoruz dersen karşı taraf ısrar etmez zaten kalmak için
1 yılYani yeni evliyseniz eviniz sizin en özgür alanınız burada gönlünüzce takılabilmeniz için yalnız olmanız daha uygun olacaktır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTabiki asli var !! O senin kiz kardesin bile olsa uzak durmali
Kocanin kiz kardesi olsa hadi gelebilir o da cok uzaksa zirt pirt gelinmez !! Mesafe koy bugün evine gelir yarin kocanin koynuna kork böylelerinden utanmazlar
00 Yorumla
1 yılAyyy saçmalama tabiki kalamaz gitsin evine ne isi var o kadar süre sabah gelsin çok istiyorsa aksam evine gitsin ne alaka yani
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 651 cevap paylaştı. kuzenin çok gereksiz kalıyor sizde. ihtiyaç olsa neysede keyfi bir durumda kimsenin evinde 3 gün kalınmaz sürekli
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. Yakınsa misafirlige gelir gider niye kaliyo ki saçma hadi kalsa 1 gün falan kalsın bari 2-3 ne saçma bence
00 Yorumla
1 yılYeni evlilerin cinsel açlığı ve keşfi olacaktır akşam geç saate kadar dahi misafirin gelmemesi gerekir ilk dönemler de
00 Yorumla
1 yılYanlış tabiki. Kuzenine direk söyle kırıcı olmadan. Bulasacaksaniz dışarıda teklif et bi bankta oturabilirsiniz kafeye gerek yok
00 Yorumla
1 yılHiç kimsenin evinde 2-3 gün devamlı kalmak doğru değil ama yeni evlilerin evinde daha da doğru değil.
00 Yorumla
1 yılİllaki o yasak şeyler olacak diye bişey yok. Ama dışardan kötü niyetli birisine dedikodu malzeme vermemek adına bence dikkat edilmeli
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. eşin ne düşünüyor bu durumda? senin akraban olduğu için sana normal gelir, ne var ki bunda dersin...
00 Yorumla
1 yılGurbette olduğu için sizi sığınacak bir liman olarak görüyor. Bir aile ortamı kadar sıcak ve samimi bir şey yok.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı.
1 yılEşin azıp kuzeninin ırzına geçse nolcak heele bide onları bi an bile yalnız bırakıo San sıkıntı
02 Yorumla
Soran1 yılNeysek eşim senin gibi pis zihniyette değil
- 1 yıl
İsterse alim ulema olsun sen onları bir gün o evde baş başa bırak sora oturup ağla benden demesi
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılYakınsa evine gitsin niye sizde kalıyor bu kız mı erkek mi
02 Yorumla
Soran1 yılKız
- 1 yıl
Gitsin evinde kalsın bence hiç sevmem yakın olup yatılı kalan
Evet yatılı kalması hoş değil. Kocanın aklına farklı şeyler gelebilir
08 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
Soran1 yılO kadar pis mi zihniyeti benim esimin
Soran1 yılO şeytana uyarsa bu evden çorabını bile alamadan kovulacagini bilir ve eşim beni çok seviyor gözü benden başkasını görmüyor o yüzden içim çok rahat
Soran1 yılGelecek insanın aklına dışarıda da gelir. Kimse eve gelmese de gelir yeterki zihniyeti pis olsun
- 1 yıl
Sen yine de çok güvenme kanka erkeklerin nefsi bizimle aynı değil
- Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle doğru değil kalınmaması da gerek yani özelliklekuzeninin yptığı tamamen yanlış
04 Yorumla
Soran1 yılEşim rahatsız oluyorum alıştırma flan diyor ama bizim aile bağları hep çok kuvvetlidir o yüzden bana garip gelmiyordu
- 1 yıl
bakın tamam işi çıkmıştır kısa süreliğine gelir kalır onda sıkıntı yok ama sürekli hafta sonları sık sık geliyor ise ve bu alışkanlık smaimyet ilerlerse evde rahat olamazsınız her anlamda doğru değil ama sende bir şey diyemezsin anlayacak olan o kişi ama anlamıyorsa da eşinin bu durumdan rahatsızolduğunu kırmadan demelisin
Soran1 yılHep değil ayda 2 flan geliyor 2 , 3 gün kalıyor
- 1 yıl
iyi değil işte ayda 2 gelip 2-3 kalması hafta da 1gün kalması demek gibi)) günlük sayılara dökersen
1 yılDoğru değil tabi. Gündüz eşin yokken helir oturur gider. Ama 2-3 gün kalmasında doğru değil yeni evli için
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı.
1 yıleşinle ilişkisi olabilir bukadar kalması normal değib
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence açık açık konuş bizde kalma de kızan kızsın alınan alınsın sonuçta sen o evde yalnız yaşamıyosun aile kurmuşsunuz ne güzel mutluluklar. Bırak yeni evliyi yillardir evli olsanız bile gerekmedikçe zor bir durumda kalmadıkça yatıya kalması gereksiz dikkat et derim belki seninkine göz dikti bu zamanda kimsye güvenmeyeceksin... bide yaşıtmışsınız küçük falan değil ki hadi yaşı küçük anlamıyo diyesin.
10 YorumlaYuzsuz ve anlayissiz bir kuzenin var demekki uygun bir dille uyarilmasi
lazim00 Yorumla
1 yılKuzenin Kızsa Grup seviyor herhalde. Yeni evli çifti anası babası bile rahatsız etmez
00 Yorumla
1 yılBen ablamın evine gidip kalmıyorum. Bu kadar rahat gidip gelemem en yakınım bile olsa.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı.
1 yılYakında eşinle kuzeninin bakışmalarını sonra msjlarını yakalarsın
00 Yorumla
1 yılRahatsizsan gelme de ya da evde degiliz diye bahaneler uydur 1 kere 2 kere sonra anlar zaten
02 Yorumla- 1 yıl
Niye direkt söylemek yerine bahane uyduruyor? Neden böylesiniz?
- 1 yıl
@tözel-seyyah kirmaktan korkuyodur belki. Boylesiniz derken?
1 yılBenim görüşüm tadında olmalı ama kızın maddi durumu da zorluyor olabilir
00 Yorumla
1 yılAslı var canım sen soylenenleri dikkate al. Benim kuzenim de eşimle aldattılar beni.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBak direk gelme demek ayıp olur ama şöyle yap kuzenin sana telefon açıp geleceğini söylediği zaman yaa biz dışarıdayız geç geliriz falan baska zaman gel de
00 Yorumla
1 yılGerçekten tasvip etmediğim konu. Evimde bu tarz misafir istemem kesinlikle. Müsaadem olmaz.
00 Yorumla
1 yılEşim gece 3 cumuz birlitke kalalım diyor de ne diyecek
00 Yorumla
1 yılOrtadaki en büyük yanlış senin bunu hoşgörüp izin vermen mesafe koymaman
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılDeğil rahatsızlık verici ben olsam eve almazdım onu mu çekicem gelmesinler yatılı falan.
00 Yorumla Hayir tabikide insan kalicaksa 1 gün tek kalmali daha fazla olmaz
01 Yorumla- 1 yıl
Cok doğru esma nasilsin
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılKendi evi var ne diye gelip kalıyor bu kadar taviz verme.
00 Yorumla
1 yılkuzenin kız mı?
giyimini mi sorun ediyorsun?
00 YorumlaYaptığı yanlış yeni evlisiniz sonuçta. her gün gelmemesi gerekir
00 Yorumla- Devamını Gör (141)
Devamını Gör(186)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Yeni evliyiz, kuzenim bize gelip 2-3 gün kalıyor. Doğru mu yaptığı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler