Hafifte olsa vurur musunuz?
Ne düşünüyorsunuz bu konuda merak ettim.
Ne düşünüyorsunuz bu konuda merak ettim.
tabıkısıde şiddete karşıyım fakat şöyle etrafıma bakıyorumda çocuklar o kadar çok şımarık olmuşlar kı şöyle tut çocugu çek 2 tokat sonra bı daha yaparsan bı daha gelırım o bıraz korku ılerıde aklında kalır yanı dövmem ama asla şımartmam çocukken yaşına verırım 10 yaş üstünde iken gerektıgı zaman müdahalelerde bulunurum yoksa o cocugun ipini bir koparırsan bir daha tutamazsın
Dayak çözüm değil
Ama her hatasına karşılık bir bedel ödemesi gerektiğini düşünüyorum.
Ceza da olabilir ya da sevdiği birşeyin kısıtlanması gibi birşey de...
Çocuğun yaptığı hatayı göstermemeye tamamen karşıyım
Hicbir cocuk siddet ile sindirilmemeli, ona terbiye denmez cocuk ve ebeveynler arasinda sadece bir iktidar savasi baslatir.
Cevap
15Cevap
Çocuklar üzerinde bir etkileyiciliğim var, vurma noktasına gelmeden istediğim şeyi istediğim şekle sokarlar..
Kendilerine vurduracak kadar sinir etmezler.
Çocuğum yok gerçi ama, olursa da döveceğimi sanmıyorum. Ben anamdan da babamdan da hiç dayak yemedim ama onların yüzlerini de hiç kızartmadım. Babam küçükken bize şöyle bir baksa, biz girecek delik arardık.
şiddetten hoşlanmayan biriyim, eşime falan hayatta uygulamazdım ama çocuk eğitiminde bazı durumlarda gerekiyor bence. fazla şımartmamak lazım, yeri geldiğinde cezalandırmak şart. tabii ki farklı cezalar öncelikle, dayak en son başvuracağım yöntem olur.
Gazeteyi katlar 2-3 defa poposuna vururum dermişim. köpek mi eğitiyoruz arkadaş. ne dövmesi * . çocuk l*n o. daha düne kadar taşaklarımda spermdi. insan evladına kıyabilir mi..
Eşşek dövülür derler o bile yanliş basit insan işi bu dayak olayi ses donunu bile yükseltmeden anlata bilmek gercek anne baba olma ile alakali...
Cocugumun kilina zarar verecek adamin iliklerini s.. erim
Valla daha baba olmadım bilmiyorum da eğer ilerde benim küçüklüğüm gibi bir çocuğum olursa her gün döverim :)))
çocukları dövenler şerefsizdir.
Dövmem ama hafif fırçalarım.
Kiyamam ama hafif tozunu alirim :)
Belki döğmem ama bakışlarımla etkilemet isterim.
21 yaşındayım bizim peder bey hala başarılı :)
Döverim.. Bn o kadar dayak yedim oda yesin
Vurmam ama iterim herhalde :3
Şimartmamak lazim cocugu
hayır asla dövmem
Kürekle vururum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar