Türküm de türküm türkünde Türküm , bende türküm yahu neyin üstünlüğü bu?

Kürdüm, yani doğarken öyle demişler
İstanbul da Ataşehir de doğdum, ailem maddi durumu iyi eğitimi yurt dışında aldım
İdeallerim genelde yüksek, şuanda zaten bir şirket sahibiyim
İsmini soylemek istemiyorum yurt disinda da bir markamiz bulunmakta
Kendimi daima Türk olarak gördüm, irk olarak değil burasi doğup büyüdügum , tum imkanlarimdan faydalandigim ana vatanim ve yurdum. ve her Türkiye vatandaşına Türk vatandaşı deniliyor.
Bu yüzden Türküm, vatanimi da düşkün biriyim, maddi durumum varsa kesin bedellidir gibi şeyler söyleniyor genelde..
hayır, Dağlıca da yaptim askerliğimi
Bolge sartlari geregi zorluydu ölümle burun buruna geçiyor ölsem de vatan saolsun diyerek bitirdim

Herif gelmiş bana Türklük adi altında üstünlük tasliyor, yahu arkadaşım senin benden bir farkin yok neyin üstünlüğü bu , bunun bir mantığı yok ki çünkü bende Türküm , seninle ayni sartlari yasadik ayni vergiyi odedik ayniyiz
Üstün değilsin, bak maddi olarak senden daha zenginim mantığı var ama yine üstün değilim , 4 dil biliyorum nice makaleler yazmış biriyim ( suanda teldey. bozuk yazıyorum üzgünüm arkadaşlar) belki yetenek olarakta daha iyiyim bak bunun bile üstünlük mantığı var ama yine değilim çünkü sende gelisebilirsin imkanlar esit belki aile imkanlari musait olmadigi icin o yola girmen cok daha zorlar ama girdin mi benden daha iyisin
Ama. bak. yine soyluyorum yine ustun degilsin

Ben gerçekten anlamiyorum bu ulkede bu irkciligin mantigini cozebilmis deilim bazen diyor. kendi kendime , acaba hayatta cok ezildigi icin mi bisilerde ustun kalma cabasi veriyor
Psikoloji de boyle seyler var

Bilmiyorum ama irkimin Kürt olmasi bu kültüre sahip olmamiz sizi üstün yapmadığını bilmeniz gerekli umarim. bir gun aranizda varsa diye soyliyorum bu gerçeği kavrayabilirsiniz

İyi günler 🙏🙏
Türküm de türküm türkünde Türküm , bende türküm yahu neyin üstünlüğü bu?