100 yıldır alevi sünni kemalist islamcisi birbirimizi Boğazlıyoruz Türkün Türkten başka dostu yoktur diyoruz Türkün Türke ettiği İtalyan yunan fransizi yapmıyor..
Türkün Türkten başka dostu yoksa, Türkün Türke ettiği nedir?
Zihin gelişimi, kendini geliştirmek, vizyon sahibi olmak ve insanlara merhamet edebilmek fıtrattan gelendir. Şu görselde bağnaz, kendini bilmez ve kendini maalesef dindar sanan bir güruh var. Evet güruh var çünkü tek başına değil o kişi, onun gibiler de var daha başka.
Allah ıslah etsin, İslâm bu değil. İslâm gizde ibadet etmek, gizde yardım etmek, gizde sadaka vermek ve seccadede gönlünü bir tek O'na açmaktır. Bu ve bunun gibiler İslâm'ın ve Türklerin yüz karasıdır.
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
O laf daha çok diğer türk sandığımız ülke insanları için kullanılıyor yani kendi halkımız için değil ondan birbirini sevmiyorlar halkımız, türkün türkten başka dostu yoktur da tamamen safsata ne gavurlar var ki türkten daha yakın anlayışlı Mesela git diğer sözde türk ülke vatandaşına de sen de türksün hayır diyor ben azeriyim özbeğim kazağım kırgızım biri de demiyor ki azeri türküyüm özbek türküyüm kazak türküyüm bla bla işte Rusçayı bile ana dillerine değişen bi millet onlar ne bekliyon ki Ben valla bi türk olarak kktcyi biliyorum o kadar Biraz saçma oldu konuyla alakası da yok ama içimi döktüm umarım anlarsın beni soran
KKTC bile Kıbrıs rum kesimine bizden daha çok seviyorlar. Eğer rumlar onlara yüz verselerdi bizleri değil onları kabul ederlerdi. Kazak Özbekler zaten kendilerini Türk olarak görmüyorlar eskiden beri..
Acıya sevinen insan değildir... Toplum olarak ayakta durmamız için önce bu zihniyettekileri insanların tedavi olması gerek. Doğuda deprem olunca bütün kürtler öldü diyip sevinenler ile batıda deprem olunca gavurlar öldü diyip sevinenler olduğu sürece din, dil, ırk olarak parçalanacağız
Noldu türk türke bu kadar mi yardim ediyor bu kadar mi srviyor , kardeş diye saydiginiz insanlardan hançer yersiniz cünkü siz insanlari ırkina göre belirliyorsunuz ama bunu türk arkadaslariniz yapiyor utanç verici. demekki neymiş insanlari türk, kürt, laz, cerkez, diye ayirmiyacağiz karekteri olan insan zaten bunu yapmaz
bunun o isler ile bir alakasi yok Allah akıl vermis bu her zaman her yerde olabilir ulkemizde hep deprem oluyor ama dusuk capli bu her yerde olabilir zina her yerde var alkol. heryerde calan heryerde caliyor o zaman direk kiyamet kopmasi gerekir bunu genellemeye vurmak yanlis
Bu şerefsizler bunları derken İsrail bizim için seferberlik düzenledi yardıma hazırız dedi. 99 depreminde bize ilk yardım eden devletlerden Yunanistan, yine hemen yardıma hazırız dedi.
Şunların düşmanlığı, bunların dostluğundan iyidir.
Yazık böyle düşünceli insanlara cok yazik Ölüm var ölüm sende olabilirdin orada hala insanları küçümseme durumundalar. Bu olanların ne İzmirli olmayla ne de İstanbullu olmayla alakası var. Hepimiz müslümaniz ve Allah herkesi siniyor, kendini çok dindar gösterenden korkmak lazim asil.
İşte bende her zaman bunu demisim maalesef son yıllarda öyle kötü bir nesil yetişti ki..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cahiller İzmir'e kurban olsunlar İzmir ne yapıyorsa her şeyi açık iç anadoluluyum bizim burda geçen sene imamhatibe giden kızın biri tuvalette çocuk düşürdü kızı görsen müslüman dindar sanarsin tesettürlü bir kızdı ve lise 1 diyeceklerim bu kadar