Türkçülük yapmak bölücülük müdür?

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde Türkçülük yapmanın bölücülük olduğunu söyledi siz ne düşünüyorsunuz? Bu konuda bilhassa akp=mhp ittifakını destekleyen Türkçüler/Turancılar konuşsunlar. #YaşadıkçaTürkçüyüz

Ben kendi fikrimi anlatayım. Türkçülük fikri zoraki ortaya çıkmış bir fikirdir. Fransız İhtilali'nin sonuçları Osmanlı Devletini parçalamaya ittiğinde Arnavut "Ben Arnavutum.", Ermeni "Ben Ermeniyim.", Yunan "Ben Yunanım." Kürt "Ben Kürdüm.", Yahudi "Ben İsrailoğluyum.", Arap "Ben Arabım." dediğinde tüm insanlar kendi etnik kimliklerini ortaya çıkardığında Türk kendine bir soru sordu : "Ben kimim?" İşte bu sorunun cevabı olarak da Ziya Gökalpler, Yusuf Akçuralar çıktı ve Türkçülük ideolojisini oluşturdular. Türkçülük Türklerin tek kurtuluşuydu. Millet kavramı olmayan sadece dine göre değerlendirilen bir imparatorluktan kopan milletler arasında erimemek için kendimizi unutmamak için tekrardan bir ülke kurmak için lazım olan tek şeydi TÜRKÇÜLÜK. TÜRKÇÜLERE BÖLÜCÜ DEMEK ASKERE DE BÖLÜCÜ DEMEKTİR bir yerde çünkü bu memleketin askeri polisi de TÜRKÇÜDÜR.

Güncellemeler
+1 yıl
TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE TÜRK OLARAK TÜRKÇÜLÜK YAPMAK BÖLÜCÜLÜKMÜŞ. ANDIMIZI OKUMAMIZ DA BÖLÜCÜLÜKMÜŞ VAY ARKADAŞ DAHA NE DUYACAKTIK. Bu soruyu aslında gizli üyelere kapatacaktım lakin kaçak dövüşenler çıkacak kendini göstermeden Türkçülük düşmanlığı yapanlar çıkacak onları da görelim diye gizli üyelere açtım soruyu.