Türk olup batı hayranı olanmı Türktür yoksa Kürt, Arap olup Türklüğü benimseyen ve Türk hayranı olanmı Türktür.
Türk hisseden Türk'tür
Türklük doğuştan gelir
diğer belirtiniz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türk olmak için Türk ana babadan doğmaya gerek yok. Hangi ırk olursa olsun vatanına, bayrağına ve milletine sahip çıkıyorsa o Türktür. Irk olarak Kürt veya başka ırktan olsa da vatan olarak bu topraklarda yaşayan herkes Türktür.
eig için teşekkürler.
eksi veren arkadşalar %100 saf türk kanından ibaret olduklarını ve göktürklerden geldiklerini sanıyorlar sanırım.
Kalkışta bu yüzyılda kafatası ve kemik eni ölçme gibi bir gaflete düşülürse her 10 kişiden 4 ü Moğol 2 is Rus 2 is Türk çıkar. Bu ırk konusu biraz daha karmaşık. Ama kendini hangi millete adarsan o millettensindir.
Şimdi benim baba Türk anne tarafı fransız ama ben Türküm diyorum çünkü hissediyorum bence hem doğuştan hemde kalpten hissedince gerçekten bir Türk oluyorsun
Yabanci olupta Turk milliyetcilegi yapanlari hic sevmem.
Herkes yerini bilmeli. +++
Cevap
7Cevap
@myyesildas andamın dediği gibi bir çakal kendini kurt hissederse kurt olamaz.
O yüzden Türklük doğuştan gelir. Soyun Türk değilse kusura bakma Türk olamazsın.
Kardeşim şöyle düşün. Bir maymun kendini leopar zannederse leopar mı olmuş olur? ya da bir çakal kendini bozkurt zannedince öyle olmuyor. O yüzden kendini Türk hisseden Türktür sözü etniklerin kendilerini aşağı hissetmemek adına söyledikleri uydurma bir sözdür.
insan olmadıktan sonra Türk olmuşum ne çıkar kafasındayım valla
Ne mutlu Türk'üm diyene sözü ırkçı değil birlestiricidir ama bunu anlamiyorlar
Türkçülüğün önemli fikir adamlarından olan Hüseyin Nihal Atsız bile Türk hisseden Türk'tür, der.
ülkeye sahip çıksın, vatanı savunsun. zaten o ülkenin vatandaşıdır.
Türk doğuştan dersek hiç birimiz türk değiliz
Türklük doğuştan gelir
Doğuştan gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar